שרשור שאלות לעידן רייכל

hilape

New member
מר רייכל היקר הכנס בבקשה

היי היי איש מוכשר ראשית שמי הילה פלד ואני אישה בת 27 מבאר שבע קשישה שכמוני בימים אלה הוצאתי אל האור ספר שירה ושמו לפרוץ מחסומי שמיים ספר זה עוסק בביוגרפיה של חיי כאישה שנולדה עם מגבלה מוטורית ברגליים ידעתי ששחקהית כדוררגל לעולם לא אהיה אז פניתי לתחומים אחרים כגון זה כתיבת השירים ומלבד להוצאתו של הספר כעת יצאו שני ספרים נוספים אל האור שהם אסופת שירה ישראלית ובתוכה משוררים רבים וביניהם גם נמצאת יצירתי כל שברצוני לומר הוא שאני אוהבת את השירים הנפלאים שלך חוכמה רבה טמונה בתוכם ואלוהים אחד בתוך מעמקי ליבך אשמח מאוד להעניק לך את ספר שיריי לעונג ולכבוד הוא לי איש יקר אשמח אם תענה למייל שלי בהקדם משום שמאוד מתסכל להמתין ולא לקבל מענה תודה רבה מאוד הילה [email protected]

leeroy1

New member
עידן, מה הסיכוי שאתה מוציא את

ההופעה המיוחדת והמדהימה שלך עח דיסק או DVD? או אפילו שניהם???

hilape

New member
למר רייכל היקר הכנס בבקשה

היי היי איש מוכשר ראשית שמי הילה פלד ואני אישה בת 27 מבאר שבע קשישה שכמוני בימים אלה הוצאתי אל האור ספר שירה ושמו לפרוץ מחסומי שמיים ספר זה עוסק בביוגרפיה של חיי כאישה שנולדה עם מגבלה מוטורית ברגליים ידעתי ששחקהית כדוררגל לעולם לא אהיה אז פניתי לתחומים אחרים כגון זה כתיבת השירים ומלבד להוצאתו של הספר כעת יצאו שני ספרים נוספים אל האור שהם אסופת שירה ישראלית ובתוכה משוררים רבים וביניהם גם נמצאת יצירתי כל שברצוני לומר הוא שאני אוהבת את השירים הנפלאים שלך חוכמה רבה טמונה בתוכם ואלוהים אחד בתוך מעמקי ליבך אשמח מאוד להעניק לך את ספר שיריי לעונג ולכבוד הוא לי איש יקר אשמח אם תענה למייל שלי בהקדם משום שמאוד מתסכל להמתין ולא לקבל מענה תודה רבה מאוד הילה [email protected]

parpar219

New member
לעידן רייכל שאלה חשובה

היי קוראים לי יעלי ואני רוצה לדעת מאיפה מגיעים הרעיונות לשירים המדהימים שלך ומהו הגיל שלפי דעתך כבר מאוחר להתחיל להיכנס לעולם המוסיקה?? אגב אתה זמר מדהים והקול שלך הוא הדבר הכי מרגיע ששמעתי..השירים שלך עוזרים לי המון!!! לעולם אל תפסיק!!!

avi1333

New member
האם יהיה עוד דיסק?

האם אתה עומד להוציא עוד דיסק חדש

שאלה לעידן בנוגע לדין דין

היי עידן. רציתי לשאול אותך- איך הכרת את דין דין אביב? מה גרם לך לבחור בה לעבוד איתך במשותף ולשיר את שירייך? האם אתה מרוצה מהעבודה שלכם יחד? האם תמשיכו לעבוד יחד גם בעתיד? ועוד משהו: מי כותב את השירים באמהרית? על מה מדברים השירים באמהרית? תודה מראש על התגובה, שירה לי.

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifמקווה שעוד לא שאלו../images/Emo9.gif

הייתי מעוניינת לדעת, מה עומד מאחורי הפרוייק? מה גרם לך לחשוב עליו מלכתחילה? (ככה כותבים?!) יש אינטרס מסויים בהקמת הפרוייק? ואיך למעשה הוא הוקם? תודה.

