שרשור שבועי - פרק 54 תורגם ^^

שרשור שבועי - פרק 54 תורגם ^^

כן כן אנשים חמודים שלי, חזרתי מהאייקון במיוחד כדי לבדוק ולגלות שדטאביו תרגמו את בליץ 54!!!! אעעע *הולכת להוריד* והיה ממש כיף באייקון ^^ פגשתי שם את קיפי, ואור, ועוד כמה שאני לא זוכרת ^^" והלכתי לסדנת חץ וקשת!! ואני וקורל התלהבנו וכל הזמן אמרנו "אנחנו אישידה קונים! אנחנו אישידה קונים!" D:

אנשים תתלהבו!!!

מעו היה כ"כ כיף היום באייקון.... אבל לא קניתי שום דבר...לא נורא ראיתי את המנגה השניה של בליץ!!! ובובות1 מלא בובות של איצ'יגו ואורורה ואישידה ופוסטרים ועוד כל מיני דברים ^^ רד, פרק מטומטם, רד! *מרביצה למחשב*

o__o איפה ראית דברים כאלה?!

לא נורא, אני שמחה בחלקי. -מוחצת בובת איצ'יגו- אפילו שאייקון היה ממש חרא. X_X

ממ, ראיתי

בדוכן של גיא, ובדוכן שהיה ליד הדוכן של קומיקאזה >.< תאמת- האייקון באמת לא היה משו..... אבל כ"כ נהניתי בסדנה ^________^

ממממ נחמד לכם..

אני אישית לא הלכתי לאייקון היום אבל הבנתי שכולם נהנו... מחר אני הולך עם עוד כמה חברה ואולי נראה חלק מכם מחר נראה... בכל מקרה אני מקווה שנהניתם ותבואו גם מחר כי אני בא ^_^

ThePiper

New member
*רצה להוריד*

אהה כולם הלכו לאייקון חוץ ממני ;___; עולם אכזר!!! חחח אישידה קונים XD XD

כן כן כן!

ואפילו יש לי משקפיים! זה היה ממש כיף ועבר ברחוב לידינו אחד שהתחפש לוולברין oO עם תלבושת מלאה והכל אז גם התלהבנו אפילו שלא הבנתי איך הוא לא מתפדח ללכת ככה ברחוב <.<

האייקון היה כל כך כייף!../images/Emo15.gif

ד"א- אתן לא היחידות שהתלהבו מהקשתות. ישנתי אצל מית, וגם גלי. וירד גשם והשתעממנו (10 בבוקר משו כזה) אז לקנמו קשתות פלסטיק שהיו לה וחיצים והתחלנו לכוון לכלמיני מקומות בחדר. בסופו של דבר הבנות התכופפו כל פעם שכיוונתי אליהן- כי גיליתי שאני ממש טובה בזה....
והאייקון! דוכנים! מחברות של איצ'יגו! אחרי שהתחרעתי על הדוכנים, וגיליתי *שאין* יותר מאנגות של בליץ', קניתי לעצמי פרובה ווליום 2 וטסובאסה ווליום 1 כפיצוי. וקניתי גם פוסטר של ביאקויה (חה! קנאו בי! יש לי ביאקויה ממוסגר ויפה תלוי על הקיר!) מה שהפך אותי למאוד מאושרת (אם כי מאוד מרוששת
) פגשתי מלאאא כוסעות כמובן, והסתכלתי על הלייב אקשן, וזה נראה כייף! והדוכנים! אני לא מוותרת, כשהחנות בדיזינגוף נפתחת אני הולכת לשם וקונה ככול יכולתי (זותומרת שאני צטרך לעבוד- כי התרוששתי לחלוטין). אבל בכולזאת! לי יש פוסטר של ביאקויה ולכם לא!

Takashi Tomoko

New member
../images/Emo34.gif מוהאהא לי יש מנגה של בליץ'!

וגם פוסטר של היטסוגאיה! תאכלו ת'לב

dark max

New member
לאאאאאאאאא!!!

מניאקית!!! יש לך פוסטר של ביאקויה ועבודה החיים לא הוגנים!!! רוצה לעשות אוסף פוסטרים או משו? נתחלף מידי פעם בפוסטרים או משו? [להזכירך יש לי פוסטרבד נסגד של חייזר, עוד פוסטרבד נסגד של דרקון, ושלושה פוסטרים נסגדים של בליץ' FMA ופיינל פאנטסי] אני רוצה ביאקויה בישי נסגד מעל המיטה שלי!!! אני צריכה למצוא עבודה
...

JeeChan

New member
היה כל כך כיף DDDDD:

פגשתי כל כך הרבה אנשים מפורום בליץ' D: ואת אחותי הקטנה נעמה D: ואני והיא הלכנו ובילינו והיה כל כך כיף, פגשתי כל כך הרבה אנשים שאני מכיר, יו היה כיף *הלם*. וכמובן שגם פגשתי קיפי *_* D: וקיארית DDDDD: ואני וקיארית עשינו כיף חיים גדול ולקיפי קנינו ארטבוק של לאבלס ליומולדת D: וגם פגשתי אפרתתתתתתתתתתת D: ואנביייייייייייי D: ובאקי *________* DDDDD: ועוד מלא אנשים =]

KiaritChan

New member
ג'יצ'אן! היכן התמונות? ;.;

אנירוצה לראות את אנוכי הדוחה ולצחוק עליי XD.

JeeChan

New member
דוחה *ממצמץ בתמיהה* |: ?

קיארית חמודה ויפה מדי מכדי להיות דוחה, כה אמר סבא ג'יצ'אן =]

למעלה