שרשור שאלון ודסקטופים. O:

Serf SaN

New member
שרשור שאלון ודסקטופים. O:

שאלון דיג'ימון קצרצר, שהכנתי בעצמי. ^^" כל מה שרוצה לעשות את השאלון - קודם שיעשה אותו בעצמו, ורק אח"כ יקרא את התשובות של שאר האשים. (ואנא, תעשו את זה כמה שיותר מצחיק D:). אה, אגב, תעלו את אחד הוולפייפרים של דיג'ימון שהיה לכם פעם, או שרציתם לשים! X: 1. מה היה הפרק האחרון של דיג'ימון שראיתם? 2. האם יצא שפספסת פרק כלשהו, ולמרות כל השידורים החוזרים, אף פעם לא ראית אותו בכלל/במלואו? 3. זה נכון שגם את/ה -לפחות פעם אחת בחיים- ניסית בדמיון לעשות התאמה דיגיטלית ונופפת את ידיך באוויר? 4. גם לך פיתח מאט חשק עז לנגן במפוחית? XD 5. מה הייתה תגובתכם, כאשר ראיתם בפעם הראשונה את התקפתה של לילימון, היוצרת זר פרחים שהופך את יריביה למאוהבים בה. (אנא הקף את התשובה הרצויה) נחנקתי/נפלתי מהספה מרוב צחוק/התאהבתי גם כן/יריתי לעצמי כדור בראש. 6. מאיפה לדעתכם הפליץ טריירמון את הביטוי "רגעון"? 7. האם היית מעוניין בבובות של דמויות דיג'ימון, כמו אלה של פיידמון (סוף העונה הראשונה), אפילו אם זה יהיה בתנאי שהרבה אנשים ימותו? XD~ 8. מה היו צבעם של שלושת הירחים? 9. מי אמר את המשפט הבא בקול ההולך ומתרחק:"תזכור..אתה הבטחת!....אתה הבטחת!!..."? 10. מה ניסה לעשות טומי כאשר לראשונה הגיע לעולם הדיגיטלי? 11. גם את/ה חושב/ת שגארורומון מלחמתי מתלבש בצורה יפה, מדהימה, מהממת והורסת? 11. גם את/ה היית רוצים משחק כדורסל אחד על אחד עם קאלומון? (במיוחד שהסלים בגובה שני מטר..)? 12. האם הנך זוכר מה היה עושה ג'יי.פי עם הדיג'יכלי שלו, כדי להפעיל את התפתחות הנשמה? אם כן, אנא הסבר והצג. 13. מישהו זוכר איך קראו להתקפה של גוממון? אם הייתה לו בכלל? XD 14. מה היה צבע הדיג'יכלי, של הילדה שאצלה נבג האופל התפתח בצורה המהירה מכולם? 15. לאיזו תסרוקת שיער, החליפה מימי באמצע העונה השנייה? D= 16. הבובת יד של ג'רי - איזו סוג חיה זאת הייתה? 17. לאיזה צבע הופכים הדיג'יכלים של טיקיי וקודי, בזמן הדיג'יגדילה משולבת? 18. מה ריקה נורא אוהבת לעשות עם הפלאפון שלה, לרוב? 19. מי אמר למי:"מצטער ______, אבל יש לי אוזניים גדולות". 20. כמה זנבות יש לקיובימון? 21. האם דיג'ימון מחרבנים? ואם כן, איך הם נראים? 22. מי אמרה את המשפט:"..אל תשאלו אותי, כי אני לא יודעת איפה זה!" 23. אם גאבומון היה משאיל לך את הפרווה שלו, מה היית עושה איתה? 24. מי הייתה גברת מכנסיים ירוקים? P: 25. מי אמר בהקשר למי:"..כל אביר זקוק לסוס אצילי!.." 26. מי אמר את המשפט הבא לאנג'מון: "..שיער יפה, צבע טוב!.." XD 27. למה קוראים לדי-שלוש (D3), די שלוש? O: (מישהו זוכר? XD) 28. בקטע פתיחה בפרק הראשון של העונה הראשונה, בה הציגו כל דמות ודמות במן ריבוע, ומאחוריה רקע שחור. כיצד הציג טאי את מימי? 29. מי נפל כשניסה לרדוף אחרי מעלית?
30. מה עשו היחידים שלא הפכו לבובות ע"י פיידמון? 31. מי תקע למאסארו בעיטה בביצים? (שאלה רק לאלה שרואים את סייברס..) 32. איך שכנעה ג'רי את אביה, בכדי שיתן לה רשות ללכת לעולם הדיגיטלי? 33. מה היה הדבר הראשון שאמר טאי, כאשר התעורר בעולם הדיגיטלי? 34. מה הוא שיר הפתיחה היפני המועדף עלייכם? (אנא הקף את התשובה הנכונה). פרפר/החולם הגדול/ 35. מאיפה התמונה לדסקטופ? 36. כמה זמן היא כיהנה כוולפייפר? 37. אתם אוהבים אותי?! D:

