שרשור שאלות לשלישי-רביעי

trilliane

Well-known member
מנהל
אם יש תמימות דעים אדומה על הלבן של שיק –קניתי

מוודאת ליתר ביטחון – הוא קל למריחה?

Osnatz1

New member
לדעתי - מאוד..

מריחה אחידה גם בשכבה הראשונה, כמעט אטומה לגמרי. אני מוסיפה עוד שכבה ליתר ביטחון..
השאלה היא מה הסיבה שעם הלבן של בוקי הכל מתטנף (יש מילה כזו?
) לך מהצדדים? כי הוא דליל/סמיך מדיי? המברשת גדולה לך?
ככה אני אוכל פלוס מינוס לדעת אם גם כאן תהיה לך הבעיה הזו..

trilliane

Well-known member
מנהל
הלבן של בוקי מיועד לפרנץ', חותמות וקישוטים

ולכן הוא מתיימר להיות פיגמנטי וטיפקסי מאוד (אכן) סמיך (דווקא לא יותר מדי) ולהתייבש מהר (יחסית; לא מהר כמו לק מאט למשל) והמברשת שלו דקה. אני דווקא לא חובבת מברשות עבות, אבל ספציפית משהו בשילוב בין המברשת למרקם פשוט קשה לי. אני לא מצליחה "להחליק" את הלק לקצה התחתון, אני לא מצליחה למרוח אחיד, אני לא מצליחה לדייק בקצוות... אני חושבת שזו בעיקר הפורמולה והמברשת, שלא נועדו למריחה רגילה.

מצד שני, סאלי הנסן (שקניתי לחותמות אבל הוא לא מתאים) הוא לק רגיל (ללא יומרות מיוחדות) ואף בעל מברשת רחבה (הפתיעה אותי) ועדיין התקשיתי למרוח אותו כמעט באותה המידה...
ניסיתי רק על ציפורן אחת; ברגע שראיתי שהוא לא מקל עליי חזרתי לבוקי.
אני חושבת שגם בו הפורמולה פשוט לא ממש "זרמה" לי. לצערי גם אחרי שנים אין לי מיומנות מניקוריסטית להתגאות בה; אני לא מורחת לק מצטיינת (בפרט לא בלקים קרמיים), לרוב יש לי תיקונים, אבל יש לקים שבהם אני צריכה לתקן מעט והם גם לא ממש בולטים, ויש כאלה שיצא לי לפספס איתם הרבה וכל פקשוש בולט לעין (כי לבן אטום הוא גם פיגמנטי).

Nakuro

New member
אני מסכימה איתך

שהפורמולה של סאלי נוראית למריחה! (בכל הלקים שלהם שיש לי, ויש לי המון)
הפורמולה של שיק הרבה יותר נוחה לדעתי.

trilliane

Well-known member
מנהל
יש פסיקה?

ואגב, שכחתי לשאול מה שמו / מספרו (יש לשיק יותר מלבן אחד?). היום במקרה עברתי בסניף סופרפארם ולא ראיתי לבן בין השיקים.

Osnatz1

New member
הלבן הספציפי שלי מערכת הגרפיטופ

אני מאמינה שזה אותו לבן שיש להם למכירה רגילה אבל לא יודעת מה המספר..

לגבי פסיקה.. תראי, לי המריחה איתו הולכת נהדר. הוא לא סמיך במיוחד (למרות שיוצא טוב גם על חותמות) והמברשת רגילה..

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה, ננסה ונראה
מקסימום הלכו כמה שקלים

עכשיו אני צריכה למצוא חנות עם מעמד כי בס"פ אני לא נתקלת בלבן בד"כ.

g a n i

New member
הי בנות♥

אני בחופשה באילת עם ציפורניים מזעזעות וחוסר כשרון מוחלט (נסיון מריחה עצמאית זה מה שהביא אותי הלום מלכתחילה...)
אם יש כאן בנות דרומיות אני אשמח להמלצה על מניקוריסטית טובה במחיר סביר. במלון וסביבתו התעריף הוא 250-300 ₪ :-O
תודה!

lilo4

New member
ברוכה הבאה לפורום

אני לא מהאזור ולכן לא יכולה להמליץ לך, אבל אני כן יכולה להגיד לך שאם זה משהו שחשוב לך ומעניין אותך אפשר בקלות ללמוד למרוח לק כמו שצריך לבד. זה בעיקר דורש תרגול ולמצוא את הטכניקה שהכי טובה לך אבל זה עובד

אף אחת כאן לא נולדה עם היכולת המופלאה למרוח לק מושלם, כולנו למדנו את זה לאט לאט. ככה שאם בעתיד תרצי את תמיד מוזמנת אלינו כדי לחפש הודעות בנושא, לשאול שאלות ולקבל טיפים

g a n i

New member
תודה

אני עובדת על זה, וגם מכשירה את הדור הבא לפנק את אמא
אמנם אין תחליף לפינוק של מני_פדי אצל טטיאנה שלנו♥ אבל צריך לרכוש יכולות לשעת חירום...

lilo4

New member
טוב, זה ברור

אין ספק שללכת לפדיקוריסטית זה פינוק, ואם יש לך את האפשרות לעשות את זה מבחינת זמן וכסף זה אחלה! אני חושבת שחשוב לעשות גם משהו שיהיה רק בשביל עצמנו ובשביל מצב הרוח שלנו

כמו שכתבת, צריך גם יכולות לשעת חירום

יעליתה5

New member
הי בנות!אני מחפשת את האריזה של אסי הקטנטנים

BIKINI SO TEENY יד אותו בטראנס,אבל המישלוח יקר יותר.באיבי מצאתי רק בביד ולא הצלחתי.... משהיא נתקלה בהם במקרה?!?!
תודה!!!!

למעלה