שרשור שאלון ודסקטופים. O:

Wolf GiRL™

New member
זה יותר מדי ארוך.

1. מה היה הפרק האחרון של דיג'ימון שראיתם? "הנבואה" שגם אחד הפרקים האהובים עלי עם "אדוני האופל". 2. האם יצא שפספסת פרק כלשהו, ולמרות כל השידורים החוזרים, אף פעם לא ראית אותו בכלל/במלואו? כן, את הפרק האחרון של העונה הרביעית, פספסתי אותו שלוש פעמים, בפעם הרביעית כבר נכנעתי. 3. זה נכון שגם את/ה -לפחות פעם אחת בחיים- ניסית בדמיון לעשות התאמה דיגיטלית ונופפת את ידיך באוויר? לא, אני יותר קשורה לעונה הראשונה. 4. גם לך פיתח מאט חשק עז לנגן במפוחית? XD לא. 5. מה הייתה תגובתכם, כאשר ראיתם בפעם הראשונה את התקפתה של לילימון, היוצרת זר פרחים שהופך את יריביה למאוהבים בה. (אנא הקף את התשובה הרצויה) נחנקתי/נפלתי מהספה מרוב צחוק/התאהבתי גם כן/יריתי לעצמי כדור בראש. כל התשובות האלו אידיוטיות, יותר דאגתי מה יקרה לה בפרק הבא. 6. מאיפה לדעתכם הפליץ טריירמון את הביטוי "רגעון"? התרגום של מאיה בר שלום, שהוא מאוד מוצלח. 7. האם היית מעוניין בבובות של דמויות דיג'ימון, כמו אלה של פיידמון (סוף העונה הראשונה), אפילו אם זה יהיה בתנאי שהרבה אנשים ימותו? XD~ כאילו ברור שכן! 8. מה היו צבעם של שלושת הירחים? ורוד, כוחול וצהוב ירוק? מה השאלה הזאת?! 9. מי אמר את המשפט הבא בקול ההולך ומתרחק:"תזכור..אתה הבטחת!....אתה הבטחת!!..."? אין לי מושג. 10. מה ניסה לעשות טומי כאשר לראשונה הגיע לעולם הדיגיטלי? להתאבד ע"י קפיצה מפסי רכבת. 11. גם את/ה חושב/ת שגארורומון מלחמתי מתלבש בצורה יפה, מדהימה, מהממת והורסת? כן XDDD 11. גם את/ה היית רוצים משחק כדורסל אחד על אחד עם קאלומון? (במיוחד שהסלים בגובה שני מטר..)? לא. 12. האם הנך זוכר מה היה עושה ג'יי.פי עם הדיג'יכלי שלו, כדי להפעיל את התפתחות הנשמה? אם כן, אנא הסבר והצג. אם תהיה פה עוד שאלה על העונה הרביעית אני אהרוג אותך! זה היה עונה ממש....לא!. 13. מישהו זוכר איך קראו להתקפה של גוממון? אם הייתה לו בכלל? XD ברור שהייתה לו! דגי מצעד! 14. מה היה צבע הדיג'יכלי, של הילדה שאצלה נבג האופל התפתח בצורה המהירה מכולם? צהוב? 15. לאיזו תסרוקת שיער, החליפה מימי באמצע העונה השנייה? D= לחום הטבעי שלה. 16. הבובת יד של ג'רי - איזו סוג חיה זאת הייתה? עב"ם 17. לאיזה צבע הופכים הדיג'יכלים של טיקיי וקודי, בזמן הדיג'יגדילה משולבת? מי יודע. 18. מה ריקה נורא אוהבת לעשות עם הפלאפון שלה, לרוב? להעיף אותו? 19. מי אמר למי:"מצטער ______, אבל יש לי אוזניים גדולות". 0.0 20. כמה זנבות יש לקיובימון? מישהו אי פעם טרח לספור? 21. האם דיג'ימון מחרבנים? ואם כן, איך הם נראים? בצבע ורוד והם נוטים לזרוק אותו על מי שמעצבן אותם. 22. מי אמרה את המשפט:"..אל תשאלו אותי, כי אני לא יודעת איפה זה!" קארי. 23. אם גאבומון היה משאיל לך את הפרווה שלו, מה היית עושה איתה? מי צריך את הפרווה, אני רוצה את גאבומון! 24. מי הייתה גברת מכנסיים ירוקים? 0.0 26. מי אמר את המשפט הבא לאנג'מון: "..שיער יפה, צבע טוב!.." XD ליידי דווימון? 27. למה קוראים לדי-שלוש (D3), די שלוש? O: (מישהו זוכר? XD) לא. 28. בקטע פתיחה בפרק הראשון של העונה הראשונה, בה הציגו כל דמות ודמות במן ריבוע, ומאחוריה רקע שחור. כיצד הציג טאי את מימי? עם הצבע האהוב עליה. 29. מי נפל כשניסה לרדוף אחרי מעלית? קואיצ'י 30. מה עשו היחידים שלא הפכו לבובות ע"י פיידמון? ברחו ממנו כמו מטורפים ואז החליטו שהגיעו ימות המשיח ופאטמון צריך לדיג'יגדול. 31. מי תקע למאסארו בעיטה בביצים? (שאלה רק לאלה שרואים את סייברס..) אה? 32. איך שכנעה ג'רי את אביה, בכדי שיתן לה רשות ללכת לעולם הדיגיטלי? לא יודעת. 33. מה היה הדבר הראשון שאמר טאי, כאשר התעורר בעולם הדיגיטלי? משהו על אוכל לא? זה טאי. 34. מה הוא שיר הפתיחה היפני המועדף עלייכם? (אנא הקף את התשובה הנכונה). פרפר/החולם הגדול/ אף אחד מהם.

