שרשור שאלות לשלישי-רביעי

Ultra marine

New member
היה לי את הנייל אנבי

את הגרסא בלי הרעלים (
) הוא היה נפלא כל עוד השתמשתי בלק חלק, גליטרים מתקלפים ממנו תוך כמה שעות..

lilo4

New member

עכשיו קצת ביאסת אותי...
האמת שאני כמעט ולא משתמשת בגליטרים, אז אני לא יודעת.. היה לי את המחזק של סאלי הנסן בבקבוק זהב, שהוא בסיס מצוין מבחינת מריחה ועמידות אבל לא עוזר להצהבה בכלל. עכשיו יש לי מחזק אחר שלה שהוא מחזק מצוין ומונע הצהבה, אבל הוא לא בסיס טוב.
קיוויתי שאולי הנייל אנבי יצליח לעשות גם וגם. אין לי מושג אם קניתי עם או בלי רעלים, נראה איך הוא ישפיע עלי.

Ultra marine

New member
לזה בלי הרעלים היתה גם פונקציה נוספת

אני חושבת שקוראים לו sensitive and peeling (הרגיל פשוט נקרא Envy).

אם את לא משתמשת כמעט בגליטרים אז זה לא משנה... והכי הרבה, מה שעשיתי בתקופה שהיה לי אותו זה לשים מעל האנבי שכבת בסיס "רגילה" (שהיא לא מחזקת)

לפי מה שאני זוכרת, האנבי עזר מאוד נגד הצהבה.

אבל בכל מקרה גיליתי שאם אני משייפת (קלות!) עם באפר את פני הציפורן לפני כל מניקור הלק מחזיק הרבה יותר (כי הוא מסיר את השכבה השומנית שיש על הציפורן גם אם היא לא נראית או ממש מורגשת לנו).

זוכרות ששאלתי על הלאק לפני הנסיעה

לשלושה ימים בלי אפשרות להחליף לאק או לתקן?
אז החלטתי בסוף לנסוע בלי לאק בכלל.
חזרתי ביום ראשון ו.... קחו אויר.....
מאז עוד לא שמתי לאק.
אני לא מבינה מה קרה לי .
זה לא שפתאום אני מוותרת על התחביב וההנאה והאוסף שלי ו5 הלאקים שהשכנה שלי הביאה לי אתמול.
פתאום אין לי את הרצון הזה למרוח את הציפורניים בלאק.
הצילו

מה קורה לי ....?
פעם ראשונה שזה ככה(זוכרות שמישהי שאלה שאלה האם יש לכן תקופות שלא בא לכן למרוח לאק? אני עניתי שאין מצב כזה!!!! והנה המצב ישנו)

lilo4

New member
לא קרה כלום

אני חושבת שזה טבעי, גם לי היו תקופות כאלה. אצלי זה בד"כ מושפע מכל מיני דברים כמו לחץ, מצב רוח רע, חוסר זמן וכאלה.
האמת? אחרי שהייתי תקופה ארוכה עם לק על בסיס קבוע פתאום ציפורניים נקיות נראו לי כמו שינוי מרענן
בקיצור, לא קרה שום דבר רע. אני חושבת שחוסר חשק זה משהו טבעי, גם כשזה קורה עם משהו שאת ממש ממש אוהבת. אל תלחצי על עצמך, אם לא בא לך למרוח לק אל תעשי את זה. אני בטוחה שהחשק הזה יחזור מעצמו.
יכול להיות שהכתיבה בפורום תעשה לך פתאום חשק, יכול להיות שסתם משהו אחר יחזיר את זה

michal5108

New member
עזרה!

היי לכולם,
אני מחפשת את הלק הזה המון זמן בנרות,
יש למישהי מושג איזה חברה ומספר הלק? והיכן אני יכולה למצוא אותו?????
תודה מראש לכולם!

