שרשור שאלות.

l KereN l

New member
so what ??

נו, אז מה אתה רוצה ממני? היא שאלה מי יודע ועניתי לה ....

אוריה120

New member
וואי ממש תודה!!!

ממש תודה, כן גם לפי דעתי הוא מועמד מעולהה..רק חבל שהאו עם ז'ניה...אבל יחסית הם מסתדרים יפה!!!

העונ

New member
פרק קודם???????????????????

מישהו יכול לומר לי איך הסתיים הפרק הקודם???

העונ

New member
פרק קודם???????????????????

מישהו יכול לומר לי איך הסתיים הפרק הקודם???

wissenly

New member
../images/Emo92.gif

לא הייתה לי אפשרות לראות את הפרק של השבוע מישהו מוכן להגיד לי מה היו המשימות הפרק, מה קרה לציפי ומידן (פרשו בתחילת היום???), ומה הייתה בסוף "הנקודה הבאה" ולמה? אה, ומה קרה בכלל למתמודדים, מה היה מעניין בפרק ולמה כולם אומרים שעובד היה הגיבור בו? (בבקשה בלי ספוילרים, אני לא רוצה לדעת מי מנצח בגמר...)

238

New member
ככה:

בס"ד המשימות היו: 1.לגלות את המיקום של הנק' הבאה ע"י התבוננות בשקף בו היה כתוב- 'עליכם להגיע אל הנקודה הבאה .'-כשבתוך הנק'(שהייתה מרובעת וחלולה) הוקטנה הכתובת . מידן וציפי היו הראשונים שעלו על זה(בזכות מידן דווקא),הגדילו במיקרוסקופ באוניברסיטת ת"א וגילו שהנק' הבאה היא רח' יגאל אלון 65. 2.ברח' יגאל אלון 65 ,יש בנין שגובהו 80 מטר.2 המתמודדים היו צריכים לרדת בחבל-אחד עד קומה 18 שם נמצא המפתח,והשני יורד ומחזיק קופסא.ברגע שהמפתח היה ביד אחד המתמודדים הוא הולך במין 'הליכת עכביש' למתמודד השני(משהו כמו בפרסומת של פפסי מקס,עם ואקומים כאלו שמדביקים אותו לחלון) פותחים ת'קופסא ומגלים את המשימה הבאה:משימת הקומבינה. [לבנתיים -יהודית ואורית מתברברותלהן,ועובד וז'ניה לא זזים כי הם לא יודעים לאן.בסוף שני הזוגות עולים על רעיון ההגדלה,כל אחד מהם משיג מיקרוסקופ איכשהו,ואחרי 2 וחצי,שניהם מגיעים לרח' יגאל אלון,בטוחים שהם אחרונים.מה שלא קורה כי.... מידן מפחד לרדת.יש לו כנראה פחד גבהים,ולא יעזור כמה שכולם מנסים לשכנע אותו-זה לא עוזר והוא וציפי מחליטים לפרוש. יהודית ואירית עושות את זה ביחד,(כשאירית שקצת מפחדת נדבקת לשמשה,ויהודית עושה את הכל)ומסיימות את זה ראשונות,ועבד וז'ניה שעושים את זה ביחד(כשז'ניה קצת מפחדת,ועובד פשוט מטפס אליה כדי לפתוח את הקופסא.)] בדרך למשימה:יש כל מיני שיחות מצחיקות בהן אירית משתפת אותנו בזה שהיא בכלל ביקשה גבר כשותף,ויהודית נעלבת:מה עם גבר היה לך יותר טוב?אירית מסכמת-כן אבל גבר אמיתי.לא נניח מידן(הפחדן),או אריאל (המכוער).עובד הוא מן סוג של גבר!,ועובד וז'ניה מתרגלים את האנגלית שלהם(ובצדק...
) 3.
במשימת הקומבינה על המתמודדים להפעיל את קסמם האישי(בלה בלה בלה..) והפעם-לשכנע עשר/ה תיירות/ים לבוא איתם/ן לאכול פלאפל.יהודית ואירית עושות את זה ממש מהר(אירית:"I'M SO GLAD I'M A GIRL...") והאנגלית שלהן די טובה.עובד וז'ניה אוספים תיירים מאבדים אותם (עובד לז'ניה:"עכשיו זה הזמן לבכות...ז'ניה-טוב רגע,לא אני לא מסוגלת") ומוצאים קב' אחרת שתאכל איתם פלאפל(באנגלית ממש מצחיקה...).ויאללה-משימת 'מנת השף'. 4.זה היה הדבר הכי מגעיל בעולם.מעין שילוב של כל מנות השף הקודמות: מיץ של כל מיני חלקי בשר טחונים למיץ(עיניים ,כרבולות וכאלו),ולקינוח חגבים,ו2 בני הזוג אמורים להנות מזה.יהודית ואירית עשות גם את זה מהיר(וכמעט מקיאות) ומיד אחריהן גם עובד וז'ניה(שכמעט מקיאים) ויאללה למשימת הסיום:משימת חיפוש. 5.במשימת החיפוש המתמודדים מקבלים מחשב נייד,בו יש 3 תמונות,והמתמודדים צריכים למצוא את המקום שבו דרכיהם של המופיעים ב3 התמונות נפגשות. התמונות הם של ארלוזרוב(שנרצח על חוף הים), רח' דיזינגוף(עובד:"כן,את דיזינגוף רצחו" ז'ניה:"ומה עם ז'בוטינסקי גם אותו רצחו??"
),וחוף גורדון(שבהתחלה כולם בטוחים שזה חוף פרישמן).יהודית ואירית מתברברות ומליטות לעזוב את יפו לכוון ביה"ס א.ד. גורדון,אבל עובד וז'ניה(יותר נכון עובד,מגיעים מיד לעובדה שהדרך שלהם נפגשת כנראה רק בבית קברות.לז'ניה זה לא נראה...("להגיע לבית קברות ולראות דגל שאומר סוף הדרך זו מחשבה מוזרה...
)אחרי שאומרים לה את זה מספיק פעמים הם תופסים איזה מישהו שמסכים לקחת אותם טרמפ לבית הקברות שם הם מגלים את נק' הסיום.בינתיים אדם שעזר ליהודית ואירית עם המשימה קודם מתקשר ואומר שהוא שמע את ז'ניה ועובד מדברים על בית הקברות,והבנות מחליטות ליסוע לשם גם הן,ומוצאות גם הן את נק' הסיום. 6.נק' הסיום:בנייני עזריאלי.עובד וז'ניה נוסעים בטרמפ כשעובד וז'ניה מחקים את אילדים,ובאופן כללי הם קרועים-(עובד לז'ניה- "אל תגידי לו איך לנהוג הוא יודע איך לנהוג" . ז'ניה לעובד:"למה אני לא יכולה לומר לו איך לנהוג,אבל אתה יכול להגיד לו להפעיל את הצפצף(או משהו בסגנון)?"עובד עונה:"כי את אומרת לו להיזהר,אני אומר לו לדרוס.זה למה") עובד וז'ניה מגיעים לשם ראשונים ב20:27(ממש מוקדם...יחסית לעובדה ששאר הימים נגמרו הרבה יותר מאוחר) והם קופצים משמחה עובד מתחבק עם כל הבנים,ז'ניה בעיקר עם לימור,הם מעבירים שם קטעים על היום שעבר,אז ז'ניה אומרת: 'אבל עדיין חבל',עובד:"מה חבל על מי חבל הפעם?" בסוף שניהם מסכימים שחבל,אבל עדיף שהם יעלו...
בערך 15 דקות אחריהן מגיעות הבנות,ורואות אותם עומדים שם.ואז יהודית אומרת לאלי אילדים:נו,אתה כבר רגיל לזה: יהודית ,אירית בשבילכן זה סוף הדרך. סוף.

