שרשור שאלות לסוף השבוע

thenoa

New member
באיזה מסיר לק אתן משתמשות?

אני משתמשת במסיר לק של לייף, הכחול, אבל אני חושבת שאני רוצה לשנות. יש לי את של אורלי (ללא אציטון) והוא נחמד, אבל לא נפלתי. אולי שווה לנסות את זה עם האציטון?
איזה מסיר לק אתן ממליצות?

muesli

New member
לייף הכחול הוא אחלה לגמרי

מסיר בקלות, לא מייבש את הציפורניים,
אני לא הייתי מחליפה...

blue skies

New member
אני אוהבת את

מסיר הלק של לקה ובמקביל אני גם משתמשת במגבונים להסרת לק של ביוטיקר

blue skies

New member
אני אוהבת את

מסיר הלק של לקה ובמקביל אני גם משתמשת במגבונים להסרת לק של ביוטיקר

iefrat

New member
לייף ואורלי אבל...

בלייף אני מעדיפה את הכחול, אך אקנה מה שיש במבצע ובאורלי רק במצבע את שניהם

poynter

New member
קיוטקס

פעם צהוב, סגול, כחול
מה שאני מוצאת במלאי

lilo4

New member
קיוטקס מעולה!

אחת למאתיים שנה בערך אני מצליחה למצוא אותו באיזה פארם ואז המחיר מרקיע שחקים
אז בסוף אני חוזרת למסיר של אורלי.

trilliane

Well-known member
מנהל
בכולם...

ברצינות, לאחרונה יצא שפשוט קניתי מכל מיני סוגים כי היו מבצעים וכדי לנסות... אז כרגע יש לי TWIST, קיוטקס סגול (עם אצטון ופרוטאין חיטה), ביוטיקייר (עם אצטון), לייף תכלת (עם אצטון וגליצרין), משאבה של לייף (בלי אצטון, עם שמן אבוקדו ושמן חוחובה), best ירוק (עם אצטון וגליצרין) ואורלי ירוק (בלי אצטון) שכבר כמעט נגמר לי (זה הבקבוק הקטן מכולם).

מהאורלי נטול האצטון לא התלהבתי. הוא בסדר ללקים פשוטים, מתקשה מאוד בכל מה שמורכב יותר וגם בשיטת האלומיניום לא נתן תוצאות טובות מספיק בעיניי. בסה"כ הוא סביר והריח נחמד (יחסית למסיר לק) ואני גם אוהבת שיש פיה עם פתח צר, אבל הוא יקר מדי (בפרט ביחד לכמות הקטנה) ואני לא מתכננת לקנות אותו שוב.

TWIST מסיר לא רע ביחס להיותו נטול אצטון, אך לא מחולל נסים. ייחודו בשיטת ההסרה (טבילה וסיבוב של האצבע בתוך צנצנת עם ספוג) שיש בה יתרונות (לא צריך צמר גפן ולכן נוח לנסיעות וגם אין סכנה לפגיעה בלק על ציפורניים אחרות) וחסרונות (האצבע מסביב פוגשת בנוזל וזה די מייבש את העור; זה דווקא שימושי אם העור נצבע מלק מסוים בהסרה רגילה, אבל בשאר הזמן סתם לא נעים).

השאר (מבוססי האצטון) טובים במידה דומה, לא חשתי בהבדלים בקלות ההסרה (אבל לא ערכתי השוואה אחד לאחד). את ביוטיקייר פחות אהבתי מבין כולם, אבל הוא זול מאוד (4 ש"ח ל-150 מ"ל) אז ביחס למחירו הוא בסדר. אני חושבת שתוספת הגליצרין נעימה לי, פחות מייבשת.

היחיד שבקושי ניסיתי הוא המשאבה של לייף, אז פרט לכך שהיא עובדת (טכנית) תקין, אני לא יכולה להעיד על כושר ההסרה שלו.

חחחחח וואי

האמת שגם לי נהייתה לאחרונה נבחרת של מסירי לק, ואמרתי לעצמי שאני לא צריכה לקנות בערך בשנתיים האחרונות מסיר

והכי נסחפתי עם המגבונים של הביוטיקר, שמתי אחד בכל תיק בערך

trilliane

Well-known member
מנהל
או, כמובן, אותם שכחתי...
יש לי שניים

אבל כזכור, בינתיים התאכזבתי מהם, אז הם רק בתיק לנסיעה.

Nakuro

New member
אממממ

אני מאד אוהבת את המסיר של אנדריאה, גם של אורלי טוב אבל הוא יחסית יקר...
מקיוטקס לא התלהבתי בכלל- קילף לי את הציפורן יחד עם הלק...
לגבי אציטון אין לי מה להגיד כי הוא לא מתקרב לציפורניים שלי...

mayal1989

New member
איפה אפשר לקנות את המסיר של אנדריאה?

חפשתי בניו פארם כמו שאת (?) רשמת פעם, ולא מצאתי

Nakuro

New member
זה באמת אני רשמתי

ואני מצאתי בניופארם, יכול להיות שבסניף שהיית בו אין...

Nakuro

New member
בדיוק כמו שזה נשמע...

אחרי שהייתי מורידה את הלק הייתי שמה לב שהשכבה העליונה של הציפורן מגורדת...הציפורניים שלי זה בערך הדבר הכי הרגיש בעולם

למעלה