שרשור שאלות ליום חמישי

poynter

New member
אפשר לשים אותם שהלק עוד לח

לעבוד עם פינצטה או מנקד, לקחת את האבן ולהדביק.
כמובן לא לשכוח טופ

Nakuro

New member
אני אוהבת את פושה

מה שהכי אהבתי בו זה שאפשר להזמין את אותה כמות ובאותו מחיר בבקבוקי מיני מה שאמור למנע הסמכה מהירה ומזעזעת של המייבש...

הזמנתי מהמוכר הזה, הגיע בלי בעיות ותוך 10 ימים-
http://stores.ebay.com/Top-nail-shop

יעל י

New member
ממש יקרים באיביי...

אני קונה מעולה אצל הסוכן שלי ב24 ש"ח.
חשבתי שאמצע זול יותר.

hollypop girl

New member
פעם פחדתן שכל הלקים שלכן ייהרסו בו

זמנית? או שאפשר להחזיר כל דבר לחיים בעזרת מדלל?

יש לי קרוב ל-70 לקים ואני ממש מפחדת שהם כולם יתחילו להתייבש\להפריד שכבות בו-זמנית והמדלל
לא יעזור\יעזור, אבל הם כבר לא יהיו טובים כמו פעם.

poynter

New member
חחח נשמע כמו סיוט שקמים ממנו בבוקר

למה שדבר כזה יקרה?
אם את מאחסנת אותם במקום יבש, בטמפ' החדר, אין שום סיבה שמשהו יקרה ליקירים שלך. יש לי לקים של שיק של שנים ויותר..

Nakuro

New member
זה קרה לי שהייתי בצבא

בתור חיילת הגדלתי את האוסף שלי מ15 לקים ל60, בלי למצמץ

תמיד פחדתי שאני אשתחרר ואאלץ לזרוק הכל, למזלי הרב זה לא קרה (יש לי לקים ממש ישנים שמתפקדים כמו חדשים :)

גם אני חוששת לחייהם של הקטנטנים שלי,
בכ"ז, הדבר היחיד שאני משתמשת בו זה הצבעים הבהירים שנמצאים במגירה של המנודים

trilliane

Well-known member
מנהל
לא...
אני לא חוששת שלקים יהרסו לי

ובטח שאין סיבה שזה יקרה בו"ז. שכבות נפרדות כשהלק עומד זמן מה ללא שימוש ופשוט מגלגלים או מנערים אותו (אם המצב "קשה") והן מתערבבות מחדש. יש לי לק מטאלי מלפני 16 שנה(!) שהשכבות שלו נפרדות בכל פעם שהוא עומד קצת... השימר המטאלי נפרד מהצבע, אבל אחרי ניעור עצבני של כמה דקות הוא חוזר לעצמו.
(לא שזה משנה לי, זה צבע שאני גם ככה כבר לא משתמשת בו).

גם מדלל עוזר מאוד ולא הורס את הלק (אלא אם הוא כבר דולל כמה וכמה פעמים בעבר ואז לפעמים יש שלב שבו הוא כבר לא שמיש). לאחרונה קניתי את המדלל של ביוטיקר ובזכותו חזרתי להשתמש בלקים בני עשור ויותר.

בקיצור, לק הוא מוצר עמיד ביותר שלא נוטה להתקלקל אם נשמר סגור היטב במגרה (או בפשוט בלי חשיפה לשמש, חום וכו'). אם הוא מסמיך פשוט מדללים; אבל לקים טובים נשמרים לשנים רבות. קרה לי (מעט פעמים, אבל קרה, בעיקר בזולים מאוד) שלקים התקלקלו באופן חסר תקנה, אז זרקתי; הם לא היו יקרים או מיוחדים וזה לא היה ביג דיל.

hollypop girl

New member
הבעיה היא שבערך שליש מהאוסף שלי מורכב

מלקים "זולים" (ביוטיקר, טופ ביוטי) והשאר זה ג'ייד, שיק, לייף ויש לי כמה יקרים יותר (לא בהרבה) של סאלי הנסון, רבלון,
אורלי.

ויהיה חבל לזרוק שליש מהאוסף וללכת לקנות אותו מחדש (במיוחד שהחלטתי לעשות הפסקה עם קניית הלקים והשלב
הראשון ב"הפסקה" הזאת היה לקנות את *כל* הלקים של ביוטיקר שאני אוהבת ואז לא להתקרב לשם יותר)

trilliane

Well-known member
מנהל
זולים זה לא אומר שהם יתקלקלו מהר

כשהזכרתי זולים שהתקלקלו לי התכוונתי לכאלה שאפילו שם מותג לא ממש היה להם... (או לא כזה שמישהו שמע עליו). ובכל מקרה, גם אם ניקח את התסריט הגרוע ביותר שאחרי כמה שנים יתקלקל לק שנקנה ב-5 ש"ח או פחות, לא אסון; היה טוב, טוב שהיה, ואם באמת רוצים אותו שוב קונים חדש.

sigaliot

New member
מחפשת לק ורוד זוהרררר

שלום לכולן!

אני מחפשת לק ורוד זוהר, אבל זוהר כזה כמו מרקר.
אתמול ביקרתי בסופר-פארם ולא היו בכלל זוהרים (אני יודעת שיש גם צהוב וירוק זוהרים).
מישהי יודעת לאיזו חברה יש לקים זוהרים ואיפה ניתן להשיגם?
(אני מהצפון).
למרות שלא מצאתי זוהר, לא יכולתי להתאפק וקניתי לי את זה

אני לא יודעת אם רק על המסך שלי הוא נראה קצת אדום אבל הוא ממש לא, הוא יותר ורוד דובדבן.

למעלה