238

New member
../images/Emo9.gif

בס"ד ככה זה כשמנסים להתחמק מללמוד למבחן...

eveb

New member
סליחה על הבורות

הפרק האחרון שראיתי היה כשעובד וז'ניה נפלו..מה היה אח"כ מי עלה לשלב הגמר? הבנות? או חמודי? ובאיזה שלב נמצאת התכנית עכשיו?

-בעזרתך אבא-

בפרק אחרי שהם נפלו, רותי ואמילי עלו לגמר ודנה ולירון היו שניים אבל בגלל שהם רימו ז'ניה ועובד עלו לגלגל הצלה ואתמול הם גם ניצחו בו ועלו לגמר

noooga

New member
ככה:

בפרק שעבר התחרו 2 הבנות נגד לירון ובת זוגתו. 2 הבנות ניצחו ולירון ובת זוגתו הגיעו למקום השני (מן הסתם) והיו אמורים להיות בסבב גלגל ההצלה אך בגלל שבתחרות הם כביכול רימו- הם נפסלו והוצאו מהתחרות ובמקומם עלו עובד וז'ניה לסבב גלגל ההצלה. אתמול הראו את סבב גלגל ההצלה וז'ניה ועובד ניצחו והם עולים עכשיו לסבב הגמר. התוכנית הבאה תהיה הגמר.

למעלה