שרשור רשמי לthe witcher 3 wild hunt קדימה!

שרשור רשמי לthe witcher 3 wild hunt קדימה!

עזבו אתכם דכאונות ובעיות, אני הוולך לשחק בthe witcher 3 אין יותר ממשחקים כדי לשכוח מהצרות שלך אני לא נותן לזה להפיל אותי. כאן נוכל לדבר על המכשף 3
(תכף קונה אותו) לחלוק רשמים, להתלהב מאחד המשחקים הכי נורמלים שמגיעים לPS4 בזמן הקרוב, וכן גם לענות על השאלה המסקרנת, האם זה משחק טוב מהקודמים והאם, הוא מומלץ גם לאנשים שלא מחבבים משחקי RPG

בואו נחזיק אצבעות למשחק של 9 :)

evilplate

New member
אני מנסה להשלים קצת חומר מהקודמים

בינתיים יש את הלינקים האלו למי שרוצה:
חלק 1:
https://www.youtube.com/watch?v=YiqMr0OvQog
&nbsp
חלק 2:
https://www.youtube.com/watch?v=JSftIRQzYCM
&nbsp
ולמרות מה ש CDP הבטיחו כן נדרש ידע ממשחקים קודמים, בתחילת המשחק תהיה דמות שתשאל את גרלט שאלות לגבי המשחק הקודם ויהיו לכם אופציות מה לענות לפי הבחירות שלקחתם, הנה סרטון שמנסה להסביר על הבחירות הללו ומה כל בחירה אומרת:
&nbsp
https://www.youtube.com/watch?v=X_INEnvuPnk
&nbsp
ברור לי שזה לא כמו לשחק במשחקים וההנאה שלנו לא תהיה כמו מי ששיחק בכולם עד הסוף אבל בינתיים זה מה שיש.

evilplate

New member
תודה

sky121

New member
מהסדרה

שחקתי במשחקים הקודמים בסדרה (אך מעולם לא סיימתי אותם), אני יכול להגיד שהנרטיב הוא מאוד חזק בסדרה הזאת. הדבר ידוע שהמשחקים מבוססים על ספרות פנטזיה פולנית, ורואים שיש כאן השקעה רבה להפיק חיים בסדרת הספרים.
המשחקיות היא שונה בכל משחק ומשחק. המשחק הראשון היה WRPG יחסית כבד, היה קווסטים של תהרוג X, תביא Y. גם מערכת הקרב לטעמי הייתה קצת מסורבלת.
המשחק השני היה קפיצת מדרגה של ממש. מבחינה גרפית המשחק השני הוא בין היפים ביותר ששחקתי. מערכת הקרב שודרגה, מה שעכשיו כל קרב הוא מאוד מחושב גם בגלל שהאויבים חזקים וגם שהגיבור הוא בן-אנוש, הוא אינו סופרמן ושתיים שלוש מהלומות והוא מת. לכן צריך ללמוד מתי להכות ומתי להתחמק. חיסרון מעצבן היה שבשביל להכין שיקויים, הגיבור היה צריך להיכנס למצב "מדיטציה" עם כל האנימציה והפעולות, בשביל להכין כל מיני רכיבים.
יש החלטות שצריך לעשות במהלך המשחק, כל ההחלטות הן אפורות. וצריך לחשוב רק לאינטרס האישי של הגיבור, הם אינם מסומנות בכחול או באדום (אהם BioWare אהם).

ממה שראיתי מהמשחק השלישי עד עכשיו, הם עשו שיעורי בית מאז המשחק השני. המשחק נראה מרשים, מערכת הקרב יותר שוטפת, יש Mini-map שמאוד עוזר. הם הכניסו טכניקה כמו במשחק באטמן, שבה רואים סימנים של מאבק, ואז מחפשים עוד רמזים למה שקרה. מאוד מעניין.

