שרשור שאלות לסוף השבוע

trilliane

Well-known member
מנהל
קבלי דסקה חינם חינם:

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2177&messageid=161914665

בעיקרון את הדסקיות הזולות ביותר ראיתי ב-Buy in Coins, הזמנתי כאלה שהן חקויים של קונאד (אין להם מבחר גדול, בערך חמש) והן בסדר גמור, אין לי טענות. ב-Born Pretty יש מבחר חיקויים גדול יותר אבל המחיר כפול ($3 לעומת $1.5) וקיבלתי מהם בפעם הראשונה דסקית פגומה שזה היה מעצבן, בעיקר כי כשפניתי לשירות הלקוחות התשובה הראשונית הייתה להאשים אותי ולטעון שאף אחת עוד לא התלוננה (שקר) אבל מהר מאוד הם התקפלו, התנצלו, שלחו חלופית והיא הגיעה בסדר. מאז הזמנתי מהם עוד אחת, ובדיעבד אני חושבת שעם כל הדסקיות שכבר קניתי מפה ומשם אולי היה שווה לי לשלם כבר $18 ולקנות את ערכת 16 הדסקיות שלהם... (היה יוצא לי בערך אותו מחיר והייתי מקבלת יותר דסקיות, אלה שרציתי + אחרות). אם את מזמינה מ-BP או מ-BIC חפשי לפני כן קופוני הנחה ברשת (מחפשים בגוגל, שם החנות + קופון ומצמצים את החיפוש לשבוע / חודש האחרון, אחרת יכולים לקבל הרבה קופונים ישנים ולא רלוונטיים).

עוד אתר זול למדי שמוכר דסקיות התגלה כאן בפורום לאחרונה:
http://www.lightinthebox.com/c/nail-stamp-plates_5521
עלות משלוח של כל דסקית הוא 30 סנט, זה די זניח. יש להם דוגמאות ממש חמודות והדסקיות עובדות מצוין.

בכל מקרה, אם את לא רוצה להזמין מחו"ל בינתיים, יש בנות שטוענות שמצליח להן טוב עם הדסקיות בארץ; מכיוון שהן כ"כ זולות ובביוטיקייר את יכולה לקנות ערכה של חותמת + גורפת + דסקה בפחות מ-5 ש"ח, זו אפשרות להתחיל ממנה, אין כאן באמת מה להפסיד (רק אל תשכחי לקלף את מדבקת ההגנה).

הגריטה

New member
תודה, בינתיים הזמנתי אתמול

גם את הקיט הזול מאיביי, גם את הדסקה החינמית שמצאתי פה (מה שנתת לי בקישור) וגם שני לקים של קונאד מהארץ
. ננסה ונראה איך זה.
לביוטיקייר ממש לא יוצא לי להגיע, אבל היום אהיה ליד חנות של וואו ואולי אנסה גם את שלהם.
מקווה לא להתמכר גם לזה... מספיק הלקים
.

trilliane

Well-known member
מנהל
WOW מוכרים ציוד דומה לביוטיקייר, רק יקר יותר

למשל, משאבת אצטון עולה בביוטיקייר 5, בוואוו 7 (אותה אחת בדיוק, לפחות כך זה נראה). דוחף כסותיות עולה בביוטיקייר שקל, ב-WOW שלושה ש"ח (או משהו כזה). ב-WOW קניתי חצי ליטר אצטון מדולל במים ב-13 ש"ח, בביוטיקייר מוכרים ליטר לא מדולל ב-15. גם מדלל לק שקניתי בביוטיקייר ב-9.5 ש"ל (ל-100 מ"ל) עולה ב-WOW מעל 10 ש"ח (לאותה כמות או לקטנה יותר). לא זוכרת בכמה נמכרת ערכת החותמות של WOW, אבל יותר מ-5 ש"ח. בקיצור, אם יש לי אפשרות, אני משתדלת לרכז רשימה ונוסעת במיוחד לביוטיקייר. לפעמים ההפרשים קטנים, לפעמים גדולים יותר, אבל הם מצטברים, ואני לא רואה סיבה לשלם ביוקר על אותם מוצרים (ושל ביוטיקייר מציונים). לעומת זאת נראה שבבסיסים ובמייבשים WOW טובים משמעותית מביוטיקייר, אז אלה מוצרים שהייתי קונה אצלם.

הגריטה

New member
תודה על הפירוט
בינתיים כבר קניתי שם קצת,

אבל להבא הטיפים בהחלט יעזרו

מחזק של ואוו

שמתי לב למשהו מוזר.
בואוו יש שני מחזקים, שניהם באותה צורת בקבוק, הנוזל באחד צהבהב ובשני שקוף. יש לכן מושג מה ההבדל?

