שאלה מה השם של השיר שמופיע בסוף כל פרק??? ומי חיבר אותו??
B Breakable New member 18/7/05 #44 אמממ... שאה בקשר לאחת המסימות.. אממ... הייתה פעם משימה בסוף הדרך 2 בחיפה, באמצע מדרגות, ליד הרבה מסטיקים?? מישו ראה, זוכר? זה ממש ממש חשוב לי... תודה :]
אמממ... שאה בקשר לאחת המסימות.. אממ... הייתה פעם משימה בסוף הדרך 2 בחיפה, באמצע מדרגות, ליד הרבה מסטיקים?? מישו ראה, זוכר? זה ממש ממש חשוב לי... תודה :]
A adalia New member 18/7/05 #45 אממ... כנסו בבקשה > ../images/Emo13.gif תגידו - איך אני יכולה ליצור קשר עם המתמודדים מסוף הדרך 2 כמו ז'ניה ועובד לדוגמא? אפשר לשלוח להם מסר? תודה מראש! (
אממ... כנסו בבקשה > ../images/Emo13.gif תגידו - איך אני יכולה ליצור קשר עם המתמודדים מסוף הדרך 2 כמו ז'ניה ועובד לדוגמא? אפשר לשלוח להם מסר? תודה מראש! (
ל ללוש המאמוש New member 18/7/05 #46 ככה יש 3 מתמודדים שפה קבוע- יהודית ומידן סבב הראון, אם את רוצה למיהו אחר , אז יש כאלה שכתבו פה ואת יכולה לחפש ברכיון, הנה מי שהיה פה פעם: יהודית רעות מידן אריאל לימור חי הודיה שאר המתמודדים לא היו פה לצערי...
ככה יש 3 מתמודדים שפה קבוע- יהודית ומידן סבב הראון, אם את רוצה למיהו אחר , אז יש כאלה שכתבו פה ואת יכולה לחפש ברכיון, הנה מי שהיה פה פעם: יהודית רעות מידן אריאל לימור חי הודיה שאר המתמודדים לא היו פה לצערי...
א איילותש8 New member 18/7/05 #52 שאלה: אתם רואים ת'הודעות שלי? כי אני לא רואה נראה לי שמוחקים לי את ההודעות אם אתם רואים שלחו לי הודעה לתיבה הפרטית.. תודה
שאלה: אתם רואים ת'הודעות שלי? כי אני לא רואה נראה לי שמוחקים לי את ההודעות אם אתם רואים שלחו לי הודעה לתיבה הפרטית.. תודה
א אני המלך היחיד New member 17/7/05 #11 זה צוגה... ואם אני זוכר טוב אז המספר היה 008844....אבל ממש לא בטוח...