שרשור ציפורי לילה

didush100

New member
התכנית ממשיכה בקו השוביניסטי שלה

הבנות ערות עם הכלבים והבנים ישנים בחדרם המרוחק והשקט. זה ממש מגעיל בעיניי

בוףברכה

New member
אני רואה אתי..מתה על מיקה..., ישנות כפיות...

.ועוד אחרי שאתי גיז'דרה...על..אמבטיתחול...שה
ה..עשתה..

בוףברכה

New member
...ראש..../images/Emo267.gif

הבטן..כואבת....,.. חזרתי..מיומלודת...(היה קטעים..., בסוף אני מדליק ת'נרות על העוגה...(הידידה קנתה..פרח נרות.
.. שנפתח כמו שושנה
..ומנגן....אחרי שהדלקתי..היא שמה ת'עוגה על סטנד...ואיך..שאנחנו באים להפתיע..(אני מקדימה עם המצלמה..שר..ו..פלחחחח..העוגה...על הריצפה..הפוכה...ה
.טבעה..בתוך הקרם..

בוףברכה

New member
אחרי..שבשבוע..וחצי..הספקתי..להיות..ב3

ניחומי אבלים...(בניהם 2 סעודות...(גם היה פאדיחות חבל"ז.., היום הייתיב...יוםהולדת ...קצת לגוון...

noaxxx

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif העיקר שהיה כיף ../images/Emo8.gif

תשמע, ההמצאה הזו של הנרות שנפתח כמו שושנה ומנגן... זה יותר חזק מפצצת אטום.. היה לנו במשרד פעם איזה מסיבה, הביאו אחד כזה... אחרי שנגמר הכל, הדבר הזה לא הפסיק לנגן, אף אחד לא הצליח להתרכז בעבודה... מה לא ניסינו... הוצאנו את זה לחצר, דפקנו על זה עם סלע... שום דבר... מנגן ומנגן.. זה היה ביום חמישי.... ביום ראשון אנחנו מגיעים לעבודה, וההמצאה האומללה הזו עדיין מנגנת......

בוףברכה

New member
ולחשוב...שכל המשימה הזאת התחילה..בגלל ../images/Emo235.gif

.יונים.... ,...
עמק....לא יכלו לעורר מחלוקת על...נושא..אחר...(חשפניות למשל..??. אתי ובן... צריכים..היו להיות זוג..לכלב OCD.... הם פלטו.......ו..כולם...צריכים לנקות ת'חרא..בגללם..

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יותר חמור לחשוב איך כל התכנית הזאת התחילה

noaxxx

New member
אח"כ באים החברים של הבוקר...

ורואים את כל השטויות שאנחנו כותבים בלילה.... זה ממש גרף יורד.. ככל שהשעות עוברות...

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמעולה

הרסת אותי אבל תודי שהכי כיף כאן בלילה וךכלס מי צריך את התכנית בכלל יותר מעניין כשהם ישנים ולפחות יש לנו שקט!!!

בוףברכה

New member
....מזה...איפה צ'ארמר...?איפה?..פשע??..איפה מ

יקה??...איפה גבר?????.מה עם לולה..?......איך אפשר ככה??....עוד יומיים...הכלבים...עם הבני..אדם..הופכים..לכריות.. ..של מי הרעיון הזה...להכניס..בני אדם..באמצע העונה?...הרסו לי..ת'מתח.הלכה הדינמיקה... פשע...היה חם על כל הכלבות... גם צ'ארמר ניסה...., ...עכשיו לעולם לא נדע.. מי היה...עושה את.. מיקה....

didush100

New member
חחחחח לא ברור מה הולך שם

מעניין אותי לדעת מי המח שמאחורי הרעיונות המבריקים שלהם כי הם באמת מצליחים להתעלות על עצמם שבוע אחרי שבוע ולהביא את רמת השעמום לשיאים חדשים!!!

למעלה