בעבר היו כמה פעמים שמרחתי קרם ידיים כמה שעות אחרי שמרחתי לק. הלק עצמו כבר היה יבש, אבל משהו בקרם הידיים דיי הרס את הלק. עשיתי את זה מזמן ומאז לא חזרתי על זה, אני תוהה אם זה משהו שרק אני נתקלתי בו... אשמח לשמוע את החוויות שלכן בתחום
ובאופן כללי משתדלת לא למרוח על הציפורניים עצמן (אבל סביר שחלק ממנו מגיע גם אליהן). זה קרה לך עם קרם מסוים? אולי זה איזשהו רכיב בקרם עצמו? (כזה שלאו דווקא אופייני לקרמים אחרים).
אגב, למה הכוונה ב"הרס את הלק"? את הברק? המרקם? מרח אותו?
כל פעם שאני שמה לק אני מתלבטת שעה.
אם אני אשים קרם לפני שאמרח לק הציפורן תהיה קרמית והלק יאבד מעמידותו. אם אני אשים אחרי, אני אהרוג את הלק.
ההחלטה הקבועה: לק בערב, קרם בבוקר.
אבל לפעמים הידיים שלי ממש יבשות ואני רוצה לשים קרם גם בערב. חוצמזה שבגלל שאני לא אוהבת את הריח של הקרם של חלאבין אני שמה אותו רק בלילה לפני השינה, ובמהלך היום משתמשת בקרמים יותר קלילים... אז הם גם פחות משפיעים
כי בבהירים פחות מבחינים בקצוות שחוקים וגם הקילופים פחות בולטים (ואם כן, אז מסירים). הייתי לוקחת איתי בתיק רק מחזק כדי שאם אסיר את הלק הנוכחי אוכל למרוח אותו בינתיים שיהיה ברק וישמור על הציפורניים.
מורחת לק עמיד יחסית
שתי שכבות של טופ במקום אחת
ולוקחת איתי בתיק מגבונים להסרת הלק, למקרה שהוא יהיה ממש קטסטרופה. אני בד"כ משתמשת בpolish-off שאני קונה בארה"ב, אני לא יודעת אילו חלופות טובות יש בארץ- ניסיתי את לייף ולא התלהבתי.