שרשור שאלות חורפי

my spirit

New member
אני כמעט בטוחה שראיתי

בחנות ''סנטר פארם'' שזה משו כמו סופר פארם וזה. הסניף המדובר הוא בראשון..אבל יכול מאוד להיות שיש גם בעיר מגורייך..

זה סניף שלא בכל הארץ

יש אותו בערים גדולות יחסית....תחפשי באינטרנט על הסניף הזה....כי אם זה סניף פרטי אז זאת בעיה

../images/Emo26.gifזקוקה להמלצות../images/Emo36.gif

אני זקוקה להמצלה בקשר לשיער... יש לי שיער גלי-מתולתל, יבש ומתנפח מהר... בד"כ אני לא מסתרקת כי זה רק מוסיף נפח... אני חופפת וישר אחרי החפיפה אני שמה שמן מרוקאי/פשתן שמוריד נפח וגם מעצב את התלתלים... אני ממש שונאת קרמים למינהם כי זה עושה את השיער מגעיל וקשה ורק השמן עושה אותו רך... אני זקוקה להמלצות... המתולתלות שבינכן? איך מעצבים יפה את השיער? איזה חומר יש להשתמש בהם? תודה מראש 3>

שיער- כמה שאלות:

מישהי שמעה על חומר מחליק במספרות בשם "אקסטנסור"? הבנתי שזה מחליק אבל לא לגמרי, אלא גורם לשיער להיות טיפה יותר חלק מגלי. ועוד: הלחמת שיער- על מנת ששיער יראה ארוך יותר- המלצות? דעות? מקומות טובים לעשות את זה? תודה!

מיכי7

New member
עונה../images/Emo13.gif

קודם כל, ההחלקה שאת מדברת עליה בדרך כלל מגדירים אותה פשוט בתור 'החלקה כימית' , היא הומצאה לפני כל ההחלקות היפניות למיניהן ולכן היא גם הרבה פחות יעילה! למען האמת אני עשיתי החלקה כזאת, והספר אמר לי מראש שהשיער לא יהיה הרבה חלק יותר אבל זה יוריד מהנפח או משהו כזה.. אז הוא עשה לי וזה יצא זוועה!, יותר נפוח ויבש משהיה קודם! ואז כשהלכתי לעשות החלקה יפנית שלחו אותי לעשות בעוד חצי שנה כי השיער שלי שרוף ופגום בגלל ההחלקה ה'כימית'. אז אני ממליצה שאם את רוצה שיער חלק, תלכי על החלקה יפנית
בהצלחה

מה שמוזר זה

ששאלתי אותו בפירוש אם מדובר בהחלקה רגילה והוא אמר שממש לא, זו לא ההחלקה הרגילה והיא גם לא שורפת.

חח היא שורפת...

יש כאלו שאוהבים את התוצאה...אבל לכמה אנשים(לא מעט) השיער נהרס בגלל זה...שמעתי מהאנשים האלו אני לא ממציאה....ב-10 ימים ראשונים את מבסוטה שיער גולש ויפה...(10 ימים הרי לא חופפים) אחרי החפיפה הראשונה השיער חלק אבל קש ממש...רק תספורת קצרה תסדר אותו....ככה זה אצל כמה ששמעתי מהם תוצאות....בכל מקרה בהצלחה אם את הולכת לעשות את זה..אישית אני לא ממליצה..יש את אלו שיהיו מרוצים ואת אלו שיתבאסו מזה...

שאלה ...

מישהו פה מכיר מוצרי CARIN? אמא שלי קנתה לי שמן מרוקאי ואני לא סגורה עליו חחח.. אף פעם לא שמעתי על החברה הזאת . :)

מיכי7

New member
כן../images/Emo13.gif

היא דווקא נחשבת לחברה מאוד טובה, בעיקר לבעלות תלתלים
אני מכירה מישהי שמשתמשת בקרם שלהם והשיער שלה נראה נפלא:) בהצלחה

אוקי , תודה ! רק ש...

אין לי תלתלים חח להפך יש לי שיער יחסית חלק .. והשמן בשביל קצוות . שיער שרוף :( ------------>>>

nickey

New member
עזבי את הטיפוח

עם זה אין לי בעיה.. הצבע והאורך מדליקים! שלי סתם קצר, קצת אחרי הכתפיים אבל משום מה הוא מתכווץ בסביבות הכתפיים, מאוד עבה ולא הכי נוח לעיצוב וכו'.. ואני מנסה להאריך אבל לא הולך לי

התכווץ ?../images/Emo12.gif

חח.. הצבע משתנה לי כל הזמן .. כעיקרון אני שטנית עם גוונים של בלונד (טבעי) אבל בכיתה ט אמא שלי עשתה טעות (ניסתה לעשות לי פסים בצבע בלונד עם חימצון) ככה שלאחר מכן הייתי צריכה ללכת לקנות צבע .. מצאנו בערך צבע שלי (שטני בלונדיני) ופאקין יצא ג'ינג'י כהה !!! ומאז השיער כמובן גדל (כיום אני בכיתה יא) אבל כל הזמן משנה צבע . תמונה לאחר שצבעתי ...

וזה 8 חודשים אחרי שצבעתי ..

בכלל השיער שלי ממש מוזר .. הוא גם התישר לבד . כשהייתי קטנה היו לי תלתלים . ותמונה הכי ראשונה היא מלפני שבועיים .

למעלה