*סוקולוב.. זה הרחוב הראשי של רמה"ש
F fuckinGAL New member 9/11/06 #10 נעלי בובה בפול אנד בר עולות 300?S: לא הן לא. או שקראתי את זה הפוך? טיהי
א אביטל אלישע New member 10/11/06 #63 מותק,נראלי שטעית. אני ראיתי בפול אנד בר ב-170.אפורות חלקות.אאל"ט יש אותם גם בשחור.
I iheartchad New member 10/11/06 #81 אולי את מתכוונת לנעלי בובה השחורות החלקות [בלי פפיון יעני] מטופשופ? אין לי מושג כמה הן עולות אבל זכור לי שהן לא זולות חח
אולי את מתכוונת לנעלי בובה השחורות החלקות [בלי פפיון יעני] מטופשופ? אין לי מושג כמה הן עולות אבל זכור לי שהן לא זולות חח
כ כרמלווש14 New member 9/11/06 #5 זארה.... קניון גבעתיים... (זה הקניון היחיד שאני יודעת בבירור שיש שם...) עולות 150..= משו בסגנון..=]
M MaddyD New member 9/11/06 #6 במרקו נעלי בובה שחורות פשוטות עולות בדיוק 150 בכל הסניפים יש עוד חנות פשוטה של נעלים שמוכרת נעלי בובה ב120 אבל לדעתי יש להן גזרה מאוד מוזרה, החלק של האצבע ארוך בצורה לא פורפרציונלית לשאר הנעל ..
במרקו נעלי בובה שחורות פשוטות עולות בדיוק 150 בכל הסניפים יש עוד חנות פשוטה של נעלים שמוכרת נעלי בובה ב120 אבל לדעתי יש להן גזרה מאוד מוזרה, החלק של האצבע ארוך בצורה לא פורפרציונלית לשאר הנעל ..
A amit641 New member 9/11/06 #9 באלנבי-שינקין ../images/Emo129.gif יש שם מלא-מלא חנויות שמוכרות נעלי בובה שחורות ב-150
א אביטל אלישע New member 10/11/06 #64 אני חושבת ש300 שקל זה די יקר... אבל באמת שאלה של פול אנד בר מוצלחים.כמעט קניתי תג'ינס עד שחברה שלי קנתה ב-50 שקל אוני כל הזמן לקוחת ממנה עד שיהיה לי זמן לסוע לקניון רוטשילד:]
אני חושבת ש300 שקל זה די יקר... אבל באמת שאלה של פול אנד בר מוצלחים.כמעט קניתי תג'ינס עד שחברה שלי קנתה ב-50 שקל אוני כל הזמן לקוחת ממנה עד שיהיה לי זמן לסוע לקניון רוטשילד:]
י ילדונת בהפרעה New member 10/11/06 #66 לפול יש ג'קטים של גקינס חלקים? כאילו בלי קשקושים עליהם או משהו?