אני עכשיו D:
1
. מה היה הפרק האחרון של דיג'ימון שראיתם? היום
, אממ, התקפתו של גריימון בוער או משהו כזה?
2. האם יצא שפספסת פרק כלשהו, ולמרות כל השידורים החוזרים, אף פעם לא ראית אותו בכלל/במלואו? כן! אני עדיין לא מבינה איך זה קורה! הפרק שבו טאקויה חוזר בצורת עז כזו (נו, חצי אדם חצי דיג'ימון) אני
כל הזמן מפסידה אותו!
3. זה נכון שגם את/ה -לפחות פעם אחת בחיים- ניסית בדמיון לעשות התאמה דיגיטלית ונופפת את ידיך באוויר? בהחלט
הייתה לי אפילו תוכנית להדפיס לי את הקלפים XDD
4. גם לך פיתח מאט חשק עז לנגן במפוחית? XD הממ, קצת... כשהייתי קטנה והיה יומולדת לחברה בכיתה אז היא חילקה את המפוחיות צעצוע האלה לכולם וממש התלהבתי, וישר נזכרתי במאט, אבל זה מסתכם בזה :X
5. מה הייתה תגובתכם, כאשר ראיתם בפעם הראשונה את התקפתה של לילימון, היוצרת זר פרחים שהופך את יריביה למאוהבים בה. (אנא הקף את התשובה הרצויה) מאוהבים בה? זו המתקפה? היא לא הקיפה את מיוטיסמון בפרחים או משהו? כי אני זוכרת את זה ככה. בכל מקרה - נחנקתי/נפלתי מהספה מרוב צחוק.
6. מאיפה לדעתכם הפליץ טריירמון את הביטוי "רגעון"? למי אכפת?! זה כ"כ מדבק!
7. האם היית מעוניין בבובות של דמויות דיג'ימון, כמו אלה של פיידמון (סוף העונה הראשונה), אפילו אם זה יהיה בתנאי שהרבה אנשים ימותו? XD~ בהחלט! D: אה, ימותו? אוף... אז לא
8. מה היו צבעם של שלושת הירחים? אממ, צהוב, אדום... וירוק?
9. מי אמר את המשפט הבא בקול ההולך ומתרחק:"תזכור..אתה הבטחת!....אתה הבטחת!!..."? גילמון
, לפחות - צורת התינוק שלו ^^'
10. מה ניסה לעשות טומי כאשר לראשונה הגיע לעולם הדיגיטלי? חזר אל הפסים, בניסיון לחזור הביתה...
11. גם את/ה חושב/ת שגארורומון מלחמתי מתלבש בצורה יפה, מדהימה, מהממת והורסת? גארורמון מלחמתי? היה כזה?... אה! וארגרורומון! יחיד שלא תרגמו לו את השם... אממ, נראה לי.
11. גם את/ה היית רוצים משחק כדורסל אחד על אחד עם קאלומון? (במיוחד שהסלים בגובה שני מטר..)? לא, הוא עדיין היה קורע אותי :X
12. האם הנך זוכר מה היה עושה ג'יי.פי עם הדיג'יכלי שלו, כדי להפעיל את התפתחות הנשמה? אם כן, אנא הסבר והצג. לא זוכרת
13. מישהו זוכר איך קראו להתקפה של גוממון? אם הייתה לו בכלל? XD כן! רשת דייגים!
14. מה היה צבע הדיג'יכלי, של הילדה שאצלה נבג האופל התפתח בצורה המהירה מכולם? וואי לא זוכרת, בכלל היה לה? או שזה היה בעצם בסוף הפרק - כשכל ילדי העולם קיבלו דיג'ימון וזה?
15. לאיזו תסרוקת שיער, החליפה מימי באמצע העונה השנייה? D= אממ, חזרה לחום, לא?
16. הבובת יד של ג'רי - איזו סוג חיה זאת הייתה? כלב!
17. לאיזה צבע הופכים הדיג'יכלים של טיקיי וקודי, בזמןהדיג'יגדילה משולבת? צהוב! ... נכון?
18. מה ריקה נורא אוהבת לעשות עם הפלאפון שלה, לרוב? הפלאפון? אממ, לדבר?
לא, ברצינות. X_X
19. מי אמר למי:"מצטער ______, אבל יש לי אוזניים גדולות". טריירמון של וויליס ^^
20. כמה זנבות יש לקיובימון? תשע D:
21. האם דיג'ימון מחרבנים? ואם כן, איך הם נראים? X_X, אין לי מושג
22. מי אמרה את המשפט:"..אל תשאלו אותי, כי אני לא יודעת איפה זה!" ווא-אה! אני בטוחה שאני זוכרת!
23. אם גאבומון היה משאיל לך את הפרווה שלו, מה היית עושה איתה? שמה אותה עליי ומתחילה לרוץ?
24. מי הייתה גברת מכנסיים ירוקים? P: טריירמון של הנרי
25. מי אמר בהקשר למי:"..כל אביר זקוק לסוס אצילי!.." משום מה - התשובה הראשונה שלי הייתה שרק X_X, אבל באמת שאין לי מושג
26. מי אמר את המשפט הבא לאנג'מון: "..שיער יפה, צבע טוב!.." XD אלוהים, מישהו אמר לו את זה?
27. למה קוראים לדי-שלוש (D3), די שלוש? O: (מישהו זוכר? XD) כי יש לו שלושה דברים שמתחילים בד'לתים (נו, ההסבר של איזי!) דיפרנצאלי, מישהו? :X
28. בקטע פתיחה בפרק הראשון של העונה הראשונה, בה הציגו כל דמות ודמות במן ריבוע, ומאחוריה רקע שחור. כיצד הציג טאי את מימי? חולת ורוד או משהו כזה (שמתם לב שכתוב שם את השמות "המלאים" שלהם, נכון?)
29. מי נפל כשניסה לרדוף אחרי מעלית? קואיצ'י?
30. מה עשו היחידים שלא הפכו לבובות ע"י פיידמון? ברחו על חבל לא? קארי וטיקיי, אה וגם סורה - אבל היא הפכה גם כן.. אם אני זוכרת נכון? ואז חזרו להילחם? X_X
31. מי תקע למאסארו בעיטה בביצים? (שאלה רק לאלה שרואים את סייברס..) לא רואה, אבל - אגומון?
32. איך שכנעה ג'רי את אביה, בכדי שיתן לה רשות ללכת לעולם הדיגיטלי? נתנה לו לדבר עם ליאומון, אם אני לא טועה...
33. מה היה הדבר הראשון שאמר טאי, כאשר התעורר בעולם הדיגיטלי? ראש מדבר, לא? דיבר עם קורומון... או שזה היה בהמשך?
34. מה הוא שיר הפתיחה היפני המועדף עלייכם? (אנא הקף את התשובה הנכונה). לא אהבתי את החולם הגדול (זה נשמע כ"כ מוזר בעברית
) אז אני אבחר בפרפר (כנ"ל
).
35. מאיפה התמונה לדסקטופ? אממ, כבר לא זוכרת. אה כן! איזה אתר שהייתה לו גלריה לריינמון, והמון תמונות של הצייר הזה ("קאראבינר", או משהו) וממש נדלקתי על התמונה! X3
36. כמה זמן היא כיהנה כוולפייפר? ארר, זה כל הזמן מתחלף, אבל הרבה פעמים, אז...
37. אתם אוהבים אותי?! D: מאוד
חסר לו אם ההדגשות לא עובדות >< ואחלה שאלון!