שרשור שאלות חורפי

nickey

New member
כן.. מתכווץ!

שיער מוזר
נראה לי אלה הקצוות השרופים, אבל אם אני אגזור אותם, זה יפגע מאוד באורך.. אז אני רוצה לחכות עוד חודש לפני שאסתפר.. (עשיתי קצוות ב14.7) והשיער שלי גדל נורא לאט שזה ממש מחרפן אותי

nickey

New member
משהו שנע בין

חלק לגלי.. יש לשיער שלי חיים משלו, לא משנה מה אני עושה איתו
וזה כן בריא להסתפר, מי אמר לך את השטות הזו?
שיער שנצבע נשרף מהר יותר בקצוותיו משיער טבעי.

דעתי...

תספורת מסדרת לך את הקצוות השרופים וזה מה שעושה תספורת לבריאה...השיער מטופח יותר ובריא יותר....אם את עושה קצוות שיערך יכול להסתדר יותר טוב...אני ממליצה על קצוות פעם בחצי שנה לפחות

nickey

New member
זהו שהסתפרתי לפני

חודשיים... אבל כנראה שאסתפר שוב, נראה מתי אני מגיעה לת"א, אולי מחר.

שלום לכולן!

איזה כיף שנפתח הפורום הזה...בדיוק מה שאני צריכה:) יש לי שיער חלק ומאד דק..רציתי סוף סוף לדעת איך אני יכולה לנפח אותו?אחרי מקלחת אני מייבשת אותו עם פן.אני מתה לתת לו נפח ואני ממש ל מצליחה.ניסיתי בייביליס בבית אבל מרוב שהשיער חלק ,זה לא תופס.. ועוד שאלה לדבי צבעי שיער-מישהי יכולה להמליץ לי על צבע חום שוקולד יפה? אני שחומה ואני לא מוצאת את הצבע שלי! תמיד יוצא לי כהה מדיי או בהיר מדיי תודה רבה !:)

Tanya 18

New member
אויי מיי גוד../images/Emo6.gif

השיער שלך נשמע מושלם, הרבה היו רוצות שיער כזה חלק... לדעתי בייביליס חייב לתפוס, פשוט אין מצב שלא. מהו דגם המכשיר?.. את עושה אותו על שיער נקי ויבש?... את נותנת למכשיר להתחמם?...

מיכי7

New member
צרות של עשירים;-D

הלואי עלי שיער כמו שלך
בכל מקרה, הדרך היחידה שאני מכירה לניפוח שיער שהיא לא תכשירים למינהם היא תספורת.. פשוט תגידי לספר שאת לא רוצה לקצר הרבה (רק אם את לא רוצה לקצר..) אבל את רוצה להכניס קצת נפח לשיער.. בהצלחה

קמוש1

New member
זקוקה להמלצה לצבע!

לפני שבוע צבעתי א השיער שלי לחום אחרי חודשים שלא צבעתי וכבר גדלו שורשים גדולים את הצבע קניתי מסופר פארם של נאטורל וצבעתי בבית אבל נורא התאכזבתי מהצבע הוא לא כיסה לי כלום לא את השורשים ולא את האורך ולא כלום!!! לפני זה היה לי צבע שצבעתי במספרה חום שנורא דהה ליי אני זקוקה להמלצה לצבע חום לא ממש בהיר .. משהו לכוון חום שוקולד שיכסה לי טוב את השורשים על זה חברה כדאי ללכת? שמעתי שקולסטון של וולה יש להם צבעים טובים לשיער יש המלצות? תודה

בעד וולה

כמו שאמרת...אגב..אני אישית לא צובעת את השיער...אני מתה על השיער שלי ומקבלת עליו מחמאות ככה ש...אני נמנעת מזה עכשיו. וכמו שאמרת שאמרו לך שוולה יש להם צבעים טובים אז הם צודקים..אני מכירה מלא שצובעים עם וולה(ביניהם אמא שלי) ויש לה צבע שיעררר מדהים! היא צובעת קבוע עם אותו דבר ונעשו לה כאלו גוונים טבעיים...השורשים קהים יותר ואז כשהשיער גודל הם מתבהרים...ככה צריך וזה נראה טבעי..תאמיני לי אני לא יודעת איך הם עושים את זה
באמת חברה מעולה..אולי הצבע הזה משפיע ככה רק על השיער שלה אבל בכללי הם חברה מעולה....

החלקה.

