שרשור ציפורי לילה

noaxxx

New member
גדול, אז מבצע המטאטא לא עזר?או שזה בפעם אחרת?

חצי, שם יחודי ביותר. איזה חמוד, באמת נשמע שהיה אחלה חתול. תנחומי

בוףברכה

New member
היו לי שלישיה..

חצי (חתול)....שרגא(עורב)..וצ'יני(סוכר) כלבה.. ..העורב..גידלתי אותו..כשהיה גוזל..עם החתול והכלבה..הכם היו כולם חברים..טובים.. ביום בהחתול נדרס..העורב יותר לא בא..(כמעט שנה..ששרגא..היה אצלי..

noaxxx

New member
איזה מבאס זה לגדל חיה ופתאום היא נעלמת

והכלבה, עדיין איתך?

בוףברכה

New member
הכלבה..איתי.. עד שהמוות יפריד בנינו...

אלא אם כן היא תירצה שאני אשלח אותה לשוויץ..(
עדיטלמור.. סוג בורדרקולי...כלבת רועים שחור לבן...מתאימה לי בולל...גם באופי..

noaxxx

New member
איזה כיף, רועים עם קולי=שילוב מנצח, מלא פרווה

שום שוויץ, אפילו לא בצחוק. נשמע שהיא אחלה כלבה, יצא לך טוב שהיא דומה לך... או שזה בעצם נרכש, לא? הכלב דומה לבעליו.. או להיפך? חח

בוףברכה

New member
האמא האסקי סיברי...

זה גם וגם...,....למרות..שהבעלים בד"כ..הם אלה..שמבליטים..ת'תכונות אופי..שיש בכלב.. במיקרה שלי..הכלבה..יד שניה מיד..1..היא איתי מגיל חצי שנה..(מזכרת מחברה שגרנו יחד..הייתה שלה.. ..ו..נשארה איתי.. באופי..זה התאמה מושלמת..דומים.., בLOOK...היא ..יותר אטרקטיבית..(אצלי השיער נוטה..לראסטות..

noaxxx

New member
חמוד איך שאתה מדבר עליה,

רואים שאתה מחובר איתה בנשמה. מגניב לאללה ובנימה זו.. הלכתי לישון. תבוא מחר/היום חח לילה טוב

didush100

New member
מעניין מתי יתחילו הצעקות לבן וליהיא

למרות שאם היא תצא השבוע זה כבר לא משנה ואם היא תישאר עד לכניסה של הבנות הן כבר יאכלו לה את הראש ויעבירו לו את המסר. זה יכול להיות מעניין לא? או שאני סתם חופרת בכח

noaxxx

New member
אם הם היו מעניינים, כבר היו צועקים להם

הקטע הוא שהם לא מבינים שבגלל שהקטע ביניהם הוא לא אמיתי, הוא לא עובר מסך. כולם רק מחכים שליהי תעוף משם. מכל הבנות שנשארו בוילה, היא היחידה שהיא בלי טעם בלי ריח. אם היא תשאר עד שהחדשות ייכנסו, נראה לי שהן לא ישימו עליה קצוץ.

didush100

New member
מסכנה היא לא מבינה למה לא מתחברים אליה

לי יש רגשות מעורבים בקשר אליה מצד שני היא נראית לי אבודה כזאת ובא לי לחבק אותה ומצד שני ההתנהגות שלה כ"כ מוזרה לבן שהיא מביאה לי נרבים.

בוףברכה

New member
בא לי לשלוח לה

מפה .(שלא תאבד..ת'דרך).........
...........
...............
............................
.................
........ ......
................
.......................
...............
...............
.........
..................
.........
.................
.......................................
...היציאה..מהוילה..

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רעיון מעולה מסכנה היא גם ככה באאוט טוטאלי אולי מתנה מהבית תעזור

noaxxx

New member
לדעתי, גם מפה מפורטת ויפה כמו שהכנת לא תעזור

לה למצוא את עצמה. היא מקרה אבוד ...טוטאלוס

בוףברכה

New member
היום...הייתה שיחה קרן+ענת......וקרן אמרה..

שמצידה של ליהי....אין משיכה.. וזה לא זה...

didush100

New member
די באמת? נו ספר מתי ואיפה?

אני ראיתי שיחה של ליהיא וענבר אחה"צ ענבר שאלה אותה על בן וליהיא אמרה שהיא בהתחלה לא היתה סגורה על עצמה אבל שעכשיו היא כן רוצה וכן בקטע שלו. כמובן שאח"כ היא חזרה להתעלם ממנו אז לך תדע

בוףברכה

New member
...בזמן שקרן..עשתה לענת מראה.. מעושן..בעיניים

...הן דיברו... על הדייט של אורן וענת... על מה ענת מרגישה ,...אם יש מצב בינה לבין אורן...., דיברו גם על קרן...וזוגיות..(על חבר קודם...)..ועל הוילה...,..וגם דיברו על ליהי ובן..,.. קרן אמרה בקול את מה שליהי. לא רוצה להוציא מהפה שלה..שאין..שם תקשורת...קרן גם אמרה..שמבחינת ליהי אין ת'משיכה.. ענת הסכימה..

noaxxx

New member
איך פספסתי את זה, ראיתי רק את קרן מאפרת

פספסתי הכל.. הייתי עם אוזניה, חצי עבודה חצי וילה כנראה ששמעתי את החצי הלא מעניין

noaxxx

New member
הורג אותי שאת מופתעת. ליהי אמרה את זה

כשהקטע רק התחיל... סליחה.. לפני שהוא התחיל.. בדיוק במילים האלו.. ואז קרן התחילה לשכנע אותה שתיצמד אליו כדי שלא תודח. כנראה שבאותו הזמן את ענדת את המשקפיים הורודים שלך, אחרת אין לזה הסבר

didush100

New member
נו מה אני אעשה?

אופטימית עד הסוף או מטומטמת חחחח לא משנה לא ראיתי את הקטע מתי זה היה? את מתכוונת לשיחה בארון?

למעלה