שרשור רשמי לthe witcher 3 wild hunt קדימה!

סתם מפגרים, מתפרעים לי בשידרוגים...

הרבה מעבר למה שצריך ואחר כך מתבכיינים, שאין משחקים שמצדיקים את הקנייה? השיפור הגרפי הרזולוציות הגבוהות יותר, כל זה אמור לספק אותם.
גם גיימר PC צריך לדעת לא להתפרע בשידרוג ומתי לשדרג לא כל משחק חדש שיוצא מצריך קניית כרטיס חדש, וגם בלי כרטיס חדש המשחק יראה יותר טוב ממה שהוא נראה בPS4.

eran_le

New member
אגב אני לא מבין למה המפתחים בכלל מוציאים גרסאות ל PC

זו הפלטפורמה החזקה ביותר כמובן, ואולי גם הכי נגישה למפתחים (כנראה - ניסיתי לכתוב משחקים ל PC ו XBOX, אף פעם לא ל PS...), אבל לפי נתוני מכירות, גרסאות ה PC מוכרות מספר נמוך ביחס ענק יחסית לקונסולות, משהו כמו פי 20 לפעמים, והפיראטיות שם חוגגת, כך שאני לא בטוח לפעמים למה בכלל למפתחות להוציא גרסאות ל PC. אולי אפילו זה פוגע במכירות לפעמים, אני מכיר אישית כמה שבד"כ מורידים פיראטית ל PC משחקים שאת לפחות חלקם היו רוכשים לקונסולה אם לא היו גרסאות כאלה.

מישהו 2

New member
זה כבר לא כל כך נכון

יש דווקא מגמת עלייה במכירות במחשב, למרות הפיראטיות ולמרות הכול
יש מי שאומר שתעשיית המשחקים מתחילה לשנות כיוון ל- PC

CallMeCavanaugh

New member
עוד דבר חשוב

הנתונים שמתפרסים ב-vgcharts ודומיו כוללים רק עותקים פיזיים. סטים בכלל לא נספרת שם, כך שהמכירות במחשבים משמעותית גבוהות יותר מהמדווח.
מצד שני, בדור הנוכחי גם המכירות הדיגיטליות בקונסולות עלו משמעותית כך שסביר שעדיין יש לקונסולות יתרון מהותי. במיוחד אם מתחשבים בהפרש בין כמויות הקונסולות וכמויות המחשבים (הרי לעתים קרובות שומעים אנשים אומרים ששוק המחשבים יותר גדול כי יש רק כמה עשרות מיליון קונסולות אבל בכל בית יש חמישה מחשבים).

Megalomaniac911

New member
אם זה עותקים פיזיים אז עכשיו זה ברור

מי קונה פיזי למחשב? ל- PS4 אני עוד יכול להבין, אפשר לקנות ואחרי זה למכור.
ל- PC אי אפשר כי יש קוד, וגם ככה המשחק עושה אקטיבציה מהסטים ובכלל לא מתקין אותו מהדיסק.. אני זוכר שקניתי את MW3 על 2 דיסקים והוא בכלל לא היה צריך את הדיסק השני, הוא פשוט נכנס לסטים והתחיל להוריד.. לא התקין מהדיסק. אפילו את הדיסק הראשון לא היה צריך, יכלתי פשוט להיכנס לסטים ולהכניס את הקוד.
מי שקונה עותק פיזי ל- PC כנראה אין לו מושג שזה עובד ככה.

Megalomaniac911

New member
איזה נתוני מכירות בדקת בדיוק?

שוק משחקי ה-PC ב-2014 הגיע לשיא חדש של מכירות שלא היה אף פעם... והוא רק עולה ועולה, מספר המשתמשים בסטים כבר מגיע לשיאים חדשים וזה רק עולה... הכל עולה, הוא בכלל לא בירידה וגם לא קרוב לירידה.
הקונסולות תמיד יימכרו יותר כי לרוב האנשים אין כוח להתעסק בחומרה ולהיכנס לכל זה.. אז הם מעדיפים קונסולות.
אבל אם המצב של ה- PC היה עגום, לא היו ממשיכים להוציא לו גרסאות... הוא היה עגום לפני איזה 5-6 שנים, אבל זה היסטוריה.

evilplate

New member
אני לא התווכחתי בכלל שהמשחק עבר שנמוך

הטריילר ההוא שהם הוציאו בזמנו היה טריילר מחורטט סטייל Watch Dogs, אין בכלל ספק.
האם זה אומר שהקונסולות אשמות? לפי המפתחים בלי קונסולות לא היה להם בכלל משחק שנראה ככה, וכן הפיסי היה מרוויח אם היו מפתחים בלעדית עליו, אבל כך גם הפס4 וה ONE, בעצם כל הפלטפורמות נפגעות מפיתוח מולטי-פלטפורם שאי אפשר להתפקס בו על גרסה אחת, זה גם המפתחים אמרו.
&nbsp
האם המשחק עדיין מהמם ותובעני מאוד על הפיסי? כן, אז על מה בדיוק הזעקות וההאשמות כלפי הקונסולות? היה טריילר בזמנו, בטח In-Engine שזו מילת קוד של מפתחים ל ״הנה מה שהמנוע שלנו תיאורתית מסוגל לעשות אם דוחפים אותו לקצה באיזה Vertical Slice" שהכנו במשרד״, או במילים אחרות- זה חרטא אל באמת תצפו לזה.
זה די עצוב שגם הם נגררו לדברים הללו של טריילרים שלא מייצגים את המוצר הסופי, נראה שזה נהיה סטנדרט בתעשייה, אבל זה בטח לא אשמת הקונסולות והמשחק הסופי הוא עדיין הדבר הכי יפה והכי תובעני בעולם פתוח שמסתובב היום אז קשה להתלונן יותר מדי.
&nbsp
אז עכשיו ישחררו כל מני קבצי עריכה ומודים ובטח הקהילה עצמה על הפיסי תדחוף אותו למקומות פסיכיים שיתקרבו יותר לטריילר ויאתגרו גם את המחשבים הכי מפלצתיים שרצים גם עם כרטיסים כפולים, עכשיו כל בעלי הפלטפורמות צריכים להיות מרוצים שקיבלו משחק שדוחף את החומרה שלהם, ויותר מזה (משהו ששוכחים) שאשכרה גם מדובר במשחק מעולה. :)

מישהו 2

New member
ציפיתי לתגובה הזאת ממך :)

הגבתי בתקווה שזה מה שתענה לי חח , אני חושב אותו הדבר בידיוק

עטלפוני

New member
לא המשחק, רק הסרטונים cut scene

הפאץ' day one שבר שם משהו בסרטונים, שעבדו בסדר לפני הפאץ'. המשחק עצמו יציב (לא שיחקתי, רק אומר מה שמדברים ב reddit).

Megalomaniac911

New member
באמת משחק מדהים

נראה לי זה משחק ה- RPG הראשון בחיים שלי מאז Mass Effect 3 שאשחק בו עד הסוף.

למעלה