Serf SaN

New member
XD

וכששאלתי שוב על העונה הרביעית, בשאלה 29, אז לא רצית להרוג אותי, הא? D: קואיצ'י קואיצ'י~~
ואגב..בשאלה על השירים היפניים..שכחתי להוסיף שניים! >_<

בואו נלך על זה ס_ס;

1. מה היה הפרק האחרון של דיג'ימון שראיתם? איזה פרק ראנדומלי בעונה השלישית... משהו על ה..די ריפר...אם אני זוכרת נכון ס_ס; 2. האם יצא שפספסת פרק כלשהו, ולמרות כל השידורים החוזרים, אף פעם לא ראית אותו בכלל/במלואו? רוב העונה הרביעית! ^__^;;; 3. זה נכון שגם את/ה -לפחות פעם אחת בחיים- ניסית בדמיון לעשות התאמה דיגיטלית ונופפת את ידיך באוויר? אני? מ-מה פתאום. מאיפה אתה מביא את הדברים הלא מציאותיים האלה. X= 4. גם לך פיתח מאט חשק עז לנגן במפוחית? XD ....לא. P= 5. מה הייתה תגובתכם, כאשר ראיתם בפעם הראשונה את התקפתה של לילימון, היוצרת זר פרחים שהופך את יריביה למאוהבים בה. (אנא הקף את התשובה הרצויה) נחנקתי/נפלתי מהספה מרוב צחוק/התאהבתי גם כן/יריתי לעצמי כדור בראש. אף אחת מהתשובות. חשבתי שזה נחמד @_@; 6. מאיפה לדעתכם הפליץ טריירמון את הביטוי "רגעון"? נדמה לי ששמעתי את זה באחת מהטלנובלות הישראליות... אולי משם?...
7. האם היית מעוניין בבובות של דמויות דיג'ימון, כמו אלה של פיידמון (סוף העונה הראשונה), אפילו אם זה יהיה בתנאי שהרבה אנשים ימותו? XD~ ברור. פפט, אנשים... <<; 8. מה היו צבעם של שלושת הירחים?שלושת ה-מה? ס_ס;בטח צבעי היסוד~ XD 9. מי אמר את המשפט הבא בקול ההולך ומתרחק:"תזכור..אתה הבטחת!....אתה הבטחת!!..."? רוב הדמויות בסדרה. ^-^ 10. מה ניסה לעשות טומי כאשר לראשונה הגיע לעולם הדיגיטלי? ...עונה רביעית? <_<; ~מרימה גבה~ [P=] 11. גם את/ה חושב/ת שגארורומון מלחמתי מתלבש בצורה יפה, מדהימה, מהממת והורסת? לא, הוא מתלבש בצורה מדה^מה, 100ממת, 1ה1ר0ת. ^_^ 11. גם את/ה היית רוצים משחק כדורסל אחד על אחד עם קאלומון? (במיוחד שהסלים בגובה שני מטר..)? ..יאלה, נראה אותו עליי X= 12. האם הנך זוכר מה היה עושה ג'יי.פי עם הדיג'יכלי שלו, כדי להפעיל את התפתחות הנשמה? אם כן, אנא הסבר והצג. ..אני לא זוכרת מיזה בכלל. ^^;; 13. מישהו זוכר איך קראו להתקפה של גוממון? אם הייתה לו בכלל? XD משהו על... קרח...אעע... דיי, צפייה חוזרת! ;-; 14. מה היה צבע הדיג'יכלי, של הילדה שאצלה נבג האופל התפתח בצורה המהירה מכולם? עזוב אותייי <.<; 15. לאיזו תסרוקת שיער, החליפה מימי באמצע העונה השנייה? D= מה, אע. פחות מסולסל? ס_ס; 16. הבובת יד של ג'רי - איזו סוג חיה זאת הייתה? גרב~ 17. לאיזה צבע הופכים הדיג'יכלים של טיקיי וקודי, בזמן הדיג'יגדילה משולבת? מאיפה לי. אני עיוורת צבעים בכלל. לך ממני! <_<; 18. מה ריקה נורא אוהבת לעשות עם הפלאפון שלה, לרוב? לכרסם אותו? ... ס_O 19. מי אמר למי:"מצטער ______, אבל יש לי אוזניים גדולות". הזה עם האזניים הגדולות, לזה עם האזניים הקטנות יותר. 20. כמה זנבות יש לקיובימון? ...9?..P= 21. האם דיג'ימון מחרבנים? ואם כן, איך הם נראים? כמו פיקסלים~ ס.ס 22. מי אמרה את המשפט:"..