שרשור שאלון ודסקטופים. O:

Wolf GiRL™

New member
לא.

והתגובות שלך קיצוניות מדי. השאלון גם עצבן אותי, תלמד לקבל ביקורת.

Serf SaN

New member
מי שזה מעצבן אותו..

שלא יעשה. ואם הוא כבר התחיל, שיפסיק באמצע. לא סוף העולם. ויש גם הבדל בין לתת ביקורת לבין מה שהוא עשה. הוא יכל להגיד שהשאלון ארוך קצת..שיש שאלות שרק מי שראה את הסדרה אלף פעמים זוכר.. אבל לא.

Wolf GiRL™

New member
אני האחרונה שתגיד דבר כזה בדר"כ...

אבל הקטע הזה מוצה, מילי בפעם הבאה תעביר ביקורת יותר בונה וסרף תבלע את הצפרדע, לא כולם תמיד יהיו מרוצים ממה שאתה עושה ומותר להעביר ביקורת בצורות שונות ומשונות. אה ומה זה לעזאזל? ביקורת בונה? לא, מישהו שחושב את עצמו טיפה יותר מדי, אתה בוכה שאנשים לא יודעים לתת ביקורת ומתנהג כמו ילד קטן.

טוב, טוב, אני פשוט באמת לא מבין מה

עשיתי. אם על שאלון שלי היו אומרים "מעצבן" זה אולי, אולי, היה מכעיס אותי, אבל לא הייתי מתפרץ ככה. אבל לא חשוב

Serf SaN

New member
טוב.

אבל רק תזכירו לי בפעם הבאה לא להשקיע את עצמי יותר לפורום. גם ככה הכל מתפוצץ לי בפרצוף בסופו של דבר..

strawberrys

New member
אבל אמרת את זה

לכאורה בלי קשר למה שהוא אמר. כתבת את זה לא כתגובה למה שהוא כתב על השאלון שלך. להגיד את האמת, זה אולי ישמע מתנשא נורא, אבל תאכלס רואים שאתה לא ותיק בפורום. אני בטוחה ב99.9% שאף אחד מהאנשים בפורום לא היה אומר דבר כזה על מישהו אחר.

קורורו

New member
אבל צריך גם לזכור שאנחנו מכירים

מספיק כדי שב-99% מהמקרים אנחנו נדע איך להגיב ולא לעצבן אחד את השני... ושאנחנו חבורה די מגובשת שצריכה לתת הזדמנות לחדשים

crysania

New member
אני בספק שאתה רייסטלין.

כמו שאני לא קריסניה.... בן כמה אתה ילד?

star_female

New member
עונה D:

