שרשור שאלות לשלישי-רביעי

שמעו אני מה זה בבאסה

גזרתי את הציפורניים כי הן התקלפו ונשברו וכל זה, והחלטתי ללכת בעקבות ההמלצות פה, לגזור אותן ולהתחיל שיגרת טיפוח עם סרום של שיק ומחזק של סאלי הנסון...
הבעיה היא,
כשאני גוזרת את הציפורניים והן קצרות, אני מתפתה לכסוס אותן! אז כססתי אותן, ועכשיו אני מחכה שהן יגדלו, כדי שאוכל לגזור אותן שוב למצב נורמלי, ואז לחכות עוד עד שיגדלו יפות וחזקות באמת.

עצוב לי, הן בקושי גדלות [כבר איזה חודש אני במצב הזה
]

lilo4

New member
באסה

קודם כל- אם כססת לא קרה כלום. נכון שזה מבאס, אבל בסדר, קורה. כשמנסים להפסיק עם הרגל רע תמיד יש נפילות בדרך.
מעבר לזה, גם עכשיו כשהציפורניים קצרות תמשיכי להשקיע ולטפח אותן. תמשיכי עם הסרום ועם המחזק, ככה הציפורניים יצמחו טוב יותר. אני לא יודעת איזה מחזק של סאלי הנסן יש לך, אבל חלק גדול מהמחזקים שלה [בעיקר אלה שנמכרים בארץ] מתיימרים גם לעודד צמיחה של ציפורניים. אז אולי זה יקצר קצת את התהליך

וגם על ציפורניים קצרות אפשר למרוח לק וזה נראה מצוין. אז אל תתבאסי, פשוט תסתכלי קדימה ותמשיכי לטפח את הציפורניים שלך

צודקת...

חוץ מזה כרגע אני ממש בבאסה בגלל משהו אחר. יש לי גלדים בפנים בעקבות טיפול פנים שעשיתי. הקוסמטיקאית אומרת שזה יעבור אבל אם זה לא יעבור?

בא לי לא לצאת מהבית

lilo4

New member
זה יעבור

זה השלב הכי מבאס אחרי טיפול פנים, אבל העור מחדש את עצמו ובגלל זה זה נוצר.
תקפידי על שגרת הטיפוח הרגילה שלך- חשוב לנקות את העור ולתת לו לחות. וכמובן לא להיות אגרסיבית מדי ולא לנסות לקלף בכוח.

poynter

New member
דווקא אצלי נדלקה נורה אדומה

טיפול פנים, לא משנה איזה, לא צריך לגרום לשום תופעות לוואי (אדמומיות, סוגי אקנה ופצעונים למיניהם, הפרשות מסויימות של העור)
אם זו התוצאה - משהו בטיפול פה לא נכון.

בדר"כ זה אומר שהטיפול לא מותאם טוב לסוג העור שלך.. סתם ככה לידע כללי

lilo4

New member
זה לא מדויק...

אדמומיות כן יכולה להיות בשעות הראשונות- העור שלי למשל רגיש ולא משנה במה הקוסמטיקאית שלי משתמשת העור שלי כן יהיה קצת אדמומי. כמובן שזה אמור לעבור.
בנוסף, אם יש פצעונים- אחרי הניקוי שלהם כן ישאר סימן, גם הוא אמור לעבור תוך ימים ספורים.
במידה ועושים פילינג זה כן יכול לגרום לקילופים- כמובן שזה אמור להיות בגדר הסביר, לא הגיוני שכל הפנים יתפרקו אחרי הטיפול

זה אמור לעבור בסוף אבל אין לי סבלנות ואני מפחדת שזה לא יעבור כי הפנים שלי נראות נורא

SuperYaelina

New member
באמת באסה

ההמלצה שלי כדי לצאת מהמצב הנוכחי שימי לק ג'ל (=של חברת BIP SCULPTURE אני לא יודעת על סוגי ג'ל אחרים. אני עושה זאת במכון ). תראי שלא תוכלי לכסוס ותראי שהם יגדלו יפה - זה המתכון ע"פ ניסיוני גם שהציפורנים יראו יפה יותר וגם שהם יקבלו כאילו זריקת זינוק לגדילה ותוך חודש הציפורן כבר תראה יותר טוב!

ובמקביל תטפלי בעור מסביב עם הסרום או כל דבר אחר. שמתי לב שכמה שאני לא אשמור - בסוף ציפורן נשברת או קורה לה משהו... זה גם דרך הטבע.

יעלי

מה הייתן ממליצות....?

איזה מסיר לק הייתן ממליצות? כזה ששומר על הציפורניים ולא הורס?

והאם מסיר לק בלי אצטון עדיף על עם אצטון?

נ.ב סוף סוף השגתי את הסרום לטיפוח של שיק ואני בתחילת תהליך שיקום הציפורניים.....

