שרשור שאלות למיכל בן ארי

T noki

New member
ואגב, את מכירה את הפארקים בטבעון?

פארק העמקים באיזור אלרואי ופארק הרכבת?

שמעתי עליהם, אבל לא הייתי שם.

פחות כתבנו על פארקים אלא יותר התרכזנו במקומות המיועדים להורים.

nubi

New member
זה ליד הבית שלי

אין שם צל וחם שם נורא. עד לגשר התלוי יש מסלול הליכה-אמנם מוצל אבל חם. חם מאוד.

תודה. טוב לדעת!!!!!

יש לך המלצות אחרות לאזור? אנחנו נהיה בבית אורן וחשבנו לשלב בין נמשים לעין הוד ליער בכרמל.

nubi

New member
אני אגיד לך את האמת

יש לי ילדה בת שנה ותשעה חודשים. אני ממש לא אוהבת משחקיות-הרעש שם מפריע לי ולה. אנחנו מעדיפות טיול שקט בחוץ. עכשיו כשחם-מעדיפות בריכה במרפסת. בחורף-חורשים את הארץ. כך שאני לא מכירה משחקיות בכלל. מכירה גני שעשועים, נדנדות ופארקים. ספציפית, הפארק עם הגשר התלוי מאוד חם עכשיו.

בגיל הזה אכן מתאים לקחת אותה

לעיסוי תינוקות או כל פעילות מגע אחרת. יש גם סדנאות לליווי מוטורי, יש כל מני סוגים של סדנאות כאלו שמטרתם ללוות את ההורה ואת התינוק בצעדים המוטורים הראשונים של התינוק, כגון התהפכות, זחילה. לתת כלים להורה כיצד להתמודד עם גזים, בכי וכד'. לתת טיפים לגבי נשיאת התינוק ועוד. יש סדנאות לפי שיטת צעד ראשון או שלהב המגיעות מפלדנקרייז, יש סדנאות על פי שיטת ורדי ועוד. באזור נתניה יש את פעלולים באבן יהודה. אם את אוהבת מים מגיל שלושה חודשים אפשר להרשם לפעילות מים לתינוקות, יש בריכות מיוחדות בכל רחבי הארץ וסביר להניח שגם באזור שלך (שוב, באבן יהודה יש מקום שנקרא 'כושרון'), אבל זה דיי יקר וגם צריך ללבוש בגד ים...

ר ו י ת א

New member
יש בתי קפה מעניינים שמותאמים לילדים

באיזור חולון והסביבה... וכמובן משחקיות ורעיונות לבילויים לבן 4 וחצי ובת שנה.

שלום רוית.

בתי קפה הם הפייבוריט שלי......במושב משמר השבעה יש את בננה. מתאים לילדים ומאד מומלץ.בראשל"צ יש את 'אספרסו בר' בגן הרצל שמאפשר בילוי בפארק ואתנתחא לקפה.בקיבוץ פלמחים יש בית קפה הצופה אל הים עם רחבה גדולה, גם מתאים לילדים וגם לארוחות בוקר.ואם את רוצה להרחיק לאזור השרון אני ממליצה בחום על:1. קפה והפוגה בהרצליה (רח' בן גוריון 22). מתקנים לילדים והפעלות בשבת.2. מטותא ברשפון. מתקנים ודשא.בחולון עצמה יש הרבה פעילות לילדים ואני מפנה אותך לאתר האינטרנט של העיריה לקבל רעיונות.משחקיות בסביבה - חברותא בקניון סביונים ביהוד. מדינת ילדים בכפר אז"ר.

אפרת12

New member
../images/Emo51.gif למיכל על האירוח

ההשקעה והתגובות
מקוות לראות אותך שוב

תודה למארחים ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

ואני אשמח לענות על עוד שאלות מפעם לפעם. כמו כן אפשר לשלוח לי מסרים עם שאלות, מקווה שאוכל לענות ואם אתם רוצים להמליץ על מקום מסוים שאולי יכנס לאחת המהדורות הבאות של הספר, אשמח לשמוע. ושוב תודה.....

למעלה