שרשור שאלות לשלישי-רביעי

iefrat

New member
כמו במכוני היופי, אני לא מחכה

מורחת ברצף. בסיס, שכבת לק, עוד שכבת לק, טופ

lilo4

New member
דווקא בגלל שמורחים מיד זה לא נהרס

ברגע שמורחים שכבה של לק היא מתחילה להתייבש ולהיות צמיגית, ואם מחכים יותר מדי המברשת מקלפת את השכבה שיש.
בשביל לשמור על הלק אני ממליצה להשתמש במייבש לק בסיום. מייבש לק טוב צריך להיות מסוגל לייבש את כל השכבות של הלק תוך דקות, כדי שכבר אחרי 5-10 דק' השכבה העליונה תהיה יבשה למגע ותוכלי לחזור לעשות פעילויות בעדינות, ואחרי חצי שעה בערך כבר תוכלי גם לעשות דברים "כבדים" כמו לסגור כפתור למשל

אם אין לך מייבש לק אני ממליצה בחום לקנות, זה מוצר ששינה לי את החיים יותר מכל לק צבעוני. ואם יש לך מייבש לק והוא לא עושה את זה אני ממליצה בחום להחליף מייבש. יש בפורום המון המלצות

hollypop girl

New member
יש לי מייבש של ביוטיקר-הוא גרוע,

הלק מתייבש מהר יותר בלעדיו (אני שמה אותו כמה שעות אחר-כך כדי שיתרום לעמידות וייתן ברק).

אז בעצם, צריך למרוח שכבה 1 על כל האבעות ומייד אחרי זה לשים את השנייה?

lilo4

New member
אם הוא גרוע- תחליפי

אם את לא רוצה להשקיע במייבש יקר יש בפורום הרבה גולשות שממליצות על המייבש של וואו שעולה כמה שקלים בודדים.

אני עובדת בשיטה כזו כמו שתיארתי, את לא חייבת לעבוד ככה. לדעתי הכי טוב למרוח שכבה אחת, לחכות גג דקה-שתיים ואז למרוח שכבה נוספת ומעל לכל זה מייבש. אני באמת ובתמים לא רואה טעם למרוח שכבה אחת, לתת לה להתייבש ואז למרוח שכבה נוספת. חבל על הזמן שלך, פשוט תשתמשי במייבש טוב

hollypop girl

New member
האמת שאני כבר מזמן רוצה לנסות

את המייבש של וואו...
פעם הבאה שאני אחליף לק אני אנסה בשיטה שלך

trilliane

Well-known member
מנהל
אני מחכה כמה שרק אפשר, אחרת נהרס לי בהמשך

גם מייבש בעיקר מקבע את העסק לטווח הארוך ולא מחולל נסים לטווח הקצר (לפחות לא השלושה שניסיתי). אם אני לא עושה כלום עם הידיים או רק פעולות פשוטות כמו הקלדה (שאני יכולה לבצע גם ככה בלי מייבש) אז אין בעיה; אבל אם אני ממש עושה כל מיני דברים (וזה יכול להיות אפילו לבישת בגדים או מקלחת) אם המייבש הוא כבר על 3-2 שכבות (לא כולל מחזק) והן לא יבשות מספיק, הלק פשוט ייהרס לי בוודאות בחלק מהציפורניים.

למדתי שמריחת לק מצריכה זמן וסבלנות, אם אין לי משניהם אני לא מורחת כי חבל סתם. בכל פעם שהתגריתי בשעון וניסיתי לקצר הליכים הוא הוכיח לי מי הבוס...

Plushable

New member
אני מחכה לפחות 5-10 דקות בין כל שכבה.

מנסיון, אם השכבות רטובות מדי ומערימים אותן זו על זה, הסיכוי שהכל יהרס הרבה יותר גבוה. ואז זה באמת לא שווה את המאמץ...

lilo4

New member
אני מחכה דקות בודדות

אני תמיד עובדת ככה: מתחילה למשל למרוח מיד שמאל, מורחת לק על כל האצבעות ואז עוברת למרוח לק על יד ימין. ברגע שסיימתי את יד ימין אני חוזרת למרוח שכבה שנייה על יד שמאל.
לדעתי לא כדאי לחכות יותר מדי זמן. קודם כל- אני חושבת על עצמי, אין לי זמן וסבלנות לחכות נצח בין שכבה לשכבה. מריחת לק אמורה להיות משהו פרקטי שישרת אותי וישתלב בסדר היום העמוס שלי ולא להיפך, ואם כל פעם אני אצטרך להשקיע שעה סביב המריחה זה פשוט לא יקרה.
ודבר שני- אם מחכים יותר מדי זמן הלק מתחיל להתייבש ולהיות צמיגי, וברגע שמורחים מעליו עוד שכבה המברשת מתחילה לקלף את השכבות שמתחת.
לכן ההמלצה היא לעבוד מהר ובעדינות, ובסיום למרוח מייבש טוב. אם יש לך מייבש לך טוב ואיכותי הוא ייבש את כל השכבות תוך דקות ספורות ותוכלי לחזור לשגרה במהירות.

הבנתי. תודה לכולן ועוד שאלה

מה זה בסיס בעצם? מה הכוונה? זה משהו ספציפי כמו שנקרא ככה, כמו מייבש או מה?
יש לי מייבש של גיורא שביט, מה דעתכן עליו? הוא מייבש די טוב אבל יש מצב שהוא גורם ללק להתקלף...

lilo4

New member
תשובות

קודם כל לגבי בסיס- יש הסבר מצוין במילון של הפורום:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/terms/default.aspx?forumid=2177&d=1711&t=29559
[בכלל יש במילון עוד הרבה מונחים, את מוזמנת לחטט שם, זה יעשה לך סדר בראש]

אני לא מכירה את המייבש של גיורא שביט, אבל אם את חושבת שהוא גורם ללק להתקלף אז סימן שהוא לא טוב לך. לא רק שמייבש לא אמור לגרום ללקים להתקלף הוא אמור לעשות את ההיפך ולשמור על העמידות שלהם ליותר זמן.

לוליטה84

New member
מחפשת לק כמו בתמונה

אני רואה הרבה עם ציפורניים כאלה.

זה לק? ג'ל?

זה נראה כמו לק שקוף אבל עם צבע.

מישהי יכולה להגיד לי מה זה?

תודה .

trilliane

Well-known member
מנהל
זה נראה לי פשוט צבע עדין שלא נמרח עד לאטימות

יש הרבה כאלה; למעשה כמעט תמיד צבעים פסטליים / עדינים / טבעיים מהסוג הזה דורשים 2 ואף 3 שכבות כדי להגיע לאטימות, אז אם מורחים פחות נוצר מראה חצי שקוף.

הצבע הזה מזכיר לי למשל את קולקציית בלט ניו יורק של OPI:
http://www.thepolishaholic.com/2012/03/opi-nyc-ballet-soft-shades-2012.html
http://www.scrangie.com/2012/03/opi-nyc-ballet-soft-shades-collection.html

אבל לא חסרות חברות עם גוונים כאלה.

למעלה