Nakuro

New member
תמיד אחד ששומר.

היו לי נסיונות עם מסירים שפשוט הסירו את הציפורניים יחד עם הלק! מסירים כאלה הולכים ישר לפח.
אני מאד אוהבת את המסיר של אנדריאה, הוא בלי אצטון. שומר מעולה על הציפורניים, ושלי נורא רגישות ושבירות

lilo4

New member
עדיף להשקיע קצת במסיר איכותי

אומנם אציטון פשוט עולה שקלים בודדים ומסיר לק טוב עולה פי 10 בערך, אבל לדעתי אם כבר משתמשים בלק באופן קבוע ואם כבר משקיעים בטיפוח הציפורן עדיף להשקיע עוד קצת וללכת על מסיר טוב. קיבלת המלצה על המסיר של אנדריאה, אני ממליצה על המסירים של קיוטקס ועל המסירים של אורלי. שניהם ממש לא זולים, אבל עושים את העבודה. יש מסירים גם עם אציטון וגם בלי, הבעיה עם אציטון שהוא נוטה לייבש את הציפורניים. אבל במסירים טובים אני מניחה שמצליחים קצת לאזן את זה עם חומרים אחרים

trilliane

Well-known member
מנהל
לגבי אצטון, הדעות חלוקות

הדעה הרווחת היא שמסיר ללא אצטון שומר יותר על הציפורן, אבל יש גם מי שטוען אחרת:
http://youtu.be/MVoYKTDETp8
אישית אני מעדיפה מסיר טוב על בסיס אצטון כי אני לא מרגישה שאלה בלי שומרים לי טוב יותר על הציפורניים.
בינתיים כל המסירים שניסיתי היו בסדר – Life, Orly, Cutex, best, BeautyCare אז זו שאלה בעיקר של נוחות והעדפה אישית וגם מחיר, כמובן (ביוטיקייר הזול ביותר, אורלי הכי יקר). אם את סובלת מציפורניים יבשות נסי מסיר שמכיל גליצרין.

המחיר מתקזז

כשאני קונה בקבוק של ביוטיקייר ב3 שקלים אבל צריכה להשתמש בחמישית ממנו כדי להסיר לק אז זה מתקזז עם הבקבוק ב15 שקלים שאשכרה מוריד את הלק.

hollypop girl

New member
קטע הזוי

אתמול שמתי מחזק של ביוטיקר (שקראתי עליו המלצות בשרשורי האוסף) ומעליו לק של לייף (שתי שכבות)
חיכיתי דיי הרבה זמן והלכתי להתקלח, בדרך לאמבטיה שמתי לב שבשתי אצבעות הלק מתחיל להתקלף (פשוט עולה
למעלה) אז אמרתי לעצמי שאחרי האמבטיה אני פשוט אקלף עד כמה שאפשר ואשים מחדש באזור ההוא (כמו תיקון
צ'יפים). כשיצאתי מהמקלחת כל 10 האצבעות התקלפו בשלמותן ! (הלק, לא הציפורן) לא הייתי צריכה אפילו להשתמש
במסיק לק כי כל הלק שהיה לי על הציפורן פשוט עלה למעלה והתקלף!

אחר-כך שמתי לק של שיק מטאליקס (בלי שכבת בסיס-משהו שלא עשיתי כבר הרבה זמן) ומייבש של ביוטיקר והעמידות
ביינתים מעולה! (כבר הרבה זמן שלא עברו עליי 24 שעות בלי צ'יפים)

משהו דומה קרה לי גם עם מחזק של "כחול" אבל לא בממדים כאלה...

חחח המחזק של הביוטיקר...

גם אני קראתי שהוא טוב - ואני נוטה להסכים עם זה, אבל הוא ממש ממש לא בסיס טוב, הכל מתקלף בקלילות ממנו

למישהי יש סווטצ'ים של...

הורוד עם הנצנצים שבתמונה [קרדיט לפויינטר]?
תמיד הסתקרנתי לגביו אבל ברור לי שהוא שקוף כמו מים.
עם לק מתחת, בלי לק מתחת, כל תמונה תתקבל בברכה...

trilliane

Well-known member
מנהל
כן, קבלי קישור למריחה שלו על כחול

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2177&MessageId=160046895
כפי שכתבתי שם, הוא די אכזבה מבחינתי; הנצנצים לא היו מלהיבים מספיק גם אחרי שתי שכבות, והוא לא נחמד למריחה – סמיך באופן מפתיע ומתייבש נטול ברק. את הוורוד לא ממש מרגישים, מיותר לציין. עם זאת, תיכוניסטית שראתה את המניקור ההוא במציאות התלהבה ואמרה שהיא חייבת לדעת באיזה לק מדובר, אז אולי זו רק אני.

למעלה