שרשור שאלות לסוף השבוע

yaelsn

New member
יאיי קניתי עכשיו את הורוד בסופר פארם

את הסגול לא מצאתי, אולי בפעם אחרת

trilliane

Well-known member
מנהל
תתחדשי! הוא ממש חמוד.

הצבע הטבעי שלו עדין מדי לטעמי ומכיוון שהוא חצי שקוף בשכבה אחת התחלתי למרוח אותו על ורודים יותר כהים כדי לתת יותר צבע לתוצאה הסופית.

GentlyWeeps

New member
יש לי את הכחול והוא משגע > הנה דוגמא!

קניתי בסופר פארם ב15 שקלים..האמת שראיתי רק את האדום והכחול

trilliane

Well-known member
מנהל
נתקלתי בשלושתם השבוע בסניף סופרפארם בחיפה

(גרנד קניון) אבל כבר לא היו מבצעים על רבלון... אני מניחה שחיפה לא רלוונטית לך במיוחד, אבל אם הגיע סטוק לחיפה (שאריות מביוטי סיטי?) אז סביר שגם לסניפים האחרים.

yaelsn

New member
עוד שאלה, הפעם בענייני איביי

מצאתי כאן שני מבצעים שלכאורה נראים ממש משתלמים, ולשני המוכרים יש ביקורות טובות, אבל אף פעם לא קניתי לק באיביי אז אני לא ממש מבינה אם זה יוצא כדאי או לא

בלינק הזה מקבלים את קולקציית הגליטר של Kleancolor במחיר של $16.80 לעשרה לקים, + $15.95 דמי משלוח. יוצא משהו כמו 130 ש"ח לעשרה לקים

וכאן בערך באותו מחיר אפשר לבחור 12 לקים שרוצים, גם כן מחברת Kleancolor

יש דרך לוודא שלא מדובר בלק מיני או משהו כזה?
האם יש עלויות נוספות פרט לעלות המוצר ועלות המשלוח?
ולגבי הלינק השני - יש למישהי מושג איך מתבצע תהליך הבחירה של הלקים? אני קודם כל קונה ואח"כ שולחת למוכר מייל עם הדברים שאני רוצה?

תודה מראש לכל העוזרת!

כן,

בקישור הראשון שהבאת, רשום במפורש:
14ml. / 0.5 fl oz
שזה לא מיני.

בשני לא ראיתי משהו כזה, אבל תמיד אפשר לשלוח הודעה למוכר (כנסי לעמוד של המוכר ע"י לחיצה על השם שלו משמאל ואז contact member) ולשאול.
הם תמיד ממש ממש נחמדים!

אה אופס,

עניתי רק לחלק הראשון של ההודעה

לא אמורות להיות עלויות נוספות, יש קטע של מכס או משהו כזה על קניות מעל סכום מסוים אבל זה לא נדמה לי מ 700 או 1000 ש"ח.
לגבי הבחירה - את יכולה כשאת משלמת להוסיף הודעה למוכר ולרשום לו שם מה את רוצה, אני באופן אישי כשהזמנתי באופן כזה, העדפתי לשלוח הודעה למוכר בכל מקרה בכדי לודא שזה מה שהוא מצפה לקבל, וגם שלחתי הודעה אח"כ כדי לודא שהכל תקין.

בהצלחה

trilliane

Well-known member
מנהל
בעיקרון יש מע"מ בהזמנה מעל $75 (כולל משלוח)

מניסיון, לא בהכרח נדרשים לשלם אותו בפועל (זה תלוי בחשק ובהקפדה של פקידי המכס).

Osnatz1

New member
אני לא חושבת שיש לקלין קולור גרסאות מיני

אבל אלו לקים ממש ממש זולים (בסביבות ה1.5-2 דולר לאחד) אז המחיר הגיוני גם ללק בגודל מלא.
מדובר ב14 מ"ל לבקבוק בשני הקישורים כמו שאני רואה בכל אופן :)

ולגבי הקישור השני, כמו שרשום בליסט, אחרי הקניה את יכולה לצרף הודעה (יש אפשרות כזו במהלך הרכישה) עם מספרי הלקים (תקפידי שיהיו מספרים ולא שמות, לבקשת המוכר) וגם אם פספסת את זה, זה לא ביג דיל. את יכולה פשוט לשלוח למוכר הודעה דרך איביי.
אל תשלחי מייל פרטי למוכרים אף פעם, עדיף לך שהכל יהיה מתועד במערכת המסרים הפנימיים של איביי..

הלינק השני משתלם קצת יותר, את יכולה פשוט לבחור כחלק מה12 את הגליטרים שמעניינים אותך..

Osnatz1

New member
גם אני שכחתי להגיב בקשר למכס וכו'

אם את קונה מהמוכר רק את זה לא יהיו לך הוצאות נוספות.
מע"מ מעל 75$ ומכס מעל 325$.

trilliane

Well-known member
מנהל
יש במארזי שישיות

http://www.beautyjoint.com/nails?brand=3
עשיתי חישוב, אחרי משלוח יוצא כ-$15 למארז (אם מזמינים יותר מאחד המחיר למארז ירד מעט, כי התוספת למוצרים נוספים במשלוח נמוכה יותר).

trilliane

Well-known member
מנהל
זו לא "קולקציית הגליטר" שלהם, פשוט עשרה יחד

מתוך הלקים המנוצנצים שלהם (יש עוד). למיטב הבנתי קלין-קולור לא עובדים ב"קולקציות" עונתיות; יש להם פשוט מבחר של 200+ צבעים וגוונים:
http://www.beautyjoint.com/nails/kleancolor-nail-lacquer
מהאתר הנ"ל הזמנתי 5 לקים שבחרתי, יצא 80 ש"ח (כולל משלוח). זה מעט יקר יותר מהבחור באיביי (16 ש"ח ללק) אבל יכולתי להרכיב את ההזמנה בעצמי ולא הייתי כבולה לבחירות של מישהו אחר וגם זה שיקול.

poynter

New member
איזה עצבים !@#$%^&~

כבר שבוע שאני רוצה לקנות את green almond של ג'ייד, וכל פעם אני קונה אני הparty mint המעצבן הזה!
כאילו כמה סתומה אני יכולה להיות כבר??

כבר יש לי 3 בקבוקים של פארטי מינט, למי שמעוניינת

למעלה