שרשור שאלון ודסקטופים. O:
שאלון דיג'ימון קצרצר, שהכנתי בעצמי. ^^" כל מה שרוצה לעשות את השאלון - קודם שיעשה אותו בעצמו, ורק אח"כ יקרא את התשובות של שאר האשים. (ואנא, תעשו את זה כמה שיותר מצחיק D
. אה, אגב, תעלו את אחד הוולפייפרים של דיג'ימון שהיה לכם פעם, או שרציתם לשים! X: 1. מה היה הפרק האחרון של דיג'ימון שראיתם? 2. האם יצא שפספסת פרק כלשהו, ולמרות כל השידורים החוזרים, אף פעם לא ראית אותו בכלל/במלואו? 3. זה נכון שגם את/ה -לפחות פעם אחת בחיים- ניסית בדמיון לעשות התאמה דיגיטלית ונופפת את ידיך באוויר? 4. גם לך פיתח מאט חשק עז לנגן במפוחית? XD 5. מה הייתה תגובתכם, כאשר ראיתם בפעם הראשונה את התקפתה של לילימון, היוצרת זר פרחים שהופך את יריביה למאוהבים בה. (אנא הקף את התשובה הרצויה) נחנקתי/נפלתי מהספה מרוב צחוק/התאהבתי גם כן/יריתי לעצמי כדור בראש. 6. מאיפה לדעתכם הפליץ טריירמון את הביטוי "רגעון"? 7. האם היית מעוניין בבובות של דמויות דיג'ימון, כמו אלה של פיידמון (סוף העונה הראשונה), אפילו אם זה יהיה בתנאי שהרבה אנשים ימותו? XD~ 8. מה היו צבעם של שלושת הירחים? 9. מי אמר את המשפט הבא בקול ההולך ומתרחק:"תזכור..אתה הבטחת!....אתה הבטחת!!..."? 10. מה ניסה לעשות טומי כאשר לראשונה הגיע לעולם הדיגיטלי? 11. גם את/ה חושב/ת שגארורומון מלחמתי מתלבש בצורה יפה, מדהימה, מהממת והורסת? 11. גם את/ה היית רוצים משחק כדורסל אחד על אחד עם קאלומון? (במיוחד שהסלים בגובה שני מטר..)? 12. האם הנך זוכר מה היה עושה ג'יי.פי עם הדיג'יכלי שלו, כדי להפעיל את התפתחות הנשמה? אם כן, אנא הסבר והצג. 13. מישהו זוכר איך קראו להתקפה של גוממון? אם הייתה לו בכלל? XD 14. מה היה צבע הדיג'יכלי, של הילדה שאצלה נבג האופל התפתח בצורה המהירה מכולם? 15. לאיזו תסרוקת שיער, החליפה מימי באמצע העונה השנייה? D= 16. הבובת יד של ג'רי - איזו סוג חיה זאת הייתה? 17. לאיזה צבע הופכים הדיג'יכלים של טיקיי וקודי, בזמן הדיג'יגדילה משולבת? 18. מה ריקה נורא אוהבת לעשות עם הפלאפון שלה, לרוב? 19. מי אמר למי:"מצטער ______, אבל יש לי אוזניים גדולות". 20. כמה זנבות יש לקיובימון? 21. האם דיג'ימון מחרבנים? ואם כן, איך הם נראים? 22. מי אמרה את המשפט:"..אל תשאלו אותי, כי אני לא יודעת איפה זה!" 23. אם גאבומון היה משאיל לך את הפרווה שלו, מה היית עושה איתה? 24. מי הייתה גברת מכנסיים ירוקים? P: 25. מי אמר בהקשר למי:"..כל אביר זקוק לסוס אצילי!.." 26. מי אמר את המשפט הבא לאנג'מון: "..שיער יפה, צבע טוב!.." XD 27. למה קוראים לדי-שלוש (D3), די שלוש? O: (מישהו זוכר? XD) 28. בקטע פתיחה בפרק הראשון של העונה הראשונה, בה הציגו כל דמות ודמות במן ריבוע, ומאחוריה רקע שחור. כיצד הציג טאי את מימי? 29. מי נפל כשניסה לרדוף אחרי מעלית?
30. מה עשו היחידים שלא הפכו לבובות ע"י פיידמון? 31. מי תקע למאסארו בעיטה בביצים? (שאלה רק לאלה שרואים את סייברס..) 32. איך שכנעה ג'רי את אביה, בכדי שיתן לה רשות ללכת לעולם הדיגיטלי? 33. מה היה הדבר הראשון שאמר טאי, כאשר התעורר בעולם הדיגיטלי? 34. מה הוא שיר הפתיחה היפני המועדף עלייכם? (אנא הקף את התשובה הנכונה). פרפר/החולם הגדול/ 35. מאיפה התמונה לדסקטופ? 36. כמה זמן היא כיהנה כוולפייפר? 37. אתם אוהבים אותי?! D:
שאלון דיג'ימון קצרצר, שהכנתי בעצמי. ^^" כל מה שרוצה לעשות את השאלון - קודם שיעשה אותו בעצמו, ורק אח"כ יקרא את התשובות של שאר האשים. (ואנא, תעשו את זה כמה שיותר מצחיק D
![](https://timg.co.il/f/Emo196.gif)