שרשור שאלות ליום חמישי

Plushable

New member
איזה לק הייתן ממליצות להתאים לשמלה הזאת?

אני רוצה להשקיע במניקור שיתאים לשמלה שקניתי לכבוד חתונה, ומרוב שהיא צבעונית אני לא יודעת איזה צבע לבחור.
מה אתן הייתן עושות?
צבע אחיד? גרדיאנט? חותמות?
אשמח לשמוע המלצות :)

אורזיגל

New member
לטעמי צבע אחיד מאחר והשמלה פרחונית

מבחר הצבעים מגוון מאחר ובשמלה המון צבעים. באופן אישי הייתי הולכת על ורוד או סגול.

trilliane

Well-known member
מנהל
כל התשובות נכונות; תלוי כמה בא לך להשקיע

Plushable

New member
חשבתי לעשות משהו על שילוב של שחור

בשמלה יש פס מנחה דק בצבע שחור, וכך גם בנליים, וחשבתי שזה יכול להיות נחמד לשלב בלק חותמת שחורה כלשהי, אבל לא יודעת מה לעשות...

במקרה הזה כל המוסיף גורע לטעמי

נעליים/ סנדלים שחורות קלאסיות ולק שחור (אם אני רואה נכון והרקע של הפרחים הוא אכן שחור... גם אם לא, זה שחור
אין פה טעויות)

trilliane

Well-known member
מנהל
לא ממליצה על שחור נקי לאירוע, הרוב לא אוהבים

(במיוחד לא הקרובים המבוגרים וגם גברים). אם יש לך סבלנות, ציירי על השחור פרחים בצבעי השמלה ואז יהיו לך ציפרוניים מתואמות לחלוטין.
אם אין לך כוח להתעסק ואת מעדיפה חלק, אז משהו יותר סולידי ואלגנטי, נגיד ורוד / טורקיז / סגול פסטליים שיתאימו לפרחים על השמלה.

אגב, חברה הגיעה אליי במוצ"ש (בנזוגי מארגן צפיות משותפות ביורו והיא מחובבות הכדורגל), עברה לי על האוסף ובסופו של דבר מרחה את Jeans של קסטרו (הדואוכרומי המטאלי לילך-ירוק אפרפר שנמכר רק בזוג עם הקרם בננה). היא הגיעה אלינו שוב אתמול (למשחק נוסף) וסיפרה שהיא מעולם לא קיבלה כ"כ הרבה מחמאות על לק; היא מרחה ממנו עוד שכבת חיזוק לחתונת צהריים מחר... אני חושבת שהוא יכול להשתלב עם הגוונים בשמלה, אם קנית אותו (או שאת רוצה לקנות; הוא בהחלט לא זול בהתחשב בגודל).

Plushable

New member
כמה אופציות שחשבתי עליהן:

מתוך מה שיש לי, אני חושבת שאלך על הפסטליים:
Essie - She's Picture Perfect סגול לילך
Orly Pixy Stix ורוד בזוקה חזק
GADE 368 Marshmallow ורוד מתוק
GADE 438 Green Almond ירוק דיופ של Essie Navigate Her

trilliane

Well-known member
מנהל
לטעמי האפשרות הראשונה מנצחת מכל הבחינות

צבע נהדר, משתלב בגוני השמלה אבל מאוד רגוע לעומת הססגוניות שלה וזה מאזן; כמו כן הוא נראה אלגנטי וחגיגי ולא יגרום לשמרנים לעקם את האף. אגב, הוא מזכיר לי קצת את הג'ינס של קסטרו (זה משתנה מתמונה לתמונה אז קשה לי לשפוט, אבל יכול להיות שיש בו דואכרומיות קלה? איזה טוויסט קל בשימר?).

Plushable

New member
צודקת, אני נוטה לאופציה הזו

לא סתם היא הראשונה :)
יש בלק הזה שימר ורוד/פוקסיה מאוד יפה אבל בקושי נראה

אם יש לך לק שהוא בדיוק בגוון של אחד הצבעים,

אז תמרחי אותו כמובן.
אני הייתי הולכת או על הטורקיז שבשמלה או על הסגול.
אם יש לך ציפורניים ארוכות, אז לק לבן יכול להיות יפה.

hollypop girl

New member
הקולקציה החדשה של לוריאל

הייתי בסופר פארם עם כמות מטורפת של לקים (בעיקר לייף, סאלי הנסון *משני קולקציות שונות,
את השנייה אני רואה פעם ראשונה בארץ*, פופה ושיק) ודווקא את הלקים שבאתי לחפש
שם (לוריאל ורבלון) כמעט ולא היה

אז לקחתי לק אחד מהקולקציה החדשה של לוריאל (שנתקלתי בה כבר כמה פעמים ומשום מה בכל הסטנדים היו
רק 2-3 צבעים:שני כחולים ואחד ורוד)
בכל מקרה, מישהי ניסתה? הבקבוקון הקטן הזה שווה 15 שקל (המחיר הרגיל 24) ?

אגב, באותו סניף בכלל לא טרחו לציין מחירים. לצערי הגעתי לקופה עם שני שיקים שמסתבר שכל אחד מהם עולה 18 וחצי

למעלה