אל תשאלו אותי, כי אני לא יודעת איפה זה!" הזאתי שלא ידעה איפה זה, דההה. 23. אם גאבומון היה משאיל לך את הפרווה שלו, מה היית עושה איתה? מתקשרת לצער בעליי חיים! @_@; 24. מי הייתה גברת מכנסיים ירוקים? P: אנלא מבינה מה הטעם לשאול את השאלות הברורות האלה. הזאתי עם המכנסיים הירוקים, מן הסתם! P= 25. מי אמר בהקשר למי:"..כל אביר זקוק לסוס אצילי!.." איך קוראים לו אמר את זה למה שמו. ^_^ 26. מי אמר את המשפט הבא לאנג'מון: "..שיער יפה, צבע טוב!.." XD XDDD...מה?! הדבר הזה נאמר בסדרה? ס_O; 27. למה קוראים לדי-שלוש (D3), די שלוש? O: (מישהו זוכר? XD) ...אם מישהו זוכר, אני לא נכנסת לקבוצה הזאת. ס_ס 28. בקטע פתיחה בפרק הראשון של העונה הראשונה, בה הציגו כל דמות ודמות במן ריבוע, ומאחוריה רקע שחור. כיצד הציג טאי את מימי? לא חושבת שאי פעם ראיתי את הפרק הראשון ס_ס; 29. מי נפל כשניסה לרדוף אחרי מעלית? טאי?.. ס.ס 30. מה עשו היחידים שלא הפכו לבובות ע"י פיידמון? כסחו לו תצורה!!1%$#!$#%!$ ^_^ 31. מי תקע למאסארו בעיטה בביצים? (שאלה רק לאלה שרואים את סייברס..) ~לא~ 32. איך שכנעה ג'רי את אביה, בכדי שיתן לה רשות ללכת לעולם הדיגיטלי? מה? XD, היא ביקשה רשות? ס.ס 33. מה היה הדבר הראשון שאמר טאי, כאשר התעורר בעולם הדיגיטלי? לא ראיתי את הפרק. X: 34. מה הוא שיר הפתיחה היפני המועדף עלייכם? (אנא הקף את התשובה הנכונה). פרפר/החולם הגדול/... לא שמעתי אותם ביפנית~ ^_^;;; 35. מאיפה התמונה לדסקטופ? מאנימה אחרת, ולכן אני לא הולכת להעלות אותו. ^_^ 36. כמה זמן היא כיהנה כוולפייפר? חודש @___@; 37. אתם אוהבים אותי?! D: מה ברור נשמה כפרה עיניים ידיים בית שחי[? ס.ס] גפיים שליי.

Apikachu L

New member
אני לא אביך את עצמי ואענה שעל זה

אני לא רוצה שיצחקו עלי אחר כך.

Digi Lista

New member
../images/Emo152.gif

אתם מבינים שאסור להתווכח כרגע בצורה כזאת?... רק רציתי להגיד שרמזתי כמה דברים לאנשי הפרדס אבל זה מצריך שקט והתנהגות הכי חיובית שיש מצידנו,כמו בדרך כלל ואפילו יותר...
אני אענה על השאלון יותר מאוחר או מחר,תיכננתי לענות יום חמישי אבל לא הספקתי לקרוא הכול לפני שיצאתי מהמחשב ודיי מתיש אותי לראות מחשב גם בשישבת אחרי שאני תקועה עם מחשב וטבלאות כבר שבוע שלם(ככה זה כשאני תקועה לא בקייטנות אלא באגף
) רק בשביל לשמוע כמה "אני לא יסודית" וזה לא נכון כי עברתי על מלא שמות,אבל מאיפה אני צריכה לנחש איזה תלמידים מתאימים לכיתות בבתי ספר בעפולה ואיזה עוברים ללמוד מחוץ לעיר וצריך שיהיו להם הסעות?...כרגע אני עורכת כתבות לעיתון הוירטואלי של הבית ספר ההוא מעפולה(וזה קשה כי הרמה לא משהו)וחושבת במקביל על רעיונות נוספים שיקפיצו אותי מבחינת אתגרים אבל אני צריכה להתמקד באיך אני משכנעת אנשים לתת לי את הצ'אנס לפי כמה תנאים בסיסיים שחשוב שיתקיימו אחרת ינצלו אותי ואני לא מוכנה... אני אענה על השאלון בהמשך,אני דווקא לא נרתעת מדברים ארוכים אלא מעודדת כאלה

Digi Lista

New member
נעשה חצי...