ובאמת לא קראתי אף הודעה בשרשור לפני זה
1. מה היה הפרק האחרון של דיג'ימון שראיתם? המ... הפרק החמישי של העונה השנייה ביפנית, אני מניחה, אבל עבר זמן מאז. XD 2. האם יצא שפספסת פרק כלשהו, ולמרות כל השידורים החוזרים, אף פעם לא ראית אותו בכלל/במלואו? לא נראה לי~ 3. זה נכון שגם את/ה -לפחות פעם אחת בחיים- ניסית בדמיון לעשות התאמה דיגיטלית ונופפת את ידיך באוויר? .... אני די בטוחה שכן. XD 4. גם לך פיתח מאט חשק עז לנגן במפוחית? XD לא ^^; 5. מה הייתה תגובתכם, כאשר ראיתם בפעם הראשונה את התקפתה של לילימון, היוצרת זר פרחים שהופך את יריביה למאוהבים בה. (אנא הקף את התשובה הרצויה) נחנקתי/נפלתי מהספה מרוב צחוק/התאהבתי גם כן/יריתי לעצמי כדור בראש. אף תשובה לא נכונה
לא התייחסתי לזה במיוחד... 6. מאיפה לדעתכם הפליץ טריירמון את הביטוי "רגעון"? זה moumantai ביפנית ובאנגלית, אם אני זוכרת נכון. מאיה בר שלום תרגמה את זה
7. האם היית מעוניין בבובות של דמויות דיג'ימון, כמו אלה של פיידמון (סוף העונה הראשונה), אפילו אם זה יהיה בתנאי שהרבה אנשים ימותו? XD~ המ... לא בתנאי שאנשים ימותו, אבל כן, הייתי מתה לפלאשיז כאלה XD 8. מה היו צבעם של שלושת הירחים? ם.ם; לבן צהוב ואדום? נראה לי... 9. מי אמר את המשפט הבא בקול ההולך ומתרחק:"תזכור..אתה הבטחת!....אתה הבטחת!!..."? אה.... זה נשמע מוכר o.o אויקאווה? מיוטיסמון? 10. מה ניסה לעשות טומי כאשר לראשונה הגיע לעולם הדיגיטלי? o_o לא זוכרת. 11. גם את/ה חושב/ת שגארורומון מלחמתי מתלבש בצורה יפה, מדהימה, מהממת והורסת? XD מה? יש לו שריון נחמד... 11. גם את/ה היית רוצים משחק כדורסל אחד על אחד עם קאלומון? (במיוחד שהסלים בגובה שני מטר..)? יש שני 11
כדורסל זה דווקא נחמד, אז אולי. 12. האם הנך זוכר מה היה עושה ג'יי.פי עם הדיג'יכלי שלו, כדי להפעיל את התפתחות הנשמה? אם כן, אנא הסבר והצג. כמו כולם, לא? לא זוכרת... 13. מישהו זוכר איך קראו להתקפה של גוממון? אם הייתה לו בכלל? XD XD היתה לו את ההתקפה הזאת עם הדגים... לא זוכרת את השם. 14. מה היה צבע הדיג'יכלי, של הילדה שאצלה נבג האופל התפתח בצורה המהירה מכולם? ם_ם; מאיפה הבאת את השאלה הזאת? נראה לי ורוד, וקראו לה נוריקו. 15. לאיזו תסרוקת שיער, החליפה מימי באמצע העונה השנייה? D= שיער פזור חום
לפני זה היה לה ורוד עם כוכבים. XD 16. הבובת יד של ג'רי - איזו סוג חיה זאת הייתה? מוזרה XD 17. לאיזה צבע הופכים הדיג'יכלים של טיקיי וקודי, בזמן הדיג'יגדילה משולבת? צהוב ירוק? ... לא זוכרת... 18. מה ריקה נורא אוהבת לעשות עם הפלאפון שלה, לרוב? אה... לא זוכרת o.o 19. מי אמר למי:"מצטער ______, אבל יש לי אוזניים גדולות". אגומון? זה נשמע מתאים לו, אבל אני לא זוכרת את הקטע ^^; 20. כמה זנבות יש לקיובימון? אמורים להיות 7 נראה לי, לא זוכרת כמה יש בפועל
