שרשור רשמי לthe witcher 3 wild hunt קדימה!

CallMeCavanaugh

New member
אדווח בעוד שבוע לכל היותר

אבל אם אתה נמצא בתל אביב, אתה יכול לקפוץ לחנות בדיזנגוף סנטר ולבדוק.

amithas190

New member
מה שכן המחיר הזה מחשיד קצת

זה יותר זול מכל המוכרים בזאפ , יותר מאיביי VGP GAME.UK , זה קצת לא הגיוני למשחק כזה בהשקה.
&nbsp
יכול להיות שהוא מציע את המשחק בלי הספר והמדבקות..

evilplate

New member
אם זה היה דיגיטלי היו מציינים

חוץ מזה שאין סיבה שתחכה 7 ימים בשביל איזה קוד לדיגטלי, זה נראה לי ברור מאליו שזה עותק פיזי.

CallMeCavanaugh

New member
טכנית זה אפשרי לחכות שבוע לקוד

בארה"ב אתה יכול להזמין בדואר כרטיסי PSN ואז אתה מחכה כמה ימים שיגיע אליך קוד כתוב שתזין בחשבון שלך. הם יכולים, טכנית, לשלוח מעטפה עם פתק ועליו הקוד, אבל אני הנחתי שזה פיזי.

evilplate

New member
אולי זה אפשרי

אבל אתר ישראלי (שאני לא מכיר הרבה כאלו שלא מוכרים פיזי אם בכלל), לא מצויין שזה דיגיטלי בשום מקום, זה ברור שהמובן מאליו זה פיזי ואם היו שולחים משהו אחר היית יכול לבקש בקלות את הכסף בחזרה, זה לגמרי הטעיית הציבור במקרה שזה לא פיזי.

evilplate

New member
אני קניתי אותו ב 54$ דרך ה PSN האמריקאי

עכשיו הוא כבר עלה שם ל 60$.
דרך אגב הגרסה הפיזית ממש מושקעת וכוללת חוברת (אבל אמיתית עם פירוט על המשחק והעולם , לא החוברות של היום בגודל של עמוד וחצי שמציגות כפתורים ואזהרות לחולי אפילפסיה ), מפה פיזית של העולם, דיסק סאונדטרק ומדבקות.

CDP באמת תותחים כשזה מגיע ליחס לקהל שלה, הם גם ישחררו 16 חבילות DLC בחינם, למרות שכל מפיצה אחרת היתה לוקחת עליהן כסף.
רוב ה DLC זה לא דברים גדולים כמו עוד סקינים וסייד קווסטים קטנים וכו', אבל אף מפתחת לא עושה את זה, כולן לוקחות כסף נוסף על כל שטות בין אם זה סקין או "פטאלטיז קלים" ב MK.

evilplate

New member
השמחה שלנו על גרסת ה PS4

אלו העצבים של בעלי ה PC, גם הם ציפו שגרסת ה PS4 תהיה שנמוך קיצוני מה PC ונראה שהמצב לא ככה לפי סרטוני השוואות, המוני שחקני PC ב GAF התחילו לקלל את CDP ש"בגדה" בהם עבור גרסאות הקונסולה, כאילו זה שהמשחק דורש על ה PC כרטיס ברמה של 970 כדי להריץ אותו על אולטרה (בלי אפקט שיער) זה לא מספיק טוב!? מה הם רצו שדרישות המערכת יהיו TITAN X ומעלה?
בקיצור כל עוד המשחק תובעני רצח על ה PC אין להם מה להתמרמר כי CDP כן דוחפת את החומרה שלהם, זה די מגעיל להתעצבן שגרסת ה PS4 לא מכוערת בהשוואה ל PC.
&nbsp
אני גם בטוח שבהשוואות שלא דרך סרטוני יוטיוב יראו יותר את ההבדלים כי יוטיוב באמת כלי גרוע בשביל זה, אבל אין ספק ש CDP עשו עבודה מדהימה עם גרסת ה PS4.
&nbsp

כאמור אני בכלל לא בהלם

הרי בסופו של דבר לא משנה כמה החומרה חזקה, כמו שלא משנה איזה מספריים יש לספר הוא צריך לדעת להתאים עצמו למספריים ולדעת לספר אחרת לא משנה כמה המספריים טובות לא ייראו תוצאות טובות, כנל כאן לא משנה כמה החומרה חזקה אם יצרניות המשחקים לא מנצלות אצת מלוא הטכנולוגיה העומדת לרשותה מטעמים כלכליים ו/או טכנולוגיים.

הסוני 4 גם בראשית דרכה ויש עוד מה ללמוד כיצד להתאים מקסימלית את המשחקים לביצועי המערכת של הקונסולה, אבל אכן נראה שיותר משקיעים בקונסולה מאשר בפיסי, כנראה זול יותר ו/או משתלם יותר כלכלית, אבל על זה אפשר להבין שחקני פיסי שהשקיעו בחומרה חזקה אבל לא יכולים להנות ממנה בטופ כ ממילא יצרניות המשחקים לא התאימו המשחק למקסימום שלא לדבר אפילו על המומלץ שיש לפיסי להציע.

