מתי היית אמורה לצאת איתו???? אני מעוניינת להפגש איתו מאוד, יש מצב שאת תקשרי בנינו?????
2 2Diddy New member 13/8/05 #31 מתי היית אמורה לצאת איתו???? אני מעוניינת להפגש איתו מאוד, יש מצב שאת תקשרי בנינו?????
2 2225 New member 15/8/05 #54 מידע על עובד אני לא יכולה לספק מידע אישי עליו. כי זה יחשב ללשון הרע ללא ידיעתו. אין לי את המספר שלו. יעלי
מידע על עובד אני לא יכולה לספק מידע אישי עליו. כי זה יחשב ללשון הרע ללא ידיעתו. אין לי את המספר שלו. יעלי
S SeeDLinG New member 12/8/05 #23 השיר של סוף הדרך שלום אני חדשה פה..מישהו יכול לשלוח לי ת'שיר של סוף הדרך?
W wissenly New member 12/8/05 #28 שאלה למנהלי הפורום: מתי יתארחו בבלוג tv שני הזוגות המפסידים בפרק הבא?
E EllaDaRkAnGeL New member 13/8/05 #32 מממ יש לי שאלה בנוגע לז'ניה ועובד למה הם כאילו אף פעם לא נוגעים אחד בשני או משו? חיבוק נניח שהם ניצחו באיזה משימה או משו?? אסור להם או משו???
מממ יש לי שאלה בנוגע לז'ניה ועובד למה הם כאילו אף פעם לא נוגעים אחד בשני או משו? חיבוק נניח שהם ניצחו באיזה משימה או משו?? אסור להם או משו???
E EllaDaRkAnGeL New member 13/8/05 #35 אסור לו בכלל לגעת בנשים?!?! סורי אני פשוט לא ממש מבינה .. הוא לא יכול לגעת בנשים??!?@ בכלל??? איך כאילו הוא יכול למצוא אישה? או להתחתן או משו?
אסור לו בכלל לגעת בנשים?!?! סורי אני פשוט לא ממש מבינה .. הוא לא יכול לגעת בנשים??!?@ בכלל??? איך כאילו הוא יכול למצוא אישה? או להתחתן או משו?
ו וירגית New member 13/8/05 #36 תשובה רק לאחר שדתי נושא אישה הוא יכול לגעת בה, לפני החתונה זה לא מכובד ולא מכללי הנימוס לגעת בנשים, וכנ"ל לדבי הדתיות.
תשובה רק לאחר שדתי נושא אישה הוא יכול לגעת בה, לפני החתונה זה לא מכובד ולא מכללי הנימוס לגעת בנשים, וכנ"ל לדבי הדתיות.
R RE17 New member 13/8/05 #37 אבל אם לא שמתם לב הוא נתן כיף לג'ניה אחרי משימת החיות(בפרק שעבר) אז נראה לי שהוא שומר נגיעה רק בטלויזיה כדי לשמש דוגמא(הרי הוא דתי ..)ובחיים הוא לא שומר.. (או שאני סתם מנסה לשכנע את עצמי...)
אבל אם לא שמתם לב הוא נתן כיף לג'ניה אחרי משימת החיות(בפרק שעבר) אז נראה לי שהוא שומר נגיעה רק בטלויזיה כדי לשמש דוגמא(הרי הוא דתי ..)ובחיים הוא לא שומר.. (או שאני סתם מנסה לשכנע את עצמי...)