בטח 4 או 5... 21. האם דיג'ימון מחרבנים? ואם כן, איך הם נראים? נו, יש את הורודים האלה XD 22. מי אמרה את המשפט:"..אל תשאלו אותי, כי אני לא יודעת איפה זה!" ם_ם; אין לי מושג. 23. אם גאבומון היה משאיל לך את הפרווה שלו, מה היית עושה איתה? כיום שמה אותה עלי כשאני במשרד והמזגן החדש דולק XD 24. מי הייתה גברת מכנסיים ירוקים? P: טריירמון~ או השנייה... לופמון? נראה לי שזה השם שלה... 25. מי אמר בהקשר למי:"..כל אביר זקוק לסוס אצילי!.." גאלאנטמון... נראה לי שזה היה השם שלו... נו, השילוב של גילמון עם החרב. לטאקאטו, בסוף של טיימרז. 26. מי אמר את המשפט הבא לאנג'מון: "..שיער יפה, צבע טוב!.." XD אה, בטח לא טיקיי XD לא יודעת. 27. למה קוראים לדי-שלוש (D3), די שלוש? O: (מישהו זוכר? XD) היו 3 D... נו... לא זוכרת את הראשי תיבות ^^; אבל איזי אמר את זה! 28. בקטע פתיחה בפרק הראשון של העונה הראשונה, בה הציגו כל דמות ודמות במן ריבוע, ומאחוריה רקע שחור. כיצד הציג טאי את מימי? בטח משהו בסגנון "ילדה מפונקת" אבל אני לא זוכרת. 29. מי נפל כשניסה לרדוף אחרי מעלית? קואיצ'י 3> 30. מה עשו היחידים שלא הפכו לבובות ע"י פיידמון? נראה לי שאלה היו טיקיי וקארי, והם... אה... לא זוכרת מה הם עשו. ^^; 31. מי תקע למאסארו בעיטה בביצים? (שאלה רק לאלה שרואים את סייברס..) לא רואה
32. איך שכנעה ג'רי את אביה, בכדי שיתן לה רשות ללכת לעולם הדיגיטלי? לא זכרתי שהיו לה בעיות עם זה בכלל XD 33. מה היה הדבר הראשון שאמר טאי, כאשר התעורר בעולם הדיגיטלי? לא יודעת ^^; 34. מה הוא שיר הפתיחה היפני המועדף עלייכם? (אנא הקף את התשובה הנכונה). פרפר/החולם הגדול/ מה עם טארגט (מטרה) ו-fire (אש)? באטרפליי זה בגלל הנוסטלגייה, טארגט כי.. נו, 02 (והיה אותו בסרט הרביעי
), ביגסט דרימר נורא חמוד ופייר פשוט טוב... לא יכולה לבחור. ^^; 35. מאיפה התמונה לדסקטופ? במחשב שלי? X
מה ש(מסתבר XD)צריך להוסיף לכאן? המ... נראה מה אני מוצאת... קן-צ'אן
מפרק 48 של 02 אם אני לא טועה, לא זוכרת מאיזה אתר הבאתי אותה. זה היה ממש מזמן. (ודרך אגב, שכחתי בכלל שהיתה לי אי פעם תמונה של דיג'ימון בתור וולפייפר ורק עכשיו נזכרתי בזה. זה היה במחשב הקודם שלי ואת זה יש לי כבר כמה שנים טובות...) 36. כמה זמן היא כיהנה כוולפייפר? אה... כמה חודשים, אני מניחה. מאז ששמתי אותה עד שהוא מת. XD 37. אתם אוהבים אותי?! D: אני לא יכולה להגיד לא אחרי מה שכתבתי בשרשור יום הולדת
וואו, שכחתי המון... ^^;