אז כל עוד לא ינצלו את היכולת של הפיסי בהתאם הרי שממילא הדברים ייראו דומה כי למערכת הפיסי צורך ביכולת גבוהה על מנת להפעיל את אותו המשחק עם אותן הגדרות מקסימליות שממילא היצרן קבע למשחק, כלומר מחשב פיסי חזק לא יבוא לידי ביטוי הרי שאין הוא משתמש אפילו בחצי מכחו כדי להפעיל משחק זה.

מה כן בעתיד שהקונסולה תזחל הרי שפיסי חזק היום ימשיך לסחוב דברים חדשים ומתקדמים גם אחר כך.

evilplate

New member
כאמור, אני בטוח שעל PC חזק ההבדלים ברורים

רק שלא צריך לבחון זאת דרך יוטיוב, זה לא כלי מספיק טוב.
וכן הקונסולות חלשות אבל עדיין לא הגענו לשלב שהמשחקים נחותים בהפרשי ענק מול ה PC, זה גם יגיע ומוקדם יותר מהזמן שזה הגיע בדור הקודם (ה PS3 וה 360 בכל זאת היו מפלצות בזמן שהושקו) אבל אנחנו לא שם ככה שאין סיבה שאנשים יהיו מופתעים שהוויטצ'ר 3 נראה טוב על הקונסולות גם יחסית ל PC.

שוב לא תראה הבדל כי אין השקעה בפיסי

אותה טכנולגיה פשוטה יוצאת לפיסי עם מעטפת משחק עליה רשום פיסי, זה לא שיש צוות מיוחד שמפתח את המשחק ספיציפית לפיסי עם מלוא ניצול החומרה, נראה שהכל כבר נקבע מהקונסולה וסהכ עושים המרה לפיסי על כן לא תראה הבדל, רק מתי שישקיעו במיוחד לפיסי כלומר לא על סמך הקונסולה, אלא צוות במיוחד ייקח בחשבון את חומרת הפיסי החזקה ובהתאם לה ינצל את המקסימום אז נראה הבדלים בפועל.

CallMeCavanaugh

New member
אני לא מבין את זה

עם הקונסולות של היום, שיש להן אותה ארכיטקטורה כמו לפיסי, אי אפשר פשוט ליצור את המשחק לפיסי עם חמש דרגות שונות של איכות הגרפיקה ולייצא רק את הדרגה השלישית-רביעית לקונסולות?

evilplate

New member
זה נכון במידה מסוימת

אם היינו חיים בעולם תיאורתי שבו היו מפתחים משחקים בעלי תקציב ענק ל PC שעובדים החל מ 970 ומעלה אז היה הבדל פסיכי, אבל אתה לא יכול לאמר שהוויטצ׳ר לא משחק תובעני למחשב, בשביל להריץ אותו על 30 נעול והכל על אולטרה ללא אפקט שיער צריך 970 (עם שיער צריכים 980), אז למה בדיוק שחקני הפיסי מצפים בדיוק, שבאמת יפתחו להם משחק שמתחיל מאיזה טיטאן ומעלה? זה לא יקרה אבל אי אפשר לאמר שהמשחק לא מנצל את הכרטיסים שלהם, אז שיפסיקו להתבכיין :)

Megalomaniac911

New member
גם ב- GTA V אין הרבה הבדל

אני משחק אותו על ההגדרות הגבוהות ביותר, וחוץ מאולי השתקפויות בלילה בגשם הכל נראה אותו הדבר... אפילו ה- GRASS על Ultra ב- PS4, אני בעצמי עשיתי השוואה וגם רואים את זה בבירור בסרטונים ביוטיוב.
יש הבדל אחד שנראה בולט לעין וזה ה- Dynamic Shadows, שאתה נוסע בלילה ועובר ליד אנשים או רמזורים אתה רואה את הצל שלהם זז על הקיר בזמן אמת.. זה באמת מוסיף. מעבר לזה- כלום... אני ציפיתי להבדל הרבה יותר משמעותי כמו שרוקסטאר הבטיחו.

evilplate

New member
כן אני מנחש כי זה משחק שעדיין מבוסס דור קודם

שעבר שיפוצים לדור הבא ועוד קצת שיפורים לפיסי, בכל אופן הקונסולות עדיין לא חלשות עד כדי כך שגרסאות פיסי יראו הבדלים ענקיים כמו שהיה בסוף הדור הקודם אבל ברור שהשלב הזה יגיע ויתר מהר מבעבר, אני בטוח שב GTA6 אתה כבר תראה את ההבדלים והם יראו לך גדולים מאוד.

למעלה