כי אין לי אנרגיות לראות מחשב יותר בשעות הקרובות,אז אני אעשה חלק ומה שלא מקסימום אני אשלים בהמשך... תפתחו חדש לשרשור לוגואים-כתבתי גם עכשיו הודעה שם בשרשור... וצריך להחליט מה לגביי הניהול לאור תשובות אנשי הפרדס... לענייננו... 1.אני לא יודעת מה הפרק האחרון שראיתי,רציתי בהתחלה לכתוב שאת העונה הרביעית אבל אם אני זוכרת נכון יצא לי לראות עוד שידורים חוזרים של העונות האחרות לא מזמן ואני חושבת שבכלל מדובר בפרקים עם הדי ריפר בעונה השלישית,אבל בהחלט לא בטוח... 2.יש נראה לי פרק או שניים בעונה הרביעית שלא ראיתי ואני לא בטוחה שהשלמתי,למרות שנראה לי שהתשובה הכי מוצלחת היא את פרקי העונה החמישית שבינתיים לא שודרו בטלוויזיה בארץ ואני לא אוהבת לראות דרך המחשב... 3.ניסיתי לעשות התאמה דיגיטלית עם אימפמון,למרבה ההפתעה דיי מהר הצלחנו במשימה והפכנו כמו שחלק מהפורום כבר זכה להכיר לאימפסטטמון ודווקא היינו מגניבים ובלתי מנוצחים יחד,בעצם אם יעצבנו אותנו נראה לכולם כמה בקלות אנחנו יכולים להתחבר מחדש
4.בטח!תמיד חשבתי שזה מוזר שאני נמשכת לכלי נגינה כמו מפוחית,אקודיון ובקבוק ריק אבל כשראיתי את מאט הבנתי שאני לא המתוסבכת היחידה ודווקא שמחתי,אבל אז הבלונדיני המחומצן החליט שהוא בקטע של רוק וגיטרות וכול המגניבות שבו עברה לסטיב ארקל
5.לא נעים להודות אבל מרוב תדהמה ויכולת לחקות את הדיבוב שלה בגרסה העברית שכחתי להטעין את המחסנית כדי לירות לה בראש... 6.האמת שמהפורום,מאיה בר שלום נכנסה לפה והתייעצה איתנו(זאת האמת לחלוטין). 7.אם האפשרות היא גם בובות שבעצם כבר יש לי כמה וגם שאנשים ימותו בעיקר אם הם מעצבנים מידיי אני חושבת שאין דבר חשוב יותר מהלשיג בובות(ואני מבהירה שאני צינית!!!). 8.ירחים הם כמו רמזור-אדום,צהוב וירוק,מהם ההשראה לקרטיב רמזור. 9.בטח אני אמרתי אותו,נמאס לי שמבטיחים ולא מקיימים אז אני מזכירה בצורה חצי מתחננת... 10.טומי ניסה להבין אם אלה הסמים שהחביא בתוך הכובע מנורה שלו או שאולי הוא בעצם חטף זעזוע מוח מהרכבת... 11.כן,אם כי צריך לשכלל את התלבושת לשהו יותר שנת 2010... 12.למה יש פעמיים מספר 11 עם שאלות שונות?...הייתי שמחה לשחק כדורסל עם קאלומון,קודם כול כי אפילו כשאני משחקת נגד עצמי אני מפסידה ומעבר לזה לא מזמן קיבלתי אימון בכדורסל מאיזה ילד בכיתה ג'(לא אחי,אלא אחד שהתפרע והורחק מהקטע ושלחו אותי להיות הבייביסיטר שלו...)והוא ניצח אותי(הביס אותי קטלני) אז אני רוצה לשחק נגד קאלומון כדי להחזיר את כבודי האבוד... 13.הוא קרא לדגים שיעשו כדבריו. 23.מחלקת להומלסים שלא יקפאו ברחוב. 37.אני משתדלת לאהוב אותך,כמובן שככול שתשלם יותר בדולרים אני אוהב אותך יותר אבל עדיין אתה סביר

Digi Lista

New member
12.הורחק מהכיתה,לא מהקטע...

אני באמת לא מאופסת כנראה... אני אענה על חלק אולי בהמשך...

למעלה