Serf SaN

New member
מה כתבת בשרשור יומולדת? O:

עוד כמה דברים: כן, כתבתי בטעות שני 11. םO" שזה משך את כל המספור של השאלות. XD וכן, שכחתי לכתוב בטעות את מטרה ואש..XD לא יודע. פתאום שמתי לב שאין אותם. ם.ם אבל כתבתי אותם בעברית בכוונה, כי זה מצחיק. D:~ אה, ועוד משהו. ם.ם גם את וגם מילי אמר את זה. O: רגעון מגיע מ-מומנטאי..אבל אני התכוונתי מאיפה הדמות עצמה הביאה את זה. ^^; טוב, העיקר שהיה לך כיף לענות, והיה גם כיף לקרוא.

Snake Bandage

New member
בלארג.

1. מה היה הפרק האחרון של דיג'ימון שראיתם? פרק 13 של סייברס. איכס סייברס. הייתי צריכה לצפות באחד מהפרקים של 02 שיש לי או משהו. 2. האם יצא שפספסת פרק כלשהו, ולמרות כל השידורים החוזרים, אף פעם לא ראית אותו בכלל/במלואו? לא, ראיתי את כל הפרקים. 3. זה נכון שגם את/ה -לפחות פעם אחת בחיים- ניסית בדמיון לעשות התאמה דיגיטלית ונופפת את ידיך באוויר? ...לא. ;ם_ם 4. גם לך פיתח מאט חשק עז לנגן במפוחית? כן! אני עדיין מחפשת איפה לקנות. 5. מה הייתה תגובתכם, כאשר ראיתם בפעם הראשונה את התקפתה של לילימון, היוצרת זר פרחים שהופך את יריביה למאוהבים בה? לא הגבתי ממש. זה לא היה מעניין במיוחד. 6. מאיפה לדעתכם הפליץ טריירמון את הביטוי "רגעון"? רגיעון. ככה מאיה (סגידה!!) אמרה. חוץ מזה, ביפנית ואנגלית הביטוי הוא moumantai, מילה בקנטונזית (ניב של השפה הסינית) שפירושה "Take it easy". 7. האם היית מעוניין בבובות של דמויות דיג'ימון, כמו אלה של פיידמון (סוף העונה הראשונה), אפילו אם זה יהיה בתנאי שהרבה אנשים ימותו? לא רוצה שאנשים ימותו. אפילו אם היו לי בזכות זה בובות חמודות כאלה של ארוקנימון, מומימון ואיורי. )= 8. מה היו צבעם של שלושת הירחים? אדום, כחול, צהוב. 9. מי אמר את המשפט הבא בקול ההולך ומתרחק:"תזכור..אתה הבטחת!....אתה הבטחת!!..."? ...לא יודעת. זה יכול להיות כל אחד. מי... *חושבת* לא אוקווה, נכון? למרות שהוא צעק להירוקי שהוא הבטיח שהם ילכו לעולם הדיגיטלי ביחד, הוא לא התרחק בו זמנית. 10. מה ניסה לעשות טומי כאשר לראשונה הגיע לעולם הדיגיטלי? לחזור הביתה, כמובן. בזחילה על המסילה. יופי, טומוקי, חכם. 11. גם את/ה חושב/ת שגארורומון מלחמתי מתלבש בצורה יפה, מדהימה, מהממת והורסת? לא ממש. P= 12. גם את/ה היית רוצים משחק כדורסל אחד על אחד עם קאלומון? (במיוחד שהסלים בגובה שני מטר..)? לא. 13. האם הנך זוכר מה היה עושה ג'יי.