שרשור שאלות ליום חמישי

לא יודעת מה להגיד לך

ורוד... סגול... מה זה משנה, זה לא מה שהכותבת התכוונה אליו.
העיקר שהיא מצאה את מה שהיא רצתה וזה הכל.

אורזיגל

New member
בדיוק

נשאלת שאלה, כל אחת עונה כמיטב יכולתה והשואלת לוקחת מהתשובות מה שמתאים לה ומתעלמת מהשאר.

כמו שאת רואה, זה באמת לא מדע מדוייק וכל אחת מגדירה צבעים באופן שונה. כבר היו מספר פעמים שאחת חשבה שלק הוא אדום והשניה כתום, או טורקיז מול ירוק וכדומה.
אפילו באבני חן (עוד אהבה שלי
) יכולות להיווצר הגדרות שונות. יש לי עגילים עם אבן קוורץ ירוק ואחת מחברותי טוענת בתוקף שברור שצבע האבן ------- כחול וזה לא שהיא עיוורת צבעים וברוב המקרים כן יש בינינו הסכמה, אבל לא תמיד וזה סדר.

sigaliot

New member
אני חייבת להתערב פה רגע

אני עובדת עם חימר פולימרי ויש גוון שקוראים לו purple והוא בעיניי לגמרי ורוד פוקסיה.
אז השם לא תמיד קובע לגבי הגוון.
קולגה שלי רואה את הצבע כצבע סגול ואני רואה אותו לגמרי כורוד והיו לנו לא מעט ויכוחים על זה

עשיתי חיפוש בגוגל על הלק שהיא ציינה ואכן בסווטשים הוא נראה לי ורוד פוקסיה ולא סגול.
זה באמת בעיני המתבונן ולא צריך לריב על זה

trilliane

Well-known member
מנהל
זה בדיוק מה שכתבתי...

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2177&messageid=162380046
ולגבי עמיתתך, שתיכן צודקות; הצבע "פוקסיה" מוגדר ככזה:
"Fuchsia is a vivid reddish or pinkish purple color named after the flower of the fuchsia plant,"
http://en.wikipedia.org/wiki/Fuchsia_(color)
ולכן "פוקסיה" הוא גוון ביניים לעומת גוני ורוד אחרים שהם ורוד מובהק ללא נטייה לסגול.

trilliane

Well-known member
מנהל
אוף, תפוז חירב את הקישור
מקווה שהפעם יצא:

BitNunit

New member
China Glaze shocking pink

כרגע אצלי על הבהונות, בדיוק בגוון של ורוד מרקר

trilliane

Well-known member
מנהל
אני מניחה שהיא משתמשת קצת בפוטושופ

אבל קניתי את הסט הזה והוא באמת כתום בוהק (מרקרי). בתמונה בצל הוא אכן נראה בוהק במיוחד, תגללי למטה יש גם תמונה בשמש ואז הוא נראה יותר "טבעי".

poynter

New member
נראה לי שהיא מרחה לק לבן לפני

בתור בסיס, שגרם לכתום לזרוח ככה יפה

trilliane

Well-known member
מנהל
קניתי עכשיו לבן של WOW במיוחד עבורם

(אבל עוד לא מרחתי... אני מחכה להזדמנות טובה). רוב הנאונים נוטים להיות שקופים ולכן ההמלצות שקראתי הן למרוח אותם על לבן. רק לגבי הוורוד היא ציינה שהוא דווקא אטום מספיק כדי להימרח בלי לבן תחתיו.

איזה כיף לך

אני יכולה להגיע רק לשלב של הלבן. לא נראה לי שהרס"ר אצלנו יקבל בעין יפה צהוב ניאוני או ורוד.
מצד שני, אולי אני אסנוור אותו עם הצבע והוא לא יכול להתנגד

trilliane

Well-known member
מנהל
אין איזו רגילה באופק?

אגב, זה לבן טיפקסי, אז אני חוששת שגם אותו הרס"ר לא יקבל באהדה...
אלא אם תצליחי לעוור אותו עם הצהוב!
כפי שהיא כתבה בבלוג
"You know a neon is good when you risk being blind if you stare at it for too long"
ואף הוסיפה
"This might be the most neon neon that ever neoned haha! I was legit blinded by my nails when I took photos of this"

למעלה