שרשור שאלות לעידן רייכל

1Reebok

New member
אם אני לא אהיה פה לחזות באירוח

תוכלו להגיד לי מי זכה (כי אני לא אופטימי
) ואם הוא ענה על השאלה שלי?

שרשור שאלות לעידן רייכל../images/Emo70.gif

עידן רייכל מגיע היום בשעה 20:00 להתארח בפורום LIVE!! כמה דקות לפני תחילת האירוח יהיה בראש הפורום לינק, שדרכו תוכלו לצפות באירוח שרשרו לכאן שאלות אנא המנעו מלחזור על שאלות שכבר נשאלו
אירוח מהנה

גילה 4

New member
שאלה לעידן

עידן, ראשית אני חייבת לומר שבעיני אתה אמן אדיר, מוכשר, ואני פשוט מכורה ליצירות שלך!!!!! רציתי לשאול : איך זה שאתה מצליח לבטא רגשות בצורה כל כך מופלאה דוקא בלשון נקבה? השירים שלך מספרים על כאב, מבוסס פה ושם על חוויות אישיות, ועדיין אתה בעיקר מבטא אותו בלשון נקבה, ועושה את זה בצורה מדהימה. למה אתה מעדיף לכתוב את השירים שלך דוקא בלשון נקבה? תמשיך בדרכך המופלאה, ומקווה שיד הקסם שלך תתרפא ותחזור לעצמה במהרה. תודה שאתה כאן ותודה על היצירות המדהימות שלך שעושות לי את החיים יפים יותר.

גילה 4

New member
נזכרתי בעוד שאלה ../images/Emo9.gif

למה אין תרגום של הקטעים באמהרית ( ערבית - בשיר עזיני ) לטובת אלה שלא מבינים את השפה, אבל מאוד רוצים לדעת מה אומרים שם
עידן, אתה גדול מהחיים

שאלות לעידן!../images/Emo125.gif

דבר ראשון, רציתי לדעת אם אתה עדיין זוכר אותי?. אתה זוכר ששלחתי לך מיילים דרך האתר של הליקון? ושאתה התקשרתה אליי. זוכר שבמייל הראשון שכחתי לרשום את שמי? אז אם אתה לא זוכר, קוראים לי אלמוג רחמיאן. ולשאלות: איפה אני יכולה להשיג, את התויים לפסנתר של השירים שלך? כמה שנים למדתה לנגן על פסנתר? וכמה שנים למדתה לנגן על אקורדיון? על איזה כלי נגינה נוספים אתה רוצה ללמוד לנגן עליהם? אחרי הצבא ,למדתה בבתי ספר למוזיקה? ברימון או בכל בית ספר אחר? שהייתה תלמיד בבית הספר? איך הייתה בתור תלמיד? אהבתה ללמוד?איזה מקצועות אהבתה ללמוד, המקצועות ההומנים? או הראלים? עשיתה בגרות במוזיקה בתיכון? באיזה גיל,התחלתה לכתוב שירים?לחן ומילים. מה התחביבים שלך בשעות הפנאי? מה הסגנון המוזיקלי שלך? איזה אומנים אתה אוהב להקשיב למוזיקה שלהם? אתה אוהב מוזיקה ישראלית או לועזית? מתי בפעם האחרונה הייתה בעפולה? ומתי תופיעה שם? טוב... אין לי בינתיים עוד שאלות תמסור לי ד''ש לאלמוג!

אה.... ועוד משהו

יש לי חלום.....והוא: לשיר איתך באחת ההופעות שלך, את אחד מהשירים שלך.... הכי מתאים את "הינך יפה" כי זה מן דואט בין בחור ובכורה. האם תגשים לי חלום? אתה אחלה אומן ואחלה בן אדם!

BaRbiK

New member
2 שאלות(=

אני בד"כ לא כותבת פה..לא ידעתי שיש פורום לפרוייקט! קודם כל- רציתי להגיד שנאי מאוד אוהבת את המוזיקה שאתה (עידן..חחח) עושה!! במיוחד אהבתי את השיר יש בי עוד כוח (לא בגלל שהוא עכשיו בגלגלצ..) אז ככה..יש לי 2 שאלות! 1-מתי תגיע להופיע בחיפה?!או באזור.. 2-עם איזה זמרים מהארץ הייתה רוצה לשתף פעולה?יש מצב למוקי/דניאל סלומון/שי גבסו? יכול להיות נחמד(= בר(=

° w a v e °

New member
נכון!../images/Emo45.gif../images/Emo131.gif

למי שלא הבין, הוא אמר פעם באיזה עיתון [לוזוכרת איזה] שהוא שר כמו חביתה.
אז זה משם כנראה... יומטוב.

The Bz

New member
שאלה לעידןןן=))

קודם רציתי להגיד שהדיסק של הפרוייקט מדהיםםםםם ושעידן הוא אומן מדהיםם עם כישרוןן עצוםם=)) ואני מעריצה אותו המוןןןןן=))רציתי לשאול מהו השיר האהוב על עיד ואילו אומנים הוא מעריץ או מעריך? מקווה שתשאלו אותו=) ממעריצה ענקית שלווווו-בת-אל.=)

glitter8

New member
שאלה- ומה הפרוייקט הבא? ו...

ואיך אפשר להיות חלק ממנו? אני מרגישה מחוברת למוסיקה הזו מאיזשהו מקום פנימי לא ברור אני מרגישה כאילו אתה כותב מתוך הבטן שלי ואליה בחזרה הרבה הצלחה מחכה להופעות ואשמח מאד לתגובה אישית למייל נשיקות ענבל וחג שמח

baduist

New member
העתיד...

האם אתה מתכוון להמשיך להוציא תקליטי "הפרוייקט של..." או שתשנה כיוון? האם חשבת על כך?:) אין ספק שבניגוד להרבה שירים ואלבומים מהשנים האחרונות (ואני אומר את זה לא כמעריץ) מיקמת את עצמך כיוצר חשוב שיישאר בשטח עוד שנים רבות. איפה תהיה בעוד עשר שנים? המון בהצלחה, וכל הכבוד. אדם.

לעידן

אתה יוצר ומוזיקאי מעולה, אתה פשוט ענק
גלי עטרי היא זמרת שאני מאוד אוהב, ולדעתי יכול להיות חיבור מצויין ביניכם, יש מצב לשיתוף פעולה? לפחות באיזה סינגל

למעלה