פי עם הדיג'יכלי שלו, כדי להפעיל את התפתחות הנשמה? אם כן, אנא הסבר והצג. אמממ... כל מה שאני זוכרת זה שהוא עושה איקס עם הזרועות, משלב אותן ככה על החזה, ואז סורק את הדיג'יקוד. 14. מישהו זוכר איך קראו להתקפה של גוממון? אם הייתה לו בכלל? דגי מצעד, כמובן! 15. מה היה צבע הדיג'יכלי, של הילדה שאצלה נבג האופל התפתח בצורה המהירה מכולם? יו. שנייה. אני חושבת שירוק-כחול. לא בטוחה. 16. לאיזו תסרוקת שיער, החליפה מימי באמצע העונה השנייה? באמצע? אפרו. 17. הבובת יד של ג'רי - איזו סוג חיה זאת הייתה? כלב חולה כלבת. 18. לאיזה צבע הופכים הדיג'יכלים של טיקיי וקודי, בזמן הדיג'יגדילה משולבת? הלבן הופך לצהוב והירוק והצהוב הופכים ללבן. 19. מה ריקה נורא אוהבת לעשות עם הפלאפון שלה, לרוב? מאיפה לי? ;ם_ם 20. מי אמר למי:"מצטער ______, אבל יש לי אוזניים גדולות". לא יודעת. 21. כמה זנבות יש לקיובימון? תשעה. נו, קיובי. 22. האם דיג'ימון מחרבנים? ואם כן, איך הם נראים? אמממ... כן. וזה בצבע ורוד. 23. מי אמרה את המשפט:"..אל תשאלו אותי, כי אני לא יודעת איפה זה!" ... 24. אם גאבומון היה משאיל לך את הפרווה שלו, מה היית עושה איתה? מתכסה איתה. זה היה חם מספיק ליאמאטו. 25. מי הייתה גברת מכנסיים ירוקים? ...*ממצמצת בבילבול* 26. מי אמר בהקשר למי:"..כל אביר זקוק לסוס אצילי!.." לא יודעת מי אמר, אבל זה היה בקשר לדוקמון וגראני, בפרק שגראני התחיל לשמש את דוקמון בקרב. 27. מי אמר את המשפט הבא לאנג'מון: "..שיער יפה, צבע טוב!.." מאיפה לי? 28. למה קוראים לדי-שלוש (D3), די שלוש? כי שלוש המילים האלה מופיעות בקוד שלו: Digital, Detect, Discover. 29. בקטע פתיחה בפרק הראשון של העונה הראשונה, בה הציגו כל דמות ודמות במן ריבוע, ומאחוריה רקע שחור. כיצד הציג טאי את מימי? מאיפה אני אזכור עכשיו? 30. מי נפל כשניסה לרדוף אחרי מעלית? קואיצ'י הדביל. מה הוא חושב לעצמו? לרוץ במדרגות זה מסוכן. 31. מה עשו היחידים שלא הפכו לבובות ע"י פיידמון? ברחו. עלו על חבל. ואז קרעו את פיימון במכות כי אנג'מון הואיל בטובו לדיג'יגדול. 32. מי תקע למאסארו בעיטה בביצים? אגומון. הוא היחיד שיכול על מאסארו, כנראה. 33. איך שכנעה ג'רי את אביה, בכדי שיתן לה רשות ללכת לעולם הדיגיטלי? הפחידה אותו עם ליאומון, עד כמה שזכור לי. 34. מה היה הדבר הראשון שאמר טאי, כאשר התעורר בעולם הדיגיטלי? מה אתה רוצה ממני, סרף? אתה יודע לפני כמה זמן ראיתי את הפרק הזה? 35. מה הוא שיר הפתיחה היפני המועדף עליכם? Target ~Akai Shougeki~ כי נו. 02. ארו ומומי. T_T 36. מאיפה התמונה לדסקטופ? בלה. 37. כמה זמן היא כיהנה כוולפייפר? בלופ. 38. אתם אוהבים אותי?! D: כרגע? לא ממש.