Serf SaN

New member
עונה! D:

1. מה היה הפרק האחרון של דיג'ימון שראיתם? נאמ נאמ..הפרק שבו פאטאמון גודל לאנג'מון, ומחסל את דוימון. ראיתי את זה עכשיו XD, כדי שיעזור לי להמציא שאלות. ^^; 2. האם יצא שפספסת פרק כלשהו, ולמרות כל השידורים החוזרים, אף פעם לא ראית אותו בכלל/במלואו? כן! הפרק שליאומון מת! כל פעם היו סיבות שונות..פעם אחת כי הייתי בחו"ל..פעם אחת הוידאו לא הקליט. X: תארו לעצמכם..אף פעם לא ראיתי את הפרק ש....ש...ליאומון מת! >< 3. זה נכון שגם את/ה -לפחות פעם אחת בחיים- ניסית בדמיון לעשות התאמה דיגיטלית ונופפת את ידיך באוויר? ברור! אלא מה! XD~ מי לא היה עושה את זה? XP 4. גם לך פיתח מאט חשק עז לנגן במפוחית? XD לא יותר מידי...הוא מנגן חרא. X: 5. מה הייתה תגובתכם, כאשר ראיתם בפעם הראשונה את התקפתה של לילימון, היוצרת זר פרחים שהופך את יריביה למאוהבים בה. (אנא הקף את התשובה הרצויה) נחנקתי/נפלתי מהספה מרוב צחוק/התאהבתי גם כן/יריתי לעצמי כדור בראש. אוקי. בהתחלה נפלתי מהספה מרוב צחוק. אח"כ נחנקתי. אח"כ יריתי לעצמי כדור בראש. ורק בסוף הבנתי, והתאהבתי בה. D: 6. מאיפה לדעתכם הפליץ טריירמון את הביטוי "רגעון"? מזקן סיני עתיק. שאמר לו פעם, שאם אין לך מה להגיד, וגם אין לך הרבה שכל, תגיד הרבה פעמים 'רגעון'. O: 7. האם היית מעוניין בבובות של דמויות דיג'ימון, כמו אלה של פיידמון (סוף העונה הראשונה), אפילו אם זה יהיה בתנאי שהרבה אנשים ימותו? XD~ 8. מה היו צבעם של שלושת הירחים? כן!! OO בארור! *__* למי אכפת מחיים של אנשים מסכנים?! אני רוצה בובות דיג'ימון!! TT 9. מי אמר את המשפט הבא בקול ההולך ומתרחק:"תזכור..אתה הבטחת!....אתה הבטחת!!..."? טאי למאט? הוא התכוון להזכיר למאט שלא ישכח מהסרטי יאואי שהם הבטיחו לעשות ביחד. XDDDD סתם, לא..הממ..הקטן של גילמון. XD 10. מה ניסה לעשות טומי כאשר לראשונה הגיע לעולם הדיגיטלי? הוא ניסה ללכת על מסילת הרכבת (שבעולם הדיגיטלי זה רק סתם פס מתכת), כשהוא מבין שמלמטה יש פשוט תהום. בלי שום סוף. @@ אני אומר לכם, הוא פשוט מטומטם. XDD 11. גם את/ה חושב/ת שגארורומון מלחמתי מתלבש בצורה יפה, מדהימה, מהממת והורסת? בארור!!!!!!11
11. גם את/ה היית רוצים משחק כדורסל אחד על אחד עם קאלומון? (במיוחד שהסלים בגובה שני מטר..)? לא. הוא גבוה מידי. איך אני אנצח כשאני נמוך כל כך?
12. האם הנך זוכר מה היה עושה ג'יי.פי עם הדיג'יכלי שלו, כדי להפעיל את התפתחות הנשמה? אם כן, אנא הסבר והצג. כן!..של כולם זה נורא מסובך כזה..עם תנועות בידיים..אבל של ג'יי.פי הכי קשה! הוא פשוט עושה סיבוב!!!1 XDD 13. מישהו זוכר איך קראו להתקפה של גוממון? אם הייתה לו בכלל? XD נופ X: 14. מה היה צבע הדיג'יכלי, של הילדה שאצלה נבג האופל התפתח בצורה המהירה מכולם? צבע תחת. מאיפה לי? סתם. אדום. [= 15. לאיזו תסרוקת שיער, החליפה מימי באמצע העונה השנייה? D= אפרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDD אבל אפרו כתום ושקסי!
