שרשור שאלות למיכל בן ארי

אפרת12

New member
שרשור שאלות למיכל בן ארי../images/Emo180.gif

כעת ניתן להתחיל לשאול את מיכל שאלות - בנושא אפשרויות בילוי עם הקטנים שלנו למקומות היכון צא

בילויים לחורף עם תאומים והורה יחיד

היי חברה, איזה כייף להתייעץ איתך כאן
. הקטנטנים עוד לא בני חצי שנה
אבל בחורף הם יהיו בני שנה. כרגע, הם יוצאים פעמיים ביום לטיול וכייף בפארק המקסים שליד ביתנו, אבל אני כבר חרדה ממה נעשה בחורף. בהנחה, שאחד מאיתנו יהיה איתם אחר הצהריים כל יום, אני תוהה אך נבלה את השעות האלה. האם יש לך המלצות על מקום שבו הורה אחד יכול להסתדר עם שני קטנטנים בערך בני שנה לבדו, באזור המרכז (אנחנו גרים ברמת גן, אבל מוכנים גם לנסוע כמובן). תודה

ואני דווקא אשאל על בילויים עם בת

שנתיים בימי החופשה שנשארו. שלא נסבול מהחום כמובן ושלא נסבול מחור בכיס עד ספטמבר....באזור המרכז, ת"א והשרון

אני סובלת מחום ולכן דווקא בקיץ

בשעות היום אני לא יכולה אלא לחשוב על מקומות ממוזגים ושוב חוזרים לנושא המשחקיות. במשחקיות הקטנות שמיועדות לגיל שנתיים המחירים גם לא בשמיים (בין 25-35 ש"ח לכניסה חד פעמית). המקומות שהמלצתי לזוהרה מתאימים גם לך ואני אוסיף עוד מספר מקומות בשרון: 1. גלגלון- בצרה 2. פעלולים - אבן יהודה 3. מפגשים - כפר סבא 4. קפיץ קפוץ - כפר סבא 5. קטנים גדולים - רעננה. אחרי הצהרים, כבר מנשבת רוח מערבית והימים מתקצרים (כן, כן!!!!!) ואני מממליצה על המסעדה בדיאדה, יש פעילות בחוץ ונעים לשבת שם. ובכלל בתי קפה מוצלים בחוץ שמתאימים גם לילדים הם פיתרון נחמד לאחרי הצהרים, אפשר להסתפק רק בקפה קר ולצאת בזול.....

עוד בתי קפה מוצלים:

1. ממליצה בחום על משק ברזילי בירקונה. גם בית קפה מוצל, גם חנות ומשק אורגני וגם - משחקייה אלטנרנטיבית בחוץ, עם הרבה בוץ ומים...... 2. בננה - משמר השבעה. אמנם לא מגודר, אבל אחלה בית קפה עם מתקנים לילדים. כנ"ל מבחינת הגידור והמתקנים גם 'מקום בארסוף' בארסוף. 3. קלימה בעין ורד. אווירת שנטי קסומה בגנה מולפאה. 4. תפוז - בצרה. מוצל מאד ומרחב דשא גדול לילדים.

משחקיות בחורף ../images/Emo180.gif

היי זוהרה, איזה כייף לראות אותך!!!!!! אמנם החורף בארץ אינו קשה כמו הקיץ ודווקא אז אפשר לטייל בפארקים בשעות היום, אבל בהנחה שמדובר על ימי הגשם והקור, אזי אני ממליצה על משקיות. בול לגיל בו הם יהיו בחורף, בשיא הזחילה, אפילו אולי הליכה ואז משחקיות וג'ימבורי למינהם הם פיתרון נוח. החיסרון העיקרי הוא שלפעמים במקומות סגורים יש מלאי וירוסים ולכן אם מגיעים למשחקייה או ג'ימבורי הומה לפעמים עדיף לא להכנס. עפ"ר בבקרים המקומות הללו דיי פנויים. והנה רשימת משחקיות לקטנטנים באיזור שלך: 1. 'הבית של מיכל' בגני תקווה 2.'עננים' בהרצליה 3. 'עוללי' ברמת השרון 4. 'חברותא' ביהוד בדרך השלום נפתחה משחקייה חדשה בשם 'צוצקים' שעוד לא דגמתי. כמו כן, יש ג'יבורי סביר במרכז לגיל הרך בגבעתיים וגם במתנ"סים ברמת גן.

