תודה לכולם !
ל לי Li New member 6/5/05 #174 אני את שלי כבר פסרמתי בשרשור הפאנארטים. אז אין לי מושג אם שווה לפרסם שוב. בכל מקרה מאז ציירתי רק ציור אחד, הוא לא קשור לאינויאשה, וגם עדיין לא צילמתי אותו. אז לא משנה =X
אני את שלי כבר פסרמתי בשרשור הפאנארטים. אז אין לי מושג אם שווה לפרסם שוב. בכל מקרה מאז ציירתי רק ציור אחד, הוא לא קשור לאינויאשה, וגם עדיין לא צילמתי אותו. אז לא משנה =X
ל לי Li New member 7/5/05 #209 ../images/Emo124.gif ../images/Emo39.gifוכמו שהבטחתי הנה הציורים שלי (כבר פיסרמתי את כולם, אבל ביקשת אז אני מפרסמת שוב ^^") זה אינו קטן, תתעלמו מהעובדה שהוא נראה כמו ילדה קטנה"
../images/Emo124.gif ../images/Emo39.gifוכמו שהבטחתי הנה הציורים שלי (כבר פיסרמתי את כולם, אבל ביקשת אז אני מפרסמת שוב ^^") זה אינו קטן, תתעלמו מהעובדה שהוא נראה כמו ילדה קטנה"
ל לי Li New member 7/5/05 #211 ../images/Emo39.gifאותו סשומארו לאחר צביעה בפוטושופ ע"י "פיפיזהלאיגמרעדשתנער" (הוא לקח את הציור שלי וצבע אותו ) איזה שולט סאשי כאן
../images/Emo39.gifאותו סשומארו לאחר צביעה בפוטושופ ע"י "פיפיזהלאיגמרעדשתנער" (הוא לקח את הציור שלי וצבע אותו ) איזה שולט סאשי כאן
ס סנוביש מיאוו New member 7/5/05 #217 אני ממש ממש ממש, אבל ממש אוהבת את התמונה הזאת. *שומרת אותה* גאד, היא מדהימה.
ל לי Li New member 7/5/05 #218 תודה רבה! ^_^ אני אהבתי את הצביעה של "פיפיזהלאיגמרעדשתנער" אני גם רוצה להשתמש ככה בפוטושופ ; ; (אבל קודם צריכה להשיג פוטושופ ) ושוב תודה
תודה רבה! ^_^ אני אהבתי את הצביעה של "פיפיזהלאיגמרעדשתנער" אני גם רוצה להשתמש ככה בפוטושופ ; ; (אבל קודם צריכה להשיג פוטושופ ) ושוב תודה
ס סנוביש מיאוו New member 7/5/05 #219 ואחר כך לקחת קורס מיוחד בשביל לדעת איך להשתמש בו. פשוט לבהות בתמונה הזאת לנצח.
ל לי Li New member 7/5/05 #212 ../images/Emo39.gif שיפו-צ'אן תתעלמו מזה שנחתך לו החלק העליון של הראש. התחלתי לצייר אותו גבוה מידי בדף ולא היה לי כוח להתחיל מחדש ^^"
../images/Emo39.gif שיפו-צ'אן תתעלמו מזה שנחתך לו החלק העליון של הראש. התחלתי לצייר אותו גבוה מידי בדף ולא היה לי כוח להתחיל מחדש ^^"
ל לי Li New member 7/5/05 #214 ../images/Emo124.gif../images/Emo39.gif וזהו ^_^ אשמח לשמוע תגובות, ביקורות בונות, הערות, וכ'ו