16. הבובת יד של ג'רי - איזו סוג חיה זאת הייתה? נמר שטני ורצחני. שהיה נוהג לעשות האוו האוו
XD 17. לאיזה צבע הופכים הדיג'יכלים של טיקיי וקודי, בזמן הדיג'יגדילה משולבת? צהוב זהב כזה, ולבן! ^^ ממש יאפה. O: 18. מה ריקה נורא אוהבת לעשות עם הפלאפון שלה, לרוב? להעיף אותו לטאקאטו, כשהיא רוכבת על קיובימון במהירות של 100 קילומטר לשעה. ^__^; 19. מי אמר למי:"מצטער ______, אבל יש לי אוזניים גדולות". טריירמון....קאאאווואאיייי~~~ 20. כמה זנבות יש לקיובימון? המממ..בואו נספור. אחת. שתיים. שלוש ארבע. לא, רגע. זה היה אחת שתיים ארבע חמש. לא לא לא! XD. סתם, מה נראה לכם?! תשעה זנבות, כמו האגדה היפנית העתיקה D= 21. האם דיג'ימון מחרבנים? ואם כן, איך הם נראים? בצורה של גלידה תות! ^-^ 22. מי אמרה את המשפט:"..אל תשאלו אותי, כי אני לא יודעת איפה זה!" קארי כפרה עליה. נשמאמי. 23. אם גאבומון היה משאיל לך את הפרווה שלו, מה היית עושה איתה? קרואלה דוויל. קרואלה דוויל. D: 24. מי הייתה גברת מכנסיים ירוקים? P: הנרי! כן כן! אני בטוח, הנרי! XD 25. מי אמר בהקשר למי:"..כל אביר זקוק לסוס אצילי!.." המלך ארתור. @.@ שאוהב להרכיב משקפי שמש, ללבוש חליפות שחורות, ולנהל פרויקט בשם 'היפנוס'. XD~ 26. מי אמר את המשפט הבא לאנג'מון: "..שיער יפה, צבע טוב!.." XD מייייייימיייייייייי!!!!!! ^-^ אני זוכר שנפלתי על הרצפה בגלל הבדיחה הזאת. XD; 27. למה קוראים לדי-שלוש (D3), די שלוש? O: (מישהו זוכר? XD) נייט מי! >.> 28. בקטע פתיחה בפרק הראשון של העונה הראשונה, בה הציגו כל דמות ודמות במן ריבוע, ומאחוריה רקע שחור. כיצד הציג טאי את מימי? "אני בטוח שתוכלו לנחש איזה צבע מעדף עליה, בניחוש הראשון! XD 29. מי נפל כשניסה לרדוף אחרי מעלית? קואיצ'י האידיוט. חה חה. וולף תהרוג אותי
30. מה עשו היחידים שלא הפכו לבובות ע"י פיידמון? תיפסו על חבל. -_- 31. מי תקע למאסארו בעיטה בביצים? אגומון אניקיייייי!! ^_^ 32. איך שכנעה ג'רי את אביה, בכדי שיתן לה רשות ללכת לעולם הדיגיטלי? שלחה את ליאומון שירביץ לו!
33. מה היה הדבר הראשון שאמר טאי, כאשר התעורר בעולם הדיגיטלי? "..ידעתי שלא הייתי צריך לאכול את האוכל במחנה.." 34. מה הוא שיר הפתיחה היפני המועדף עלייכם? (אנא הקף את התשובה הנכונה). פרפר/החולם הגדול/אופס, שכחתי להמשיך את זה!! שיטטטט ><..בכל מקרה, אני אוהב את השיר "תיפרדו" XD 35. מאיפה התמונה לדסקטופ? לא יודע ם.ם..נראה לי מהאתר הראשי של דיג'ימון, באותם ימים. XD 36. כמה זמן היא כיהנה כוולפייפר? הממ..נראה לי כמה חודשים. X: היא גם שימשה לי בתור BACKGROUND לאתר דיג'ימון שהיה לי פעם. ^-^ 37. אתם אוהבים אותי?! D: אלא מה. D:

Serf SaN

New member
גאד..כמה טעויות כתיב. ם.ם

אוקי. אל תשימו לב אליהם, כי היו המון מילים, והחלון של המקום כתיבה פה בתפוז ממש קטן ומסורבל. ם.ם התשובה לשאלה 7, נמצאת בשאלה 8..ם.ם והתשובה לשאלה שמונה - בצבעי מצעד הגאווה! D: XD

Serf SaN

New member
ובשיר היפני שצריך לבחור...

