חחח אז אם הוא יוצא עם מישהי אסור לו לגעת בה?? חחח
E EllaDaRkAnGeL New member 14/8/05 #39 זהו אני גם לא מבינה..איך אפשר לא לגעת באישה? נניח יוצאים לאיזה מקום או משו?? אסור לו לגעת בכלל?!? ואייי ונניח אפ הוא נוגע בטעות חח זה נחשב?
זהו אני גם לא מבינה..איך אפשר לא לגעת באישה? נניח יוצאים לאיזה מקום או משו?? אסור לו לגעת בכלל?!? ואייי ונניח אפ הוא נוגע בטעות חח זה נחשב?
B batelmaimon New member 14/8/05 #40 בעיקרון אסור לגעת בנשים כל עוד הם ל א התחתנו... כאילו אפילו אם הם סתם יוצאים וזה אסור להם לגעת אחד בשני...ואם הוא נגע בה יותר נכון נתן לה כיף כזה..זה היה כי אולי הם כל כך רצו לנצח..ואני גם לא ממש זוכרת את זה... בכל אופן..חח אסור לו געת בבנות..
בעיקרון אסור לגעת בנשים כל עוד הם ל א התחתנו... כאילו אפילו אם הם סתם יוצאים וזה אסור להם לגעת אחד בשני...ואם הוא נגע בה יותר נכון נתן לה כיף כזה..זה היה כי אולי הם כל כך רצו לנצח..ואני גם לא ממש זוכרת את זה... בכל אופן..חח אסור לו געת בבנות..
א איולה מסטולה New member 14/8/05 #41 בנות,תשברו ת'מיתוס שלכם. עובד היה נשוי כחודש לפני כשנה והוא התגרש... הוא אכן שומר נגיעה,והכיף החד פעמי לא אומר שזו הצגה או משו כזה...
בנות,תשברו ת'מיתוס שלכם. עובד היה נשוי כחודש לפני כשנה והוא התגרש... הוא אכן שומר נגיעה,והכיף החד פעמי לא אומר שזו הצגה או משו כזה...
א איתיא New member 14/8/05 #46 ../images/Emo21.gifיש לי שאלה מישהו בבקשה יכול לומר לי מי זוכה היום אבל באמת בבקשה תודה רבה מראש
S shakshuka6 New member 14/8/05 #47 דפדוף קצר בפורום היה עונה לך אבל בסדר בסדר נעשה לך את החיים קלים...עובד וז'ניה ניצחו את רותי ואמילי, ישאל ואוהד הודחו כבר בתחילת היום... סוף טוב הכל טוב!
דפדוף קצר בפורום היה עונה לך אבל בסדר בסדר נעשה לך את החיים קלים...עובד וז'ניה ניצחו את רותי ואמילי, ישאל ואוהד הודחו כבר בתחילת היום... סוף טוב הכל טוב!