מישהו 2

New member
הביקורות מהללות , קיבל 10 בגיימספוט

מחכה לרשמים!
כשאני חושב על זה... אם היה לי את הזמן, דווקא ממש זורם לצלול לתוך משחק כזה עם קצת חומר טוב לעישון בצד לא יזיק

כבר קניתי משהו לשתות עם זה :)

חבל שהבחורה היא לא חלק מהבאנדל :( אבל נסתדר :)
אני לא כזה סומך על גיימספוט האמת שבכלל לא, כאילו מי נותן לביונטה 2 ציון 10??
אבל עדיין למשחק יש ממוצע מדהים.
תצטרף אלינו גבר.

evilplate

New member
את האמת חשבתי שיקבל ממוצע אפילו יותר גבוה

בגלל שסקיירים קיבל 95 והוויטצ'ר 3 היה נראה לי ברמה הרבה יותר גבוהה ממנו (למרות שזה לא סנדבוקס כמו סקיירים שאפשר לעשות מיליון דברים שונים אבל עדיין) אז ציפיתי לפחות לממוצע דומה אליו, אבל אולי הביקורות יותר מחמירות היום מאשר פעם שכל עולם פתוח היה חצי מהפכה, היום יש יותר משחקים בסגנון הזה מאשר כל ז'אנר אחר פחות או יותר וצריך להתאמץ מאוד כדי להדהים. לא ש 92 זה רע כמובן, ממוצע מעולה.

לסקיירים גם היה הייפ חסר תקדים :)

הוא הכניס כל כך הרבה אנשים חדשים לז'אנר משחקי התפקידים. הוא הצליח להיות משחק תפקידים עשיר מאוד, ובאותה נשימה, אולי אחד המשחקים הכי נגישים ופשוטים להבנה שנוצרו בז'אנר. בסקיירים אין לך הרבה סטטוסים מסובכים, כל מה שאתה צריך להבין, זה שככל שתשתמש ביכולת מסוימת שלך יותר היא תתחזק בהתאם, ושאם תהרוג דרקונים, תשאוב להם את הכוח. שים את כל זה במערכת קרב אינטואיטיבית ועולם פתוח חסר תקדים....

עד שסקיירים הגיע, משחק התפקידים המערביים, לא ניסו בכלל להיות נגישים למיינסטרים, להפך, ככל שהמשחק היה מסובך יותר, מעורפל יותר, עם ממשק מסובך יותר, ועקומת למידה גבוהה יותר, הוא היה נחשב איכותי יותר, ובעל יותר עומק.

בוא נוסיף לזה את מה שאמרת, אני חושב שסקיירים הציב סטנדרט חדש לעומק ומורכבות של עולם פתוח, זכור שאנחנו מדברים על 2011, שהעולמות
הפתוחים הכי מורכבים של התקופה היו, אובליוויון, המשחק הקודם של אותה חברה וGTA 4 ואולי RDR.

המכשף 3 ממשיך את המהפכה שסקיירים התחיל, העולם הפתוח עשיר וגדול בהרבה, ומערכת הקרב אפילו יותר אינטואיטיבית ויותר קרובה למשהו מתוך
משחק AC שזה משהו שאנשים מכירים, אבל זו לא המהפכה שסקיירים הביא.

תוסיף לכל זה גם הייפ מטורף פשוט! אתה בטוח זוכר את זה. אפילו חברים שלי שהיו להם מחשבים של עגלה, שיחקו בסקיירים על הגדרות נמוכות
והם בחיים לא נגעו במשחק תפקידים :)

סקיירים היה מקרה מיוחד של המון דברים שלא קרו בעבר, אחד המשחקים החשובים של הדור הקודם היה זמין כמעט לכל פלטפורמה אפשרית, כולם יכלו לנסות אותו וההייפ היה חסר תקדים וגם חלק מהמבקרים פשוט נסחפו בו :)
(לא שלמשחק לא הגיעו ציונים גבוהים,הגיעו לו בהחלט)

מישהו 2

New member
לא כדי להסתמך על זה

לא חסר טרולים ברשת... ובתור אקסלוקיסיבי של ה- PS4 הוא מושך הרבה

Megalomaniac911

New member
לא ממש ציפיתי לו

כי אני לא מת על משחקי תפקידים, גם בקודמים לא שיחקתי.. יש לי את וויצ'ר 2 בסטים קניתי אותו באיזה 5 דולר במבצע שהיה בכריסמס אבל בקושי שיחקתי בו.
אבל נהייתי מכור לוויצ'ר 3, משחק אותו על ה-PC והוא פשוט מצויין.
עולם ענק (אמרו שהוא גדול פי 2 מזה של GTA V), גרפיקה מדהימה והסיפור מצויין.
אני לא רגיל לשחק במשחקי תפקידים אז חלק מהדברים שם קצת מסובכים, מקווה להתרגל מהר.