מי שהמליצה על המחזק של ואוו - באיזה מהם משתמשת?

תודה

poynter

New member
לי יש עם נוזל שקוף

בלי פרח בWOW, בנוזל צהוב אף פעם לא נתקלתי.

יש להם גם מחזק בצבע סגול, בבקבוק כמו הבקבוקים של הלקים הצבעוניים שלהם.

hollypop girl

New member
חותמות של ביוטיקר

לרוב אני לא מסתדרת עם ציורים למינהים על הלקים אבל ראיתי שזה רק 4 שקל וקניתי.
הבעיה היא שהחלק המתכתי שנועד לניקוי לא מנקה ביסודיות (כלומר לא משאיר רק את החומר שנמצע ב"בור" של
הציור אלא גם את המסביב) והעיגול ההוא לא תמיד "תופס" את הלק.
מה לעשות?

trilliane

Well-known member
מנהל
לא היה לי ניסיון עם החותמות שלהן, אבל בכללי

א. אני יודעת שזה טריוויאלי, אבל מכיוון שזה קורה לבנות רבות אני שואלת ליתר ביטחון – הסרת את מדבקת ההגנה על הדסקה?

ב. גם אני לא הסתדרתי עם הגורפת ממתכת (ושלי מקורית של קונאד, אז אין תירוצים של איכות) ובעקבות סרטונים ברשת עברתי להשתמש בכרטיס פלסטיק כפי שרבות עושות. אני מנצלת כרטיס אשראי מבוטל (תודות להאקר הסעודי) וממש נוח לי לגרוף איתו.
בכל מקרה, מניסיוני גם אם נשארה שכבה דקיקה של לק מסביב לדוגמה לרוב הוא לא יעבור לחותמת.

ג. "והעיגול ההוא לא תמיד "תופס" את הלק" – לא הבנתי לאיזה עיגול הכוונה; לחותמת? אשמח אם תפרטי מעט יותר.

hollypop girl

New member
כן, המדבקה הוסרה. העיגול=לחותמת

את בטוחה? כי לי עד עכשיו זה כן נתן שאריות מסויומות על החותמות (אם כי, לא תמיד)

trilliane

Well-known member
מנהל
אם החותמת לא תופסת טוב את הדוגמה

(בהנחה שהלק ממלא את הדוגמה כמו שצריך) מניסיוני זה לרוב מכיוון שהלק על הדסקה כבר התחיל להתייבש. נסי לעבוד מהר יותר (להחתים מיד לאחר הגריפה) ולראות אם זה עוזר.

כאמור, שאריות מסביב לא ישפיעו אם הן ממש שכבה דקיקה (וקורה לא פעם שנשארת שכבה כזו אחרי גריפה); אצלי מה שכן גורם ללכלוך הדוגמה על החותמת הוא לק דליל יחסית שנוטה להימרח החוצה מהדוגמה בהפעלת לחץ החותמת על הדסקה. במקרה כזה צריך לנסות להשתמש בלק אחר, או בפחות לק, או בעיקר לנסות להפחית את הלחץ בהחתמה. בגדול עדיף לגלגל את החותמת מללחוץ ישר פנימה, אם כי זה נכון בעיקר לדוגמאות גדולות; בקטנות ממש זה פחות קריטי; חשוב רק להפעיל לחץ עדין. זה כבר עניין של מיומנות נרכשת, נסי כמה פעמים ואז תראי מהי מידת הלחץ הנחוצה.

hollypop girl

New member
להחליף חותמת
במקרה יש לי שתיים...

ואז לפי מה שאמרת, לא לשים לב אם הלק לא יורד עד הסוף ולהחתים בכל זאת.

מניסיוני האישי,

אני משתדלת לגרוף לא הכי חזק, כשגורפים חזק זה איכשהו מרוקן את התבנית.
צריך לדעת לאזן את הגריפה.

poynter

New member
אולי blueberry של ג'ייד?

שקצת יותר זוהר ממנו

או זה של פרו-ביוטי.. ?

hollypop girl

New member
אולי זה רק בתמונה הזאת אבל הוא נראה

בהיר יותר, לא?
הצבע ההוא הוא הכחול הכי פשוט שיש (לא עמוק מידי, לא בהיר\כהה מידי)
איזה פרו-ביוטי?

תודה

poynter

New member
הסווטץ' ששמתי הוא של פרו-ביוטי

המס' שלו 89
והוא נטו תכלת, לא כחול.

גם הפופה שהעלית הוא לא כחול.

למעלה