שרשור שבועי - פרק 54 תורגם ^^

coral chan

New member
אני אישידה קון! ^_____________^

נמ..למרות שלא הצלחתי לפגוע אפילו פעם אחת במטרה,זה לא אומר שאני לא יכולה לפגוע בהלוואו בעתיד,נכון? XD וזהו..לא פגשתי כמעט אפחד מהפורום ;;

ממ...הצלחת פעם אחת ^^

ואני הצלחתי מקבץ שהוא אמר שזה יפה ^________________________^ וגם פגעתי פעם אחת בצהוב!!! וגם את, זוכרת? XD

האם יש רגליים יותר סקסיות?!

משל רוקיה?! היא כל כך מושלמתתתת T__T כדי לפצות על הציורים הזוועתיים שלה בפרק הקודם, בפרק הזה עשו אותה סופריפה. *_* גם איצ'יגו היה כוסע ביותר. OMG, הקטע שבו איצ'יגו זרק את רוקיה לרנג'י היה היסטרי. XDDD ומתי כבר יראו את הבנקאי של איצ'י? -בוכה- אני רוצה קרב! אני רוצה קרב!

JeeChan

New member
פרק מושלם, איצ'יגו מושלם,הכול מושלם

פרק מדהים =] ופרק אחרי זה D: יהיה את הקרב D:

כי בסוף הפרק תמיד מראים מה יהיה

בפרק הבא, והראו את דון קנונג'י מסתער על איזה שיניגמי אידיוט יחד עם ה"קאראקורה הירוז". לא יכול להיות שזה היה סתם בצחוק, נכון? =_=

JeeChan

New member
אה לא לא זה לא פרק פילר

זה היה קטע מצחיק שהיה מהמנגה שמראה מי החליף את רוקיה בחיסול ההולוואים. הפרק הבא יהיה פרק נורמאלי עם קרבות מדהימים *_*

זה היה פרק כזה סגיד *.*

אני כ"כ התרגשתי, זה היה כ"כ מהמם T_T איזה תלבושת מגניבה וחדשה יש לאיציגו, וסוף סוף נזכה לקרב המיוחל בין 2 הענקים- באיאקויה ואיציגו *.* זה היה כ"כ טוב שהוא זרק אותה XDDD ומזל שהפעם הסתפקו בסיומת קטנה עם ה"בואהאהאהאה" ההוא >.< ולא פרק שלם כמו 50 >.< הפרק הכי טוב עד עכשיו לדעתי D:

ThePiper

New member
אין לי כותרת, באמת

השתמשתי בביטורנט לשם שינוי כי לא יכלתי לחכות יותר ולא יצאו עדיין הורדות ישירות, אז יצא שדיי ראיתי אותו באחד בלילה ^^" לא דמיינתי את הקטעים במנגה ככה, אבל בהחלט לא התאכזבתי, אולי אם הם לא היו מראים את אותם הבעות הפנים אלפיים פעם אז זה היה יותר טוב D: אבל בסה"כ פרק מצוין ולא רק בזכות ביאקויאה שאם מישהו שם לב היה סופר בישי O.O *מחכה בחוסר סבלנות לבנקאי של איצ'י*

Fay Wood

New member
פרק מדהים *-* ../images/Emo168.gif

כלכך מותח! בקטע עם רוקיה וההוצאה להורג, הייתי כל כך במתח שהתחלתי לצעוק על הדמויות שיעשו משו ><;; לא שזה עזר, אבל שיהיה.. איצ'יגו *-* זה היה קטע כל כך יפע כשהוא הציל את רוקיה *.* פרק ממש יפה ומרגש ^-^ בין הטובים ^^

למעלה