שרשור שבועי - פרק 54 תורגם ^^

Evilink

New member
הפרק הכי גדול עד עכשיו

יאי איזה פרק גדול, כל פרק יותר טוב מהקודם. היוצר פשוט גאון. D;. איצ'גו פשוט ענק בבגדים החדשים שלו והוא כזה חזק. חובה לראות!!!

Evilink

New member
תמונת ארט

זה גם wallpaper שווה של איצ'י בבגדים החדשים שלו

איזה פרק! ../images/Emo15.gif

מדהים! כל כך אהבתי! איך שהיא אמרה לכולם תודה כשהיא חשבה שהיא תמות... אני כמעט בכיתי. התחלתי לצרוח "איצ'יגו יא טמבל! למה אתה מאחר?!" ושרוקיה התחילה להתלהב מזה שכולם באו להציל אותה... וכשאיצ'יגו זרק אותה על רנג'י ואמר להם לברוח... זה היה כה מצחיק! עם הפרצוף הזה! או... אני מתה לראות קרב של איצ'י וביאקויה! (לי יש פוסטר של ביאקויה ולכם לא!) והקטע בסוף היה כל כך מצחיק! "אני שיניגמי, ובאתי לחסל את ההולואים בעיר הזאת!" *דו קאוובנג'י דורך עליו*

שאלה למי שראה את הפרק

בסוף, אחרי השיר סיום, אז שומעים את איציג'ו מדבר עם מישהו על זה שהוא החליף תלבושת, ושהוא השאיל את זה מיורואיצ'י XD מממ אז מישהו זיהה עם מי הוא דיבר? כי לא זיהיתי את הקול השני בדו-שיח >.<

Evilink

New member
אני זיהיתי../images/Emo8.gif

זה אישידה, אפשר גם לדעת לפי כך שהוא אומר לו שסוף סוף הוא הבין את חשיבותה של השכמייה ועל כך שהוא עכשיו שותף-שכמייה שלו. נ.ב למי שלא הבין תמיד איצ'יגו צחק על אישידה על כך שיש לו שכמייה.

Evilink

New member
ד.א לא אמרו בפרק הקודם ש...

שהפינה של קון תחזור בתבנית חדשה? ציפיתי לראות את זה, חבל :(

SasuNaru

New member
OMFGGGG!!!!

איזה פרק מושלם!!! איצ'יגו מושלם!!!! איזה בישי מדהים הוא!!!אהההההההה!!!! ניחעחעח איך שהוא זרק את רוקיה הרג אותי XDD [רציתי שרנג'י לא יתפוס אותה אבל לא נורא] ואיזה סגדים כוסיים הוא לבש!!! אהה אני רוצה לאנוס אותו יותר מתמיד!!! *____________________* אומג הוא כל כך יפה~! והוא כזה חזק ניאנ!!!! אומג אומג אומג!!!! *________* הוא הופיע עם כל הבישיות שלו~! וכיסח את כולם~! אהה!! כמעט השתנתי בתחתונים מרוב אושר! [לא, לא באמת T.T;] אהההההההההההההההההההההה!!! *מתפגרת מאושר* השיחה שלו ושל אישידה בסוף XDDDD

cRitiCaL KitTy

New member
איזה פרק יפה!*_*../images/Emo76.gif../images/Emo113.gif

האאאאא*____________________________* איזה קורע כשהוא זורק את רוקיה! אבל למה רוקיה כל הזמן ממעיטה בערכו???

Neon taichou

New member
כי לאף אחד אין כוח

של מיליון סול סליירס! >< איצ'יגו יותרמדי חזק וזה מטריד. וחוצמזה, היא לא ממעטטה בערכו, היא דואגת לו, כי היא יצורה יפהפיה, אדיבה, לא-אנוכית ובעלת רגליים סקסיות. D:

SasuNaru

New member
*מרימה גבה*

*לא אומרת את מה שהיא רוצה להגיד כדי לא להכנס לוויכוח בין שונאת רוקיה למעריצי רוקיה* *וכדי לא להסקל*

cRitiCaL KitTy

New member
חח../images/Emo76.gif../images/Emo113.gif

אכן, רוקיה לשלטון!

Violettecat

New member
מישהו כאן יודע אם...

מישהו כאן שקרא את המנגה,יודע אם גם במנגה רמזו על כך ,שאנוהאנה רטסו ריפאה את רנג'י? אחרי שצפיתי בפרק הקודם,שמתי לב שממש רמזו שאנוהאנה רפאה את רנג'י, 1.לפני שהוא התעורר ,הוא ראה את הצללית שלה 2.האנאטארו טען שמישהו כבר ריפא את רוב הפצעים של רנג'י והיא המרפאת הכי חזקה בסול סוסייטי 3. היא מאחרת לטקס של ההוצאה להורג ובפרק 54 רואים שפתאום היא מופיעה לצד הסגנית שלה אחרי שהיא נעדרה מתחילת הטקס.

Crow4U

New member
תמונה מגניבה מהמנגה

איצ'יגו היה כל כך סוס בפרק הזה :X סוף הפרק, כשהוא מחסל את שלושת הסגנים, פשוט וואו ^_^

למעלה