שרשור שאלות לסוף השבוע

hollypop girl

New member
מייבשים

איזה מייבש עדיף ג'ייד\בוקי סטייל\שיק או שעדיף פשוט לנסוע לוואו ולקנות את שלהם?
איזה יתרונות\חסרונות יש לכל אחד מהם?

תודה

mAmA MiSiSiPi

New member
המייבש של וואו

מייבש את הלק במהירות ונותן לו ברק יפה אבל לי הוא גורם ללק להתקלף בחתיכות גדולות תוך כמה שעות מהמריחה.

יש לי גם מייבש מעולה של פרו ביוטי חבל שהוא כבר מראה סימני גסיסה.

Plushable

New member
המייבש של וואו סבבה לגמרי

לי הוא לא עשה בעיות.
אבל אז גיליתי את סשה ויט, שהוא ב-א-מ-ת מייבש במהירות הבזק ואני מעדיפה אותו כרגע, למרות שיש לו בעיה קטנה שגורמת לכיווץ הלק לאחר כיום ואז זה נראה שיש נסיגה של קו הלק בסוף הציפורן (לא בחלק של הקיוטיקלס).

Nakuro

New member
המייבש של ואו מדהים

אבל לדעתי הוא לא נמכר יותר, לפחות לא בפורמולה של פעם ):

trilliane

Well-known member
מנהל
בוקי סטייל יש לי, הוא בסדר גמור, אבל

עלה 20 ש"ח (שזה לא נורא זול) ובמחיר הזה אפשר למצוא טובים ממנו (מבחינת מהירות וברק, אם כי גם שלו בסדר; הוא טוב, הוא פשוט לא מצטיין). כשהייתי ב-wow המליצו לי על המייבש של לה-שה, עלה 16 ש"ח ויש לו ברק וייבוש טובים יותר משל בוקי ואני מרוצה ממנו; הוא פשוט התחיל להסמיך כי הגעתי לאמצע הבקבוק (זה קורה לכולם, למיטב הבנתי) ואני מתעצלת לדלל אז עברתי בינתיים לאחרים שקניתי...

אין לי מושג איך המייבש של wow עצמו; לרוב מחמיאים לו כאן אבל נכתב כאן שהייתה איזו פורמולה לא מוצלחת שלא הצלחתי להבין אם היא עוד קיימת או לא, או אם צריך לקנות עם / בלי פרח או מדבקה לבנה, או שקוף (ויש כמה צבעים של שקוף) ואיזה מהם הוא הטוב ואיזה לא.

כרגע אני משתמשת במייבשים מחו"ל (אסי ואורלי). אסי סבבה, אורלי דווקא קצת מאכזב אותי בינתיים אבל אני נותנת לעצמי עוד קצת הזדמנויות להתרגל אליו.

sigaliot

New member
המייבש של וואו

ריח נוראי של פליט! פשוט זוועה!
הגימור לא מגיע לקרסוליים של הסש-ויט.
בקיצור, להשקיע בסש-ויט לתוצאות מושלמות.

sigaliot

New member
מה עושים עם קיוטיקלז זוועתיים?

כבר שנים שאני גוזרת את הקיוטיקלז.
כן כן אני יודעת שזה גרוע, אבל זה היה הטרנד לפני הרבה שנים ולמדתי לעשות את זה מאמא שלי שגזרה באדיקות אחת לשבוע.
בין לבין צומח עור בצורה ממש לא אחידה ולא יפה ובכמויות מטורפות.
אני רוצה להיגמל מההרגל הזה אבל לא מבינה איך ולאן דוחפים את כמויות העור המטורפות האלה שצומחות לי?
אני יודעת שיש חומרים שממיסים את העור, מישהי יודעת על מה אני מדברת?
האם יש שמנים שניתן למרוח כדי לרכך את העור?
בצילומי סווטשים זה נראה ממש ממש רע

lilo4

New member
יקח לזה זמן להשתפר

ברגע שאת מפסיקה לגזור את העור יקח זמן עד שהוא יפסיק לצמוח בצורה מוגברת.
יש כל מיני תכשירים לטיפול בקיוטיקלס, אני לא כ"כ מכירה ולכן לא כ"כ יודעת להמליץ. לריכוך אפשר להשתמש בקרם ידיים טוב ואפילו בשמן זית, אם את מרגישה שזה לא מספיק טוב תוכלי לקנות מוצר מיוחד.
אני משתמשת בקרם ידיים של חלאבין מסדרת Love Line [כתבתי עליו סקירה בעבר]. הריח שלו לא משהו, אבל הוא עושה פלאים לקיוטיקלס.
את מוזמנת גם לקרוא כאן יותר, זה שרשור גדול עם הרבה טיפים לטיפוח הקיוטיקלס.

העצה הכי טובה שלי היא לא להתייאש, יקח למצב זמן להשתפר, אבל זה יקרה

yaelsn

New member
בתקופה האחרונה?

כי קראתי איפשהו שזה מהדורה מוגבלת/מיוחדת/אנאערף

Osnatz1

New member
סביבות החודש בערך

גם מהדורות מוגבלות נשארות בפארמים עד שאוזל המלאי..
בסניפים שיוצא לי לבקר יש עדיין לקים עתיקים כמו קולקציית המאט של אורלי, רוב הענתיקות של סאלי הנסן שלא מיוצרות כבר שנים וכו'..
תמצאי סניף שקהל היעד שלו לא מת על לקים

yaelsn

New member
רעיון טוב

קצת קשה ליישום כי אני גרה באיזור השרון
אבל אני אחפש חחח

trilliane

Well-known member
מנהל
אגב, אורלי ישנים אני מוצאת בעיקר באפריל

לא פלא שהשכבות בלק נפרדות זו מזו, המעמד של אורלי קבור אי שם באמצע הסניף (בינתיים בשניים משלושה סניפים שביקרתי בהם) ואם לא שואלים או מחפשים במיוחד קל לפספס אותו (ובפרט, נראה לי שרוב לקוחות אפריל לא נכנסות לשם כדי לקנות לקים). אבל הם לא מחזיקים רבלון... מצד שני, רבלון יש גם בניו פארם (ואפילו באותו מבצע נכון לעכשיו) אז צריך רק למצוא סניפים "נידחים" (לפחות מבחינת לקים) ואז יש סיכוי למצוא מציאות.

trilliane

Well-known member
מנהל
כן, קניתי את שלושתם בסופרפארם לפני כ-4 חודשים

אבל בחלוף הזמן הם נראו פחות ופחות ובחודש-חודשיים האחרונים (כנראה עקב מבצע רבלון ב-15 ש"ח) כבר לא ראיתי אותם בכלל. אני חושבת שאולי בהתחלה זו הייתה מהדורה זמנית אבל אז רבלון השיקה אותם שוב בשמות קצת שונים, אז אולי הם עברו לקולקציה קבועה יותר. מציעה לך לנסות לחפש בסניפים נידחים (הכול יחסי כמובן) ואם לא להזמין מחו"ל.

למעלה