קורורו

New member
אני עכשיו D:

1. מה היה הפרק האחרון של דיג'ימון שראיתם? היום
, אממ, התקפתו של גריימון בוער או משהו כזה? 2. האם יצא שפספסת פרק כלשהו, ולמרות כל השידורים החוזרים, אף פעם לא ראית אותו בכלל/במלואו? כן! אני עדיין לא מבינה איך זה קורה! הפרק שבו טאקויה חוזר בצורת עז כזו (נו, חצי אדם חצי דיג'ימון) אני כל הזמן מפסידה אותו! 3. זה נכון שגם את/ה -לפחות פעם אחת בחיים- ניסית בדמיון לעשות התאמה דיגיטלית ונופפת את ידיך באוויר? בהחלט
הייתה לי אפילו תוכנית להדפיס לי את הקלפים XDD 4. גם לך פיתח מאט חשק עז לנגן במפוחית? XD הממ, קצת... כשהייתי קטנה והיה יומולדת לחברה בכיתה אז היא חילקה את המפוחיות צעצוע האלה לכולם וממש התלהבתי, וישר נזכרתי במאט, אבל זה מסתכם בזה :X 5. מה הייתה תגובתכם, כאשר ראיתם בפעם הראשונה את התקפתה של לילימון, היוצרת זר פרחים שהופך את יריביה למאוהבים בה. (אנא הקף את התשובה הרצויה) מאוהבים בה? זו המתקפה? היא לא הקיפה את מיוטיסמון בפרחים או משהו? כי אני זוכרת את זה ככה. בכל מקרה - נחנקתי/נפלתי מהספה מרוב צחוק. 6. מאיפה לדעתכם הפליץ טריירמון את הביטוי "רגעון"? למי אכפת?! זה כ"כ מדבק!
7. האם היית מעוניין בבובות של דמויות דיג'ימון, כמו אלה של פיידמון (סוף העונה הראשונה), אפילו אם זה יהיה בתנאי שהרבה אנשים ימותו? XD~ בהחלט! D: אה, ימותו? אוף... אז לא
8. מה היו צבעם של שלושת הירחים? אממ, צהוב, אדום... וירוק? 9. מי אמר את המשפט הבא בקול ההולך ומתרחק:"תזכור..אתה הבטחת!....אתה הבטחת!!..."? גילמון
, לפחות - צורת התינוק שלו ^^' 10. מה ניסה לעשות טומי כאשר לראשונה הגיע לעולם הדיגיטלי? חזר אל הפסים, בניסיון לחזור הביתה... 11. גם את/ה חושב/ת שגארורומון מלחמתי מתלבש בצורה יפה, מדהימה, מהממת והורסת? גארורמון מלחמתי? היה כזה?... אה! וארגרורומון! יחיד שלא תרגמו לו את השם... אממ, נראה לי. 11. גם את/ה היית רוצים משחק כדורסל אחד על אחד עם קאלומון? (במיוחד שהסלים בגובה שני מטר..)? לא, הוא עדיין היה קורע אותי :X 12. האם הנך זוכר מה היה עושה ג'יי.פי עם הדיג'יכלי שלו, כדי להפעיל את התפתחות הנשמה? אם כן, אנא הסבר והצג. לא זוכרת
13. מישהו זוכר איך קראו להתקפה של גוממון? אם הייתה לו בכלל? XD כן! רשת דייגים! 14. מה היה צבע הדיג'יכלי, של הילדה שאצלה נבג האופל התפתח בצורה המהירה מכולם? וואי לא זוכרת, בכלל היה לה? או שזה היה בעצם בסוף הפרק - כשכל ילדי העולם קיבלו דיג'ימון וזה? 15. לאיזו תסרוקת שיער, החליפה מימי באמצע העונה השנייה? D= אממ, חזרה לחום, לא? 16. הבובת יד של ג'רי - איזו סוג חיה זאת הייתה? כלב! 17. לאיזה צבע הופכים הדיג'יכלים של טיקיי וקודי, בזמןהדיג'יגדילה משולבת? צהוב! ... נכון? 18. מה ריקה נורא אוהבת לעשות עם הפלאפון שלה, לרוב? הפלאפון? אממ, לדבר?
לא, ברצינות. X_X 19. מי אמר למי:"מצטער ______, אבל יש לי אוזניים גדולות". טריירמון של וויליס ^^ 20. כמה זנבות יש לקיובימון? תשע D: 21. האם דיג'ימון מחרבנים? ואם כן, איך הם נראים? X_X, אין לי מושג 22. מי אמרה את המשפט:"..אל תשאלו אותי, כי אני לא יודעת איפה זה!" ווא-אה! אני בטוחה שאני זוכרת!
23. אם גאבומון היה משאיל לך את הפרווה שלו, מה היית עושה איתה? שמה אותה עליי ומתחילה לרוץ?
24. מי הייתה גברת מכנסיים ירוקים? P: טריירמון של הנרי
25. מי אמר בהקשר למי:"..כל אביר זקוק לסוס אצילי!.." משום מה - התשובה הראשונה שלי הייתה שרק X_X, אבל באמת שאין לי מושג
26. מי אמר את המשפט הבא לאנג'מון: "..שיער יפה, צבע טוב!.." XD אלוהים, מישהו אמר לו את זה?
27. למה קוראים לדי-שלוש (D3), די שלוש? O: (מישהו זוכר? XD) כי יש לו שלושה דברים שמתחילים בד'לתים (נו, ההסבר של איזי!) דיפרנצאלי, מישהו? :X 28. בקטע פתיחה בפרק הראשון של העונה הראשונה, בה הציגו כל דמות ודמות במן ריבוע, ומאחוריה רקע שחור. כיצד הציג טאי את מימי? חולת ורוד או משהו כזה (שמתם לב שכתוב שם את השמות "המלאים" שלהם, נכון?) 29. מי נפל כשניסה לרדוף אחרי מעלית? קואיצ'י? 30. מה עשו היחידים שלא הפכו לבובות ע"י פיידמון? ברחו על חבל לא? קארי וטיקיי, אה וגם סורה - אבל היא הפכה גם כן.. אם אני זוכרת נכון? ואז חזרו להילחם? X_X 31. מי תקע למאסארו בעיטה בביצים? (שאלה רק לאלה שרואים את סייברס..) לא רואה, אבל - אגומון? 32. איך שכנעה ג'רי את אביה, בכדי שיתן לה רשות ללכת לעולם הדיגיטלי? נתנה לו לדבר עם ליאומון, אם אני לא טועה... 33. מה היה הדבר הראשון שאמר טאי, כאשר התעורר בעולם הדיגיטלי? ראש מדבר, לא? דיבר עם קורומון... או שזה היה בהמשך? 34. מה הוא שיר הפתיחה היפני המועדף עלייכם? (אנא הקף את התשובה הנכונה). לא אהבתי את החולם הגדול (זה נשמע כ"כ מוזר בעברית
) אז אני אבחר בפרפר (כנ"ל
). 35. מאיפה התמונה לדסקטופ? אממ, כבר לא זוכרת. אה כן! איזה אתר שהייתה לו גלריה לריינמון, והמון תמונות של הצייר הזה ("קאראבינר", או משהו) וממש נדלקתי על התמונה! X3 36. כמה זמן היא כיהנה כוולפייפר? ארר, זה כל הזמן מתחלף, אבל הרבה פעמים, אז... 37. אתם אוהבים אותי?! D: מאוד
חסר לו אם ההדגשות לא עובדות >< ואחלה שאלון!

