שרשור שאלות

איפה../images/Emo35.gifבאיזה קניון../images/Emo35.gif

וואי אני חייבת!יש לי משו של אחותי מגאפ,אבל היא בקושי נותנת לי:/ו150 זה סביר:]

amit641

New member
כן ../images/Emo129.gif

אני לא קניתי אבל יש ג'קט שכמה בנות מהפורום קנו וגם ראיתי אותו בחנות שלהם והוא ממש יפה ועולה 150

הכי טוב,

למצוא מישו בארה"ב ולקנות בגאפ/אולד נאוי ב-25$. ממה שאני יודעת יש גם בתחנה מרכזית של ת"א,בשוק בקניון רוטשילד ומקומות כאלה ב50 שקל. אבל אמא לא מרשה לי ללכת למקומות כאלה ככה שאני לא יכולה להגיד לך בביטחון.

PrincessaBarbie

New member
TOMMY HILFIGER../images/Emo204.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif

בנות שמבינות בבקשה. מה מחיר סווטשירט של טומי הילפיגר, חלק, עם הסמל בקטן בצד? אחת הבנות כאן אמרה לי 630, וזה לא נכון. כי אלו לא המחירים של טומי. זה דחוף לי.

PrincessaBarbie

New member
כי יש לי פולו שלו והוא לא יקר.

ראלף לורן לעומתו- יקר. חוץ מזה, ראיתי מחיר באחד האתרים, והוא לא היה קרוב ב-כ-ל-ל.

Prozaccc

New member
450 או משהו כזה.

הדק יותר 450, העבה 600 בערך. [בעיני הם מכוערים בטירוף ועשויים מחומר ממש לא נעים, עדיף כבר להשקיע בראלף לורן מקשמיר]

PrincessaBarbie

New member
הו, יותר הגיוני. אבל, דק ועבה?

ידוע לי רק על סוג אחד. נראה לי שאני לא ברורה, אני אנסה להסביר את עצמי שוב. הבד הוא בד כמו של חולצה רק עבה, לא סוודר/סריג(יענו חוטים/צמר) כמו סווטשירט של ביה"ס. או לחילופין כמו קפוצ'ון של היינס בלי הכיס, ובלי הכובע. על זה את מדברת? והבד נעים 80% כותנה.

Prozaccc

New member
אממ

את מתכוונת לסתם בד רגיל? אם כן אז אין לי מושג,לא ראיתי. בהודעה שלי התכוונתי לסריגים חח

../images/Emo204.gif מה זאת אומרת לא נכון?

מה, נדמה לך שאני ממציאה? בעיתון "סגנון" של השבוע הופיע סוודר של טומי הילפיגר ונכתב שהוא עולה 630 ש"ח.

Xx Pinki xX

New member
מה אתן אומרות על

-למועדון.- גופיה מנומרת,סקיני שחור ונעלים..אמ..בובה שחורות? הבעיה שאת הגופיה אני מלווה מחברה,סקיני יש והעליי בובה אין לי. ואני לא ממש רוצה לקנות כי אני יודעת שאני יותר לא אלבש אותן וגם בקושי יש לי כסף עכשיו.
אתם חושבות שואנס משובץ יתאים :\? אוף אני כ"כ בבעיה ואני לא הולכת להחליף את הסקיני והגופיה. השאלה מה לשים מסביב כדי לא להיראות כמו פרחה. יש למישהי רעיונות D:?

R o N i 17

New member
לא ולא למשובץ ומנומר יחד!

תנסי להשיג נעלי בובה שחורות ואם לא תצליחי תוותרי על הגופיה המנומרת

talrach

New member
נשמע לי כמו קורבן אופנה.

סקיני+מנומר+נעלי בובה
סקיני+מנומר+סליפאון משובץ ....

talrach

New member
אופס,

תוכן ההודעה לא היה אמור להביע איזושהי העדפה.. אני חושבת שכדאי לך להחליף שני פריטים מההופעה בפריטים יותר קלאסיים [פשוט לא טרדנים] וכך לא תיראי כמו קורבן אופנה
מה שגם לא נראה לי כ"כ נוח עם נעלי בובה במסיבה..

למעלה