אני מתכוונת ללכת לעשות החלקה ל3 חודשים[עד שהשיער ייצמח בחזרה>:]. עכשיו השאלה היא, האם זה שווה את הכסף? מי עשתה ומרוצה מזה? זה לא החלקה יפנית, פשוט החלקה ל3 חודשים[300 ש"ח,זה מחיר של החלקה מקצועית?]. אז... שווה את זה או לא? תודה מראש

מגיבה...

לא ניסיתי אבל זה ל-3 חודשים אז מה אכפת לך לנסות..אם השיער חוזר לקדמותו אז זה פסיידר... לגבי שווה את המחיר תאמיני לי שלא נסייתי..השיער שלי חלק

מיכי7

New member
מתערבת../images/Emo13.gif

ההחלקה כמו שאמרתי פה כבר נקראת החלקה כימית והשיער לא בדיוק חוזר לקדמותו... אצלי די הרס את השיער (לפי מה שהספר אמר), ועכשיו הוא שרוף במקומות מסוימים, נפוח יותר ממה שהיה ויבש יותר ממה שהיה. אז בעייני זה ממש לא מומלץ!

איזה שיער היה לך קודם?

לי היה לפני שהסתפרתי לקארה שיער חלק ולמטה גלי קצת[אבל ממש גלים עדינים כאלה] ועכשיו הוא חלק רק לפעמים כשמתחשק לפוני להיות גלי אז הוא נעשה גליP: אבל ככה השיער שלי חלק פשוט הקצוות עולים למעלה=/

InBaR 85

New member
היי..גם לי יש שאלה../images/Emo9.gif

היי אני בטוחה שמקבלים לכאן המוני ומיליוני שאלות כאלו בכל יום אבל..
אני חושבת שאני באמת חייבת.. אז הסיפור הולך כך: יש לי שיער שחור..ממש שחור. הוא גלי/מתולתל הוא יחסית ארוך,אבל..הוא מאוד מאוד מלא ונפוח וקצ יבש. עשיתי לפני שנה מן דילול כזה ודירוג,והנפח ירד באופן מאוד משמעותי
אבל לא באופן כזה שאני יכולה ללכת פזור או משהו.. מאז אני עושה את זה כל שלושה חודשים. לפני ההדילול עשיתי פשוט גלוגלה כזה וזהו. עכשיו,אחרי החפיפה אני עושה קוקו למעלה וממנו יוצאים לי תלתלים טבעי וסוף סוף אני לא מנסה להחליק את זה.=] אבל הבעיה עכשיו שאני כבר שנה וחצי הולכת עם אותה התסרוקת כל יום ויום,ודי! מיציתי אותה! אני מתכנננת ללכת לעשות עוד דילול אבל רציתי לשאול איזה עוד תסרוקות[עם השיער הנוכחי] ותספורת אני יכולה לעשות? איזה קרמים כדי לי להשתמש? איזה שמפו? שמעתי משהו על שמן פשתן..מזה עושה?

הממ..

יש לי שיער חלק-גלי אז אני לא בדיוק יכולה לענות לך אבל מה שאני כן יודעת שה"קליאופטרה" הזה[תחפשי אחד השירשורים בעמוד יש תמונה] עושה מראה של שיער בריא והוא גם צובע לשחור[אבל יש לך כבר שחור אז לא ייראוP:]. ושמן פשתן מוריד נפח בשיער ועושה ברק.:) מקווה שעזרתי לפחות קצת..

יש לי המלצות

איזו הודעה כיפית... לגבי תסרוקת...אני ממש לא יודעת איזו תסרוקת תתאים לך לפנים...תשלחי תמונה שלך אפילו בצייר תמחקי כזה את הפנים ותשאירי רק את השיער ואת מבנה הפנים..אני חייבת לראות כדי להתאים לך.... לגבי המלצות: שמפו: הרבל הסנס(תאמיני לי תרגישי כזה כיףףף....כיף כזה לא היה לך במקלחת עם השיער...חייבים לנסות כדי לדעת..אני מרוצה מאוד מהשמפו הזה תאמיני לי..ריח סוף אבל הכי מעולה זה שאת מרגישה קצף(והמון) וגם החפיפה נעשית כיפית..נגמר לי השמפו הזה אז אני מתשמשת בפינוק אבל מתכוונת לקנות את זה שוב...שמפו יקר יחסית לאחרים (לא הבדל רציני)אבל הוא שווה את זה..עד שלא ניסיתי לא ידעתי,מה אכפת לך..קני פעם אחת ותראי....החפיפה רכה מ-ממש מעט שמפו).... קרם שיער: dave, דוקטור פישר,נטורל פורמולה ועל שמן פשטן שמעתי רק דברים טובים...

למעלה