קורורו

New member
נכנסתי להוספת תגובה הרגיל - רק כדי

שאוכל לשים את התמונה, והיא עדיין לא שם ><...

Serf SaN

New member
וואו! ^^

סוף כל סוף מישהו אהב את זה! ^^ D: והנה אני אענה לך על כמה שאלות נחוצות.. בקשר לרגעון - כל כך!
אני מת להגיד את זה ליד חברים שלי ואנשים אחרים..אבל אני בטוח שיצחקו עלי! XD; בקשר לגארורומון מלחמתי - זה היה גארורומון מלחמתי או וור גארורומון? םO אני כבר לא זוכר.. בקשר לגוממון - הייתה לו בכלל התקפה? ם.ם האלפי דגים האלה היו ההתקפה שלו? םO" הייתי בטוח שהם חברים.. "..שיער יפה, צבע טוב!.." - מימי אמרה את זה. XP זה כל כך מתאים לה, אז הייתי בטוח שתגלו. XD; וכן, אגומון תקע למאסארו בעיטה בביצים. ^^ ואני חייב להגיד שאת זוכרת המון מהסדרה. O: ענית נכון על כמעט כל השאלות! ^_^

Snake Bandage

New member
הדגים היו חברים ומתקפה באותו זמן

וזה היה וור גארורומון, אם אני לא טועה. כי זה Were מ-Werewolf.

קורורו

New member
../images/Emo12.gif

ואני תמיד חשבתי שזה WAR, והם פשוט לא תירגמו כדי שלא יהיה דומה מדי לגריימון... o_O

למעלה