שרשור שאלות לסוף השבוע

lilo4

New member

ענקית את

הכי קרוב שקרה לי הוא שקניתי לק של לייף ואחרי כמה חודשים היה מבצע על לקים של ג'ייד, ראיתי צבע מגניב התלהבתי וקניתי. בבית גיליתי שהם זהים

yaelsn

New member
אוי...

אני קניתי מה שחשבתי שאמור להיות מייבש ובסוף הסתבר שזה רק טופ למניעת צ'יפים וממש לא מייבש מהר

trilliane

Well-known member
מנהל
חייבים לקרוא...

בלקים זה עוד לא קרה לי, אבל במוצרים אחרים (מזון, טואלטיקה, משחת שיניים וכו') יש כאלה שהאריזות שלהם נראות אותו הדבר למעט שינוי קטן בגוון (ובכיתוב, כמובן) ואם לא קראתי קרה לי שרק בבית גיליתי שזה המוצר הלא נכון...

אגב, השם לא אומר לי כלום אז אני לא יודעת איזה גוון הוא party mint אבל אם את קונה אותו בכל פעם מחדש הוא כנראה ממש מוצא חן בעינייך!

trilliane

Well-known member
מנהל
בהחלט חמוד! מזכיר לי את הירוק של קסטרו שיש לי

אז אני לא רואה את עצמי קונה גוון דומה (אני מסתפקת במועט בקרמיים).

Osnatz1

New member
חחחחחחח הרגת אותי!!

זה קורה לי עם עפרון לעיניים של ג'ייד בגוון טורקיזי כזה.
קרה לי כבר 3 פעמים שהייתי בסופרפארם ובחנתי אותו ואמרתי "הו, איזה יפה אתה" וקניתי, ואז בבית ראיתי שכבר יש לי...
למזלי לא הייתה בעיה להחליף. (בפעם אחת החלפתי לעפרון סגול שגם היה לי בבית. קיצר, סניליות זה כאן!)

poynter

New member

את ניצחת אותי

אם זה היה משהו שהיה אפשרי להחליף, הייתי זוכה עכשיו בשלושה לקים חדשים. אבל לא נורא, כפרה, נעביר אותם לחברות.

trilliane

Well-known member
מנהל
איזה מצחיקות אתן!

האמת, לא קרה לי בחיים שקניתי משהו שכבר יש לי. באיפור זו לא חכמה כי יש לי כמות מוצרים פצפונת, אבל גם בדיסקים ו-DVD (שיש לי מאות) או לקים (רק מאה) אני זוכרת בדיוק מה יש לי, לרוב גם איפה קניתי, מתי, כמה, למה... רשימות מנטליות פסיכיות כאלה.

אבל הזכרתן לי שמתישהו ביסודי הכנתי לחברה דף מעוצב בספר זיכרונות (עוד יש כאלה בימינו?
) וממש השקעתי בכתיבה ובציור, וכשסיימתי והראיתי לה את התוצאה היא אמרה "יפה מאוד, אבל כבר עשית לי אחד כזה לפני כמה חודשים". אמרתי לה שאין מצב, אז היא פשוט דפדפה אחורה והראתה לי...
זו הייתה אולי המכה הכואבת הראשונה לזיכרון שלי, הבנתי כבר בגילי הפעוט שזהו, הסניליות הגיעה ואי אפשר באמת לסמוך עליו יותר לעולם...

memee2

New member
אני מעוניינת

אבל אני מהמרכז וגם לא בטוחה שיצא לי משתלם עם המשלוח. כמה את רוצה לקחת על זה?

poynter

New member
באסה

לא נראה לי ששווה לך, סתם המשלוח והלק יעלו יותר מהלק עצמו (עולה 10 שקלים)
אם את מגיעה לדרום מתישהו.. אין לי בעיה, קחי אותו בחינם

O n y X

New member

לא מאשימה אותך, צבע יפהפה

אם לא הייתי בעוצר קניות, הייתי מאמצת לי אחד

למעלה