בכולם...
ברצינות, לאחרונה יצא שפשוט קניתי מכל מיני סוגים כי היו מבצעים וכדי לנסות... אז כרגע יש לי TWIST, קיוטקס סגול (עם אצטון ופרוטאין חיטה), ביוטיקייר (עם אצטון), לייף תכלת (עם אצטון וגליצרין), משאבה של לייף (בלי אצטון, עם שמן אבוקדו ושמן חוחובה), best ירוק (עם אצטון וגליצרין) ואורלי ירוק (בלי אצטון) שכבר כמעט נגמר לי (זה הבקבוק הקטן מכולם).
מהאורלי נטול האצטון לא התלהבתי. הוא בסדר ללקים פשוטים, מתקשה מאוד בכל מה שמורכב יותר וגם בשיטת האלומיניום לא נתן תוצאות טובות מספיק בעיניי. בסה"כ הוא סביר והריח נחמד (יחסית למסיר לק) ואני גם אוהבת שיש פיה עם פתח צר, אבל הוא יקר מדי (בפרט ביחד לכמות הקטנה) ואני לא מתכננת לקנות אותו שוב.
TWIST מסיר לא רע ביחס להיותו נטול אצטון, אך לא מחולל נסים. ייחודו בשיטת ההסרה (טבילה וסיבוב של האצבע בתוך צנצנת עם ספוג) שיש בה יתרונות (לא צריך צמר גפן ולכן נוח לנסיעות וגם אין סכנה לפגיעה בלק על ציפורניים אחרות) וחסרונות (האצבע מסביב פוגשת בנוזל וזה די מייבש את העור; זה דווקא שימושי אם העור נצבע מלק מסוים בהסרה רגילה, אבל בשאר הזמן סתם לא נעים).
השאר (מבוססי האצטון) טובים במידה דומה, לא חשתי בהבדלים בקלות ההסרה (אבל לא ערכתי השוואה אחד לאחד). את ביוטיקייר פחות אהבתי מבין כולם, אבל הוא זול מאוד (4 ש"ח ל-150 מ"ל) אז ביחס למחירו הוא בסדר. אני חושבת שתוספת הגליצרין נעימה לי, פחות מייבשת.
היחיד שבקושי ניסיתי הוא המשאבה של לייף, אז פרט לכך שהיא עובדת (טכנית) תקין, אני לא יכולה להעיד על כושר ההסרה שלו.