התכוונתי ל"מטרה", ולא ל"תיפרדו". XP "תיפרדו" זה השיר אינסרט של העונה השניה. XD~

אבל הוא מת בכל עונה!../images/Emo6.gif

בקשר לליאומון, זאת אומרת. באיזו עונה פספסת את המוות שלו? הוא כל הזמן מת. יש לי בדיחה קבועה בסיפורים שלי, להרוג אותו כל פעם כדי להמשיך את המסורת
בקשר ל-31, אגומון הוא לא אניקי, הוא קובון. זה מאסארו-אניקי.

Serf SaN

New member
התכוונתי לליאומון בעונה השלישית..

וחוץ מזה..לא היה שום ליאומון בעונה השנייה ובעונה הרביעית. X: ואגב, אני יודע שזה מאסארו אניקי -_-, אבל הדבר הראשון שמתחבר לאגומון מסייברס זה 'אניקייייייייייייי' שהוא תמיד אומר. דיי לתקן אנשים כל הזמן. ~_~

איזה שאלון ארוך ומעצבן.

ולמה לשים כאן דסקטופים ולא בשרשור נפרד? זה עדיף
1. הפרק האחרון של העונה הרביעית, אני מניח. 2. לא זכור לי. 3. בדמיון?! יש לך מושג עם מי אתה מדבר?! עשיתי את זה עם הטאמאגוצ'י הישן שלי וקלפי trainer של פוקימון! 4. לא. 5. לא זוכר. 6. זה התרגום של momantai, ואת זה אין לי מושג. אולי בגלל שהוא דיג'ימון הוא לא יודע שפות אנושיות טוב, אז יש לו טעויות. 7. תלוי אילו אנשים ימותו. 8. כחול, צהוב ואדום. 9. לא זוכר. 10. לעזוב. 11. לא, הוא רק מתפשט. 12. לא, הוא היה מנצח אותי בכל מקרה. וספורט זה חרא. 13. לא. 14. דגי מצעד! 15. לא זוכר. 16. לא זוכר. 17. כנראה טאנוקי (דביבון). 18. של טיקיי נעשה ירוק ושל קודי צהוב. 19. לדבר בו? 20. טריירמון אמר את זה להנרי, כשהנרי העיר לו שהוא מצותת לאחרים, נה? 21. תשעה, גאון. זה השם שלה -.- 22. קקי של דיג'ימון זה מין ערימה ורודה כזו, נראה כמו המאכל הזה "נשיקה" או כמו קרם כזה. אחד הקטעים הכי טובים בסדרה היה כשקורומון עשה את זה במכונית של בן-דוד של ג'ו והוא זרק את איזי למים. 23. קארי, על העולם הדיגיטלי, בסרט. 24. מעיל חסין כדורים? 25. טריירמון! 26. אני חושב שזה היה בקטע שגאלאנטמון רוכב על גראני או משהו כזה. 27. אין לי מושג. 28. כי הוא היה מסוגל לפתוח שלושה שערים: לעולם הדיגיטלי, לעולם האמיתי ולאוקיינוס האפל. 29. לא זוכר. 30. קואיצ'י. 31. הם הרגו אותו, אחרי שהם בכו, כי אלה היו טיקיי ופאטאמון, שאחר-כך דיג'יגדל למגנה אנג'מון. 32. אגומון! 33. לא זוכר. 34. "ראש מדבר?!" 35. שמעתי את "החולם הגדול" מזמן, אבל אני עדיין זוכר אותו. באטרפליי מנצח בענק. 36. היא באה עם המחשב. 37. עד עצם היום הזה. 38. אחרי זה, ממש לא.

Serf SaN

New member
וואו. מעצבן. תודה באמת.

רק ישבתי על זה לפחות שעה וחצי.

Serf SaN

New member
פאק. הידע שלך בדיג'ימון ממש

מזערי. ם.ם במיוחד שאין לך שום חוש יצירתיות. -_- לא קראת שצריך לעשות את זה בצחוק? לא פלא שאתה שונא אותי אחרי זה. אתה לא צריך לשנוא את עצמך?.. -_- קצת צחוק לא מזיק לחיים.

