שרשור שאלות לסוף השבוע

האציטון הכי זול שיש בפארם.

בד"כ.
כרגע אני משתמשת באנדריאה כי קיבלתי מחברה, אבל כנראה שאחזור לאצטון אח"כ.

מחה שכן- תמיד יש לי בתיק פדים להסרת לק שאני קונה בסטוקים אדירים כשאני בארה"ב, כי ללק יש נטייה להתקלף כשאת בדרך למקום חשוב.

Plushable

New member
איזה לק לבן טוב לחותמות?

אני שוקלת לקנות את הלק הלבן של קונאד אבל מנסה למצוא אלטרנטיבה טובה וזולה יותר.
יש לכן הצעות? משהו שאני יכולה להשיג באיזור המרכז?
בנתים ניסיתי את שיק ו-WOW אבל הם נוזליים מדי.

lilo4

New member
ניסית להשאיר אותם פתוחים?

קניתי בכוונה כמה לקים זולים של וואו, חלק היו מספיק סמיכים וחלק לא מספיק. את הדלילים מדי פשוט השארתי פתוחים, בהתחלה ל-20 דק' בערך, חלק אפילו לשעה [לא הוצאתי את המברשת, פשוט הברגתי את המכסה החוצה והנחתי אותו על הפקק כשהמברשת בפנים].
לדעתי אם כבר קנית תנסי לעשות את זה ותראי אם זה נותן תוצאה מספיק טובה

Plushable

New member
עשיתי את זה עם הלק של וואו

בהתחלה לחצי שעה, ראיתי שלא ממש קורה משהו ואז השארתי ללילה. גם לא עזר. אבל אין לי מה להפסיד...
אני מאמינה שגם אז זה לא יהיה סמיך כמו הלק של קונאד...?

lilo4

New member
אני לא מכירה את הלקים של קונאד

רק ראיתי הדגמה בסרטון שלהם. אני מאמינה שהלק בסופו של דבר יהיה סמיך מאוד, תלוי כמה זמן תשאירי אותו פתוח. יש לי איזה לק ישן של וואו, בן 5-6 שנים, לדעתי הוא כבר מספיק סמיך בשביל חותמות

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא סגרתי לגמרי לק כרום של סאלי הנסן

כשהשתמשתי בו לחותמות (אני לא מתכוונת להברגה, אלא שהמברשת הייתה על הבקבוק ללא הברגה בכלל, כמו שעושים תוך כדי שימוש) וגיליתי את זה אחרי שעות (יש מצב שאחרי לילה שלם) ולא קרה כלום... והוא אפילו לק שאצלי כבר עשור. עוד לא קרה שלק ממש הסמיך לי מחשיפות כ"כ קצרות.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני משתמשת בפיגמנט הצחור של בוקי סטייל

שמיועד לפרנץ' חותמות וקישוטים. הוא לא סמיך כמו שהייתי רוצה אבל הוא בהחלט פיגמנטי (אף שאינו אטום ב-100%). השתמשתי בו למניקור הפסנתר שעשיתי (לצערי לא הצלחתי לאתר אותו בלי החיפוש) אם החיפוש עובד אצלך את יכולה להתרשם איך הוא נראה על שחור – לא לבן בוהק אלא מעט אפרפר, אבל בולט בהחלט; הבעיה היא בעיקר שהוא לא סמיך מספיק, כאמור, ולכן עלול להתפזר מעט בדוגמאות קטנות ועדינות.

אגב, ניסיתי גם את White ON של סאלי הנסן והוא ממש לא היה מוצלח. בכל מקרה, כל אחד מהם עלה לי 20 ש"ח... בדיעבד אני חושבת שהייתי צריכה לשלם 25 ש"ח, לקנות את הקונאד ולסגור עניין.

hollypop girl

New member
לא, כי עוד אף פעם לא עשיתי איתו חותמות. מה

שכן, אני ראיתי חותמות שחברה עשתה איתו והוא הרבה יותר טוב מביוטיקר (איתו היא עשתה קודם)
4 שקל, אז...

הגריטה

New member
חדשה עם שאלה לגבי קניית חותמות

קראתי בקפידה את שרשור החותמות, והבנתי שהכי כדאי לקנות לק של קונאד בארץ, ופלטות להזמין.
אני רוצה להזמין 2-3 פלטות להתחלה כדי להתנסות, וכמובן גם חותמת ומגרד לק, ועדיין לא הצלחתי להבין מאיפה הכי כדאי.
באיביי יש כמויות של מוצרים ואני הולכת לאיבוד... אני לא רוצה פלטות מקוריות ויקרות, אבל מקריאה הבנתי שגם לא כדאי את אלו שמוכרים בארץ בזול (של וואו וביוטי קייר, מה עוד שאין באיזורי את החנויות האלו אז בכל מקרה מעדיפה להזמין ברשת).
בקיצור אשמח לקישור או שניים לאתרים ששולחים לארץ בזול/בחינם, עם המלצה לפלטות למתחילים

תודה

אז ככה.

באיביי אפשר למצוא חותמת ומגרפה בדולר, אבל אפשר למצוא בערך ב 4 שקלים נדמה לי בביוטיקר את אותו הדבר עם תבנית. יש מי שאומרת שהתבנית משעממת ולא טובה, אבל אם להיות כנה אני דווקא מאוד מסתדרת איתן, וזה אותו המחיר, אז מה זה משנה?

לגבי הלוחיות עצמן, את יכולה לנסות ב www.buyincoins.com, יש להם משלוח חינם ולוחיות בפחות מ 2$, אני אמנם לא ניסיתי אבל trilliane כן והיא הייתה מאוד מרוצה.
בהצלחה!

הגריטה

New member
תודה והמשך שאלה-

איך הקיט הזה בתור קיט להתחלה ולניסיון- לראות אם זה בכלל מוצא חן בעיני?
איביי

באתר שקישרת אליו לא מצאתי משהו לטעמי, רוב הפלטות שם לא ככ יפות בעיני (והוא גם ככ איטי שזה מייאש
).

trilliane

Well-known member
מנהל
הקישורים הקודמים לא עבדו כי חסרו בהם נקודתיים

לאחר ה-http. אולי מחקת אותן בטעות בהדבקה? השיטה הטובה ביותר להכניס קישורים היא לנקות לחלוטין את תחילת המחרוזת שתפוז מכניס שם אוטומטית ורק אז להדביק את הקישור (שהועתק משורת הכתובת).

הערכה נראית לי נחמדה אבל על פניו נראה שהיצרן אינו חברה מוכרת שנכתבו עליה כאן ביקורות בפורום (גם החותמת נראית שונה מרוב אלה שראיתי). זה לא אומר שזה רע, רק שקשה לחוות דעה כי זה לא ידוע. אם הדוגמאות מוצאות חן בעינייך והמחיר מתאים לך, לכי על זה.

הגריטה

New member
יש מצב, שכחתי כבר אין מוסיפים קישור בתפוז...

בכל מקרה הזמנתי. ב-6$ זה שווה את הניסיון.

למעלה