Ultra marine

New member
יתכן ולא מדובר בלק מסוים

אלא בלק בגוון הזה עם טופ מאט מעל.
אני חושבת שיהיה לך גם יותר קל למצוא לק בגוון הזה, נראה לי משהו יחסית נפוץ...

שאלה של טירוניות

טוב, למדתי למרוח לק
בלי שיראה שרצחתי מדינה שלמה ובלי שהוא ימרח על כל האצבע
(צעד קטן לאנושות צעד גדול לענת). עכשיו, מה עושים עם העור המגעיל שמסביב לציפורן ? מצרפת תמונה עם הלק של הימים האחרונים (והייתי צריכה לגזור את כל הציפורניים כי 2 נשברו לי, אז סורי על התמונות הקשות לצפייה...
)

lilo4

New member

הרגת אותי מצחוק עם ה"צעד קטן לאנושות צעד גדול לענת"

מריחה של לק זה קטע של טכניקה נכונה ובעיקר המון המון אימון. וכמובן שלפני שמתחילים בכלל למרוח דואגים למסיר לק וצמרוני אוזניים כדי לתקן

לגבי העור מסביב- הנושא הזה נחרש הלוך וחזור בפורום ויש עליו המון המון המון מידע. ממליצה לך קודם כל לקרוא את השרשור הזה:
http://www.tapuz.co.il//forums2008/...77&messageid=160886070&pagenumber=1&Archive=0
שגם מופיע בהודעות הנבחרות של הפורום. מעבר לזה, העור מסביב נקרא קיוטיקלס, אני ממש ממליצה להריץ חיפוש בפורום, אני בטוחה שתמצאי המון תוצאות והמון המלצות

מעבר לזה ההמלצה שלי היא להתחיל בקטן. הבעיה עם מוצרים משלימים שהמחיר שלהם יכול להיות גבוה מאוד, ולא תמיד זה מוצדק. לפי מה שאני רואה בתמונה הקיוטיקלס שלך ממש במצב טוב, אני מאמינה שקרם ידיים טוב וצצת ריכוך וסידור יכולים לפתור את הבעיה כמעט לחלוטין, אני לא חושבת שיש כרגע סיבה להשקיע במוצרים יקרים ואגרסיביים יותר.

מקווה שעזרתי, אם יש לך עוד שאלות תרגישי בנוח לשאול

trilliane

Well-known member
מנהל
כצפוי ממונח רפואי, מלטינית: cutis = עור

אני יודעת שהתבדחת, אבל למי שבכל זאת תוהה, ערכתי חיפוש קצר. המילון האטימולוגי מסביר את השתלשלות המילה:
cuticle
1610s, from L. cuticula, dim. of cutis "skin," from PIE *ku-ti-, from root *(s)keu- "to cover, conceal" (cf. Lith. kiautas "husk," O.E. hyd "skin, hide;" see hide (n.1)). Specialized sense of "skin at the base of the nail" is from 1907. Related: Cuticular.

ההגדרה בויקיפדיה (הערך לא קיים בויקיפדיה העברית):
A cuticle or cuticola, is a term used for any of a variety of tough but flexible, non-mineral outer coverings of an organism, or parts of an organism, that provide protection.

המילה הלועזית היא קוּטִיקוּלָה והחלופה העברית שקבעה האקדמיה היא כְּסוּתִית (מכיסוי, מן הסתם).

trilliane

Well-known member
מנהל
מחפשת לק לבן נוח למריחה שישמש כבסיס בהיר

ללקים לא אטומים. לא חייב להיות טיפקסי, רק שלא יהיה שקוף, ורצוי משהו זול שאפשר להשיג בארץ. הלק הלבן שיש לי כיום הוא "פיגמנט לבן צחור" של בוקי סטייל. קניתי בעיקר לחותמות ובזה הוא סביר, אבל ממש קשה לי למרוח אותו נורמלי בלי לטנף את כל העור מסביב (וזה די סיוט לנקות). ניסיתי גם את White On של סאלי הנסן, וגם איתו לא הסתדרתי.

אשמח להמלצות.

למעלה