Serf SaN

New member
ודרך אגב.

לא יכולת להעתיק את השאלות והודעה שלך ולענות עליהם באותו מקום?.. זה היה מקל את החיים להרבה אנשים..=.= אז אנשים, בבקשה תעשו את זה ביחד עם השאלות. X:

דרך-אגב, אתה מוכן לא להגיד לי איך

לענות על השאלון? זה היה גורם לך להיות נסבל יותר בעיני הרבה אנשים =.= ותודה על השעה וחצי שהקדשת מזמנך בשבילנו, אנחנו כל-כך שמחים. שאלון יכול להיות מעצבן כמו שפיק יכול להיות גרוע, ועל הפיקים שלי עבדתי הרבה הרבה יותר משעה וחצי, ואני לא כועס על אנשים כי הם לא קוראים אותם.

Serf SaN

New member
אולי הם לא קוראים, אבל לפחות

הם לא אומרים שהפיק גרוע. יש הבדל.

מה הבעיה שלך? O_O;;;

אז עשיתי את זה רציני, ביג דיל. ולא נראה לי שאתה צריך להגיד לי שהידע שלי מזערי, במיוחד אחרי שעניתי הרבה יותר תשובות נכונות ממך (אולי כי אתה עשית את זה "בצחוק"). אין לי שום חוש יצירתיות? אני צריך לשנוא את עצמי? וואו, לא ידעתי שאני כל-כך גרוע, במיוחד שבפעם האחרונה ששנינו נכחנו יחד באותו פורום, העדיפו אותי על פניך. אין פלא שאתה חבר של איגניסו, אתם דומים נורא. ולטובת אלה שהחליטו שאני מתאים להיות מנהל, ואולי רמיזה לליסטה, אני הייתי מוחק את ההודעה הזו בלי לשאול בכלל. זה כל-כך חצוף מצידך. אם לא טוב לך, אתה מוזמן ללכת עם החבר הגאון שלך, איגניסו.

Serf SaN

New member
תרגע.

לא באתי לריב איתך ולא שום דבר. סה"כ זה היה מאוד לא יפה שאמרת שזה מעצבן. ושאתה עוד עושה לי טובה שענית עליו. אתה לא רוצה? משעמם אותך? אל תענה. בדיוק מה שאמרתי כמה הודעות למעלה. אין לי שום קשר לאיגניס. דיברתי איתו אולי מקסימום פעמיים במסנג'ר, ואתה יודע את זה. השאלון הזה נועד בשביל הכיף, והצחוק. וכן, עניתי על יותר תשובות נכונות ממך. מעניין למה, כי אני המצאתי את כולן.

יש דרך להתבטא.

להגיד שהשאלון מעצבן זה לגיטימי. אגב, עניתי עליו, אז זה גם אומר משהו. לצחוק על בן-אדם זה לא נחמד ולא מנומס, ואין לזה מקום כאן.

יש דרך להתבטא.

להגיד שהשאלון מעצבן זה לגיטימי. אגב, עניתי עליו, אז זה גם אומר משהו. לצחוק על בן-אדם זה לא נחמד ולא מנומס, ואין לזה מקום כאן.

Serf SaN

New member
מה בדיוק לגיטמי בלהגיד שהשאלון

מעצבן? מילא להגיד ששאלונים זה מעצבן. אבל השאלון שלי? שאני הכנתי?.. וכן, אולי באמת לא התנסחתי טוב. וכשקוראים את ההודעה שלי פעם שניה אפשר לקרוא את זה גם באופן שונה, ולראות את זה בדרך שאני לא ראיתי. זאת הבעיה של תפוז. אי אפשר לערוך הודעות... בכל פורום אחר הייתי עורך את ההודעה שלי אם הייתי רואה בה משהו לא טוב. ._.

Digi Lista

New member
אני קוראת את כול ההודעות בשרשור...

כשאני אסיים אני אבין על מה אתם מתווכחים ואוכל להגיב לעומק.

Serf SaN

New member
ליסטה, את יכולה אולי

למחוק את כל ההודעות ה"לא הכרחיות"? ;;~ זה פשוט הורס את השרשור..והתכוונתי לפתוח את השרשור באיזה נצלש כלשהו..אבל כבר ענו פה כמה על השאלון, וגם ככה חיברת את כל הכתומים הלא חשובים לשרשור אחד... X: זה אפשרי? ^^;

למעלה