השעות הראשונות עושות רושם של משחק טוב :)

המשחק מלנכולי, כמו שאר המשחקים בסדרה, עולם הפנטזיה הזה אירופי, קודר ומדכא, ואני אוהב את זה. אני עושה בעיקר סייד קווסטים שמצאתי על לוח המודעות, כדי שאוכל להתרשם מהעולם בחופשיות ובשלווה, כמו נווד אמיתי, כמו מכשף אמיתי :).

הגרפיקה עוצרת נשימה, האור שרואים בין העצים, , האור שפוגע במים, המים עצמם... היער... אין לי גם איזו בעיה של פריים רייט או משהו . . ..
אני רוצה לעשות עוד ועוד סייד קווסטים גם כדי לחזק את המכשף ולראות לאן הרוח תקח אותי.... לראות מה סיפור החיים של האנשים הכפריים האנונימים האלה.... הבטיחו לי שזה לב ליבו של המשחק אחרי הכול :) וככה בעיני משחק תפקידים טוב צריך להיות.
מערכת הקרבות תהיה מוכרת לכל מי ששיחק במשחק Asassin creed .. זה דיי AC עם היכולת להטיל כשפים :) מת כבר להילחם באיזו מפלצת ענקית.
אני משחק על הרמה הקשה, אבל לא ההכי קשה.

evilplate

New member
הספקתי רק לשחק שעה

ככה שאין לי רשמים מפורטים חוץ מזה שמדובר במשחק הכי יפה שהפס4 הצנוע שלי הריץ, גם נראה שהפאטץ׳ סידר את בעיות הפריימרייט שדווחו ולפחות בשעה הראשונה הוא הרגיש לי כמעט נעול על 30, העולם כל כך יפה ומפוצץ פרטים, זה המשחק עם העולם הכי מפורט ועמוס שראיתי, זה לא כמו אינפמוס שמרנדר עולם של פס3 בגראפיקה של פס4, פה אתה מרגיש שזה משהו שלא יכל להיעשות בעבר גם מבחינה גראפית וגם מבחינת העולם ככה שבאמת יש תחושה של משהו ששייך לדור חדש בניגוד למשחקים שיצאו עד עכשיו.
&nbsp
הישג טכני מאוד מרשים של CDP שהצליחה להוציא מהחומרה הזו כזו גראפיקה עם כל מה שהמשחק עושה.

אני יכול להכין טוסט על הפס4 שלי בזכות המכשף :)

מרוב שהמכשיר חם ולא עומד בקצב. המשחק עצמו כמו שאמרת יציב גם אצלי. ללא ספק המשחק שרץ הכי טוב על הפס4 שלי (חוץ מוואץ דוגס אבל הוא היה משחק cross gen )

המשחק הזה אפילו יותר יפה מפפ15 גרפית, שלא האמנתי שיהיה דבר כזה, ציפיתי לשנמוך קיצוני מהפיסי :)
CDP עובדים גם על משחק עתידני סטייל דאוס אקס, תדמיין איך הוא יראה! בטוח נשמע עליו יותר עכשיו שהם סיימו עם המכשף 3.
,
שמעתי גם שגרסת הOne היא על הפנים מבחינת פריים רייט.. די מסביר למה המפתחים העדיפו את גרסת הפס4...

CallMeCavanaugh

New member
המשחק העתידני של CDP

זה אולי משחק התפקידים שאני הכי מצפה לו.
הוא מבוסס על משחק תפקידים שולחני בשם Cyberpunk (אני מכיר את המהדורה השניה שלו שנקראת 2020 אבל לדעתי המשחק מבוסס על המהדורה השלישית שמתרחשת בשנת 2080 פחות או יותר) שבמשך הרבה שנים היה אחד המשחקים האהובים עלי בתחום.

amithas190

New member
אם אתם רושמים הודעות בשלוש בלילה סימן שזה משחק טוב...

בטח המכשיר ממריא לשחקים לא?
&nbsp
כמה המשחק עולה נכון לעכשיו ? אני מת להביא אותו

CallMeCavanaugh

New member
מצאתי מקום שטוען שהוא מוכר ב-220

מצד אחד נראה טיפה חשוד כי זה זול וזה המשחק היחיד שיש להם בקטגוריית משחקים ל-PS4. מצד שני, אפשר לשלם להם בפייפאל אז טכנית אפשר לקבל את הכסף בחזרה אם זו רמאות.

למעלה