Emc2

New member
לעידן יום טוב... :)

תחת הפרוייקט שלך, נחשפו אנשים בארץ הרבה יותר למסורת האיתיופאית ולייחדות המוזיקלית שלה, ששונה כל כך לכל סגנון מוזיקה אחרת שהעליות הוותיקות הביאו ארצה. להבדיל משלומי גרוניך שלקח צעירים אתיופאים והרכיב מקהלה אתה מבסס את רוב המזוקיה שלך על אלמנטים אתיופאים ואפריקיים מובהקים. רציתי לדעת מאין נוצר החיבור בינך ולבין הקהילה האתיופאית ולמוזיקה האתיופאית בפרט? האם אתה מודע למשמעות של קטעי השירה האתיופאית ולפי כך בוחר האם הם יתאימו לשיר או שאתה נותן לזמרים יד חופשית בעניין? כמו כן מעניין אותי לדעת מאין נוצר החיבור שלך עם שושנה דמארי, שתורמת המון לדיסק השני :)

hilape

New member
מקווה שתביט שוב בהודעתי עידן

היי היי איש מוכשר ראשית שמי הילה פלד ואני אישה בת 27 מבאר שבע קשישה שכמוני בימים אלה הוצאתי אל האור ספר שירה ושמו לפרוץ מחסומי שמיים ספר זה עוסק בביוגרפיה של חיי כאישה שנולדה עם מגבלה מוטורית ברגליים ידעתי ששחקנית כדוררגל לעולם לא אהיה אז פניתי לתחומים אחרים כגון זה כתיבת השירים ומלבד להוצאתו של הספר כעת יצאו שני ספרים נוספים אל האור שהם אסופת שירה ישראלית ובתוכה משוררים רבים וביניהם גם נמצאת יצירתי כל שברצוני לומר הוא שאני אוהבת את השירים הנפלאים שלך חוכמה רבה טמונה בתוכם ואלוהים אחד בתוך מעמקי ליבך אשמח מאוד להעניק לך את ספר שיריי לעונג ולכבוד הוא לי איש יקר אשמח אם תענה למייל שלי בהקדם משום שמאוד מתסכל להמתין ולא לקבל מענה תודה רבה מאוד הילה [email protected]

orlyne

New member
אין כמוך

אתה הזמר היחיד שמצליח לרגש אותי במיוחד עם השיר ממעמקים שיר עצום כל כך צעיר ומצליח כולם אוהבים אותך אתה משרה רוחניות ענווה ויחד עם זאת ביטחון עצמי יהי רצון שתמיד תהיה לך השראה כוח ומזל להמשיך לכבוש את כולנו איריס

orlyne

New member
אין כמוך

אתה הזמר היחיד שמצליח לרגש אותי במיוחד עם השיר ממעמקים שיר עצום כל כך צעיר ומצליח כולם אוהבים אותך אתה משרה רוחניות ענווה ויחד עם זאת ביטחון עצמי יהי רצון שתמיד תהיה לך השראה כוח ומזל להמשיך לכבוש את כולנו איריס

היי עידן

קודם כל אני רוצה להגיד לך שאתה אחד הזמרים היותר טובים במדינה אשרייך. שנית שאלה לי אליך. האם הרסטות שלך הם לא שלך אמרו לי שזה פאה זה נכון?

חחח פאה לא מתנהגת ככה.. זה טבעי

בהופעה שלו .. הוא קצת התפרע ... והשיער עף לכל הכיוונים ... פיאות בד"כ נראות כמו ג'יפה לא טבעית על הראש סתם להשכלה כללית

א ד ו נ י

New member
כנס בבקשה../images/Emo24.gif

שלום עידן, אתה זמר מצוין ואני מעריץ שלך.. אבל יש לי שאלה : איך אתה מתמודד עם כל הרכילות עליך? זה לא מעיק? לי זה כבר נמאס -ואתה? בתודה מראש, מעריץ!

למעלה