אריגתו !
ס סנוביש מיאוו New member 6/5/05 #178 הווו, כל הציורים יפים! אבל קוהקו מעצבן, חבל שדחפת אותו שם >< כמה אופייני לנאראקו רעמת השיער הזו ^_______^
הווו, כל הציורים יפים! אבל קוהקו מעצבן, חבל שדחפת אותו שם >< כמה אופייני לנאראקו רעמת השיער הזו ^_______^
ג גברת אינויאשה New member 6/5/05 #185 אריגטו גוזמו P: אמ.. אני יודעת שסאשי יצא מעוך>.< ואין לי כוח לסדר אותו^^"
L loligoth New member 7/5/05 #190 ../images/Emo54.gif אני אעשה אותך, אם תרצה ../images/Emo9.gif אהבתי :]
B Bakura New member 7/5/05 #192 האמת, בעיקרון רצינו לכתוב "Naraku, Do me" אבל... שינינו.... ^^; הכתב של סאשי זה שלי, והשני של זוהר.... וואו, הבנתם? ^_^ הי הי ^^
האמת, בעיקרון רצינו לכתוב "Naraku, Do me" אבל... שינינו.... ^^; הכתב של סאשי זה שלי, והשני של זוהר.... וואו, הבנתם? ^_^ הי הי ^^
S Stinki Winki New member 7/5/05 #194 אה וזה מהזיכרון בלבד, אז אולי כמה פרטים לא נכונים והיא בכלל לא יצאה דומה.;.;
S special girl1 New member 7/5/05 #195 לא נכון! היא יצאה דומה מאוד! ובכלל, זה מהזיכרון! את מציירת נורא יפה!! ושלא תעזי לזלזל בעצמך!
מ מלפפון ים 1 New member 7/5/05 #196 דולי שלי ^_^ *פרסום עצמי הסטרי* (לאזוכרת את הכתובת של האתר של הבייס )
ס סנונית לבנה New member 7/5/05 #206 המ, הבייס מאנג'י צ'אן.. אני כמעט משוכנעת, וראוי שתתני לבייס הזה את הכבוד שלו ותתני זכויות יוצרים. אני בטוחה שאם היית משקיעה כ"כ בבייס כזה ואף אחד לא היה אומר של מי הוא ופשוט משתמש בו זה לא היה ממש נעים.
המ, הבייס מאנג'י צ'אן.. אני כמעט משוכנעת, וראוי שתתני לבייס הזה את הכבוד שלו ותתני זכויות יוצרים. אני בטוחה שאם היית משקיעה כ"כ בבייס כזה ואף אחד לא היה אומר של מי הוא ופשוט משתמש בו זה לא היה ממש נעים.
מ מלפפון ים 1 New member 7/5/05 #207 אבל לא ידעתי את השם של האתר, כי אני לא יודעת אנגלית.. ולא מצאתי את הכתובת שלו.. X_X