mispi

New member
../images/Emo140.gifבילוי בחורף עם בן שנה+ בשרון

בני יהיה באוקטובר בן שנה, ואני מתכננת לעזוב את עבודתי ולהיות איתו כמה חודשים בבית. אנחנו גרים באזור השרון. הוא מאד אוהב להיות בחוץ, אבל אני חוששת מה יהיה כשמזג האויר לא יאפשר זאת. אשמח לקבל רעיונות והצעות. תודה!

השרון - מקום אידאלי לפעוטות.....

מכיוון ששאלת על מקומות סגורים אני שוב אמליץ על משחקיות באזור השרון: עננים - הרצליה גלגלון - בצרה פעלולים - אבן יהודה מפגשים - כפר סבא קטנים גדולים - רעננה. אם תכתבי לי בדיוק איפה באזור השרון אני אהיה יותר ספציפית.

מה לגבי ירושלים?

את מכירה מקומות מומלצים לבילוי עם ילד בן 10 חודשים? ולגיל קצת יותר מבוגר? (לעתיד).

ירושלים.....

בירושלים נפתחו לאחרונה כמה מרכזים חדשים להורים:מרכז נשים ומעגלים.לגבי משחקיות - בספר אנחנו בדקנו את הפעלתון במתנ"ס פיליפ ליאון והתלהבנו וגם המלצנו על מקומות בחוץ כמו הגן הבוטני או גן החיות התנכי.את מחפשת חוגים? משחקיות? חוץ?

לא צפון ירושלים, אבל במודיעין.

ממש בימים אלו נפתח במודיעין סניף של דיאדה. הוא ממוקם במרכז המסחרי של ליגד סנטר.

mispi

New member
השרון

אנחנו ליד אבן יהודה. אשמח לדעת גם על מקומות בחוץ שאפשר ללכת בימים יפים ויש תעסוקה לקטנטנים. תודה

אזור אבן יהודה

מרכז פעלולים אותו ציינתי קודם נמצא באבן יהודה. לגבי מקומות בחוץ: 1. יער קדימה - מוצל, אידאלי לפעילות חוץ. 2. ליד קיבוץ מעברות הקימו טיילת מקסימה לצד נחל אלכסנדר. ירוק, מטופח, שביל לעגלות, דשא לפיקניק ואפילו בית קפה. 3. בקיבוץ תל יצחק יש פארק שעשועים מושקע עם מתקנים מעץ. 4. בתי קפה נחמדים ממש קרוב שמתאימים גם לקטנים: מוסקט - אודים קלימה - עין ורד, שם יש גם פעילות במיוחד לילדים וזה מקום מאד מומלץ!!!! 5. בכפר הס יש את חוות התוכים, אבל לא הייתי שם מזמן אז אני לא יודעת מה קורה שם היום.

0382

New member
הצילו...

מיכל היקרה! אולי תוכלי לעזור אם אפשר לעזור לי בכלל.... יש לי תינוקת מקסימה בת 3 חוד' . וכרגע אנחנו לפני מעבר דירה כך שהבית שלנו כרגע מאוד קטן,אני מתגוררת באילת ומאוד לא נעים פה להיסתובב בחוץ מרוב החום, מה אני יכולה לעשות אם הבת שלי אם אני תקועה פה בעיר החמה הזאת בתקופה קשה כזאת שכל העיר מפוצצת בתיירים לאן , מה אני יכולה לעשות איתה?

אילת - מיידבודקת עם הצלמת של

הספר שלי שמשפחת בעלה מאילת והיא הייתה אחראית על העיר.

הדר לצ

New member
מיכל שלום

מחפשת תעסוקה לילד בן שנה וחמישה חודשים שאוהב להיות בחוץ. אנחנו הולכים ל"עננים", אבל זה לא בחוץ - באויר הפתוח. אשמח לרעיונות באזור הרצליה (או ת"א). תודה
הדר

שלום מיכל

מה אפשר עוד לעשות עם בת 4 חודשים שהגינה מתחילה לשעמם אותה (ואותי)? תודה

למעלה