זה יותר מדי ארוך.
1. מה היה הפרק האחרון של דיג'ימון שראיתם? "הנבואה" שגם אחד הפרקים האהובים עלי עם "אדוני האופל". 2. האם יצא שפספסת פרק כלשהו, ולמרות כל השידורים החוזרים, אף פעם לא ראית אותו בכלל/במלואו? כן, את הפרק האחרון של העונה הרביעית, פספסתי אותו שלוש פעמים, בפעם הרביעית כבר נכנעתי. 3. זה נכון שגם את/ה -לפחות פעם אחת בחיים- ניסית בדמיון לעשות התאמה דיגיטלית ונופפת את ידיך באוויר? לא, אני יותר קשורה לעונה הראשונה. 4. גם לך פיתח מאט חשק עז לנגן במפוחית? XD לא. 5. מה הייתה תגובתכם, כאשר ראיתם בפעם הראשונה את התקפתה של לילימון, היוצרת זר פרחים שהופך את יריביה למאוהבים בה. (אנא הקף את התשובה הרצויה) נחנקתי/נפלתי מהספה מרוב צחוק/התאהבתי גם כן/יריתי לעצמי כדור בראש. כל התשובות האלו אידיוטיות, יותר דאגתי מה יקרה לה בפרק הבא. 6. מאיפה לדעתכם הפליץ טריירמון את הביטוי "רגעון"? התרגום של מאיה בר שלום, שהוא מאוד מוצלח. 7. האם היית מעוניין בבובות של דמויות דיג'ימון, כמו אלה של פיידמון (סוף העונה הראשונה), אפילו אם זה יהיה בתנאי שהרבה אנשים ימותו? XD~ כאילו ברור שכן! 8. מה היו צבעם של שלושת הירחים? ורוד, כוחול וצהוב ירוק? מה השאלה הזאת?! 9. מי אמר את המשפט הבא בקול ההולך ומתרחק:"תזכור..אתה הבטחת!....אתה הבטחת!!..."? אין לי מושג. 10. מה ניסה לעשות טומי כאשר לראשונה הגיע לעולם הדיגיטלי? להתאבד ע"י קפיצה מפסי רכבת. 11. גם את/ה חושב/ת שגארורומון מלחמתי מתלבש בצורה יפה, מדהימה, מהממת והורסת? כן XDDD 11. גם את/ה היית רוצים משחק כדורסל אחד על אחד עם קאלומון? (במיוחד שהסלים בגובה שני מטר..)? לא. 12. האם הנך זוכר מה היה עושה ג'יי.פי עם הדיג'יכלי שלו, כדי להפעיל את התפתחות הנשמה? אם כן, אנא הסבר והצג. אם תהיה פה עוד שאלה על העונה הרביעית אני אהרוג אותך! זה היה עונה ממש....לא!. 13. מישהו זוכר איך קראו להתקפה של גוממון? אם הייתה לו בכלל? XD ברור שהייתה לו! דגי מצעד! 14. מה היה צבע הדיג'יכלי, של הילדה שאצלה נבג האופל התפתח בצורה המהירה מכולם? צהוב? 15. לאיזו תסרוקת שיער, החליפה מימי באמצע העונה השנייה? D= לחום הטבעי שלה. 16. הבובת יד של ג'רי - איזו סוג חיה זאת הייתה? עב"ם 17. לאיזה צבע הופכים הדיג'יכלים של טיקיי וקודי, בזמן הדיג'יגדילה משולבת? מי יודע. 18. מה ריקה נורא אוהבת לעשות עם הפלאפון שלה, לרוב? להעיף אותו? 19. מי אמר למי:"מצטער ______, אבל יש לי אוזניים גדולות". 0.0 20. כמה זנבות יש לקיובימון? מישהו אי פעם טרח לספור? 21. האם דיג'ימון מחרבנים? ואם כן, איך הם נראים? בצבע ורוד והם נוטים לזרוק אותו על מי שמעצבן אותם. 22. מי אמרה את המשפט:"..אל תשאלו אותי, כי אני לא יודעת איפה זה!" קארי. 23. אם גאבומון היה משאיל לך את הפרווה שלו, מה היית עושה איתה? מי צריך את הפרווה, אני רוצה את גאבומון! 24. מי הייתה גברת מכנסיים ירוקים? 0.0 26. מי אמר את המשפט הבא לאנג'מון: "..שיער יפה, צבע טוב!.." XD ליידי דווימון? 27. למה קוראים לדי-שלוש (D3), די שלוש? O: (מישהו זוכר? XD) לא. 28. בקטע פתיחה בפרק הראשון של העונה הראשונה, בה הציגו כל דמות ודמות במן ריבוע, ומאחוריה רקע שחור. כיצד הציג טאי את מימי? עם הצבע האהוב עליה. 29. מי נפל כשניסה לרדוף אחרי מעלית? קואיצ'י 30. מה עשו היחידים שלא הפכו לבובות ע"י פיידמון? ברחו ממנו כמו מטורפים ואז החליטו שהגיעו ימות המשיח ופאטמון צריך לדיג'יגדול. 31. מי תקע למאסארו בעיטה בביצים? (שאלה רק לאלה שרואים את סייברס..) אה? 32. איך שכנעה ג'רי את אביה, בכדי שיתן לה רשות ללכת לעולם הדיגיטלי? לא יודעת. 33. מה היה הדבר הראשון שאמר טאי, כאשר התעורר בעולם הדיגיטלי? משהו על אוכל לא? זה טאי. 34. מה הוא שיר הפתיחה היפני המועדף עלייכם? (אנא הקף את התשובה הנכונה). פרפר/החולם הגדול/ אף אחד מהם.