שרשור שבועי

../images/Emo109.gif עונה ^^

שיר השבוע של פראמור: מיזרי ביזנסיון [ אין לי כוח לכתוב באנגלית ] שיר השבוע לא של פראמור: דה קיל - 30 דקנט טו מארס קליפ השבוע: טנקס פור דה ממוריס - פול אאוט בוי להקת השבוע: 30 סקנט טו מארס אלבום השבוע: אממ.. ביוטיול לאיי משהו חיובי שקרה השבוע: טיול שנתי :] היה כ"כ כייייף ! משהו שלילי שקרה השבוע: לא זוכרת .. סדרת השבוע: דני הוליווד ! - השיר מתנגן לי בראש.. ציטוט השבוע: " אקס זה וונה בי חומר מחרמן " XDD - אל תנסו להבין D: תמונת השבוע:

RockSter

New member
היי!

רק רציתי לומר שאני חולה על הזמר מ30 seconds to mars ורציתי לשאול אם את מכירה את הסרט שהוא שיחק בו.. זה עם הסמים.. קוראים לו רקוויאם לחלום.. אם אני מאיתת טוב :)

לא בטוחה לגבי השחקן../images/Emo28.gif

לא ממש יצא לי לראות סרטים שהוא משחק בהם, אבל הוא זמר די טוב (שמעת את הגירסא האקוסטית של The Kill? רק שם באמת אפשר לשמוע שיש לו קול ממש יפה!) ואוה כן, הוא בהחלט יפה

../images/Emo109.gif הוא מדהייים ../images/Emo99.gif

ג'רארד הוא בנאדם ממש מדהייים ! ^__^ הוא גם מוכשר בטירווף !

HagarStar

New member
תראי את צ'פטר 27../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

הוא משחק את מארק משהו, הרוצח של ג'ון לנון והוא פשוט משחק מדהים שלא לדבר על רקוויאם לחלום
ואגב, הוא היה שחקן הרבה לפני שהוא שר

אלוש 4

New member
אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע של פראמור: קונספירסי שיר השבוע לא של פראמור: הוט של אבריל קליפ השבוע: הוט להקת השבוע: פארמור אלבום השבוע: ריוט! משהו חיובי שקרה השבוע: שום דבר מיוחד משהו שלילי שקרה השבוע: כלום סדרת השבוע: האי ציטוט השבוע: -- תמונת השבוע:

mafakit

New member
אניניניני D: |אלפקה|../images/Emo218.gif

שיר השבוע של פראמור: קראשקראשקראש D: שיר השבוע לא של פראמור: יור לאב איז א ליי-סימפל!@#$
קליפ השבוע:וון איים גון-סימפל
להקת השבוע: סימפל!@# אלבום השבוע:RIOT!!!!!@# אתמול קיבלתי אותו!!@#@ DDD: משהו חיובי שקרה השבוע:יומולדת!!@ ת"א!!!@ מסיבת הפתעה שידעתי עליה XDDDD משהו שלילי שקרה השבוע:המורה לספורט יודעת שאני מבריזה ממנה ><' סדרת השבוע:אין ממש.. אולי דקסטר ציטוט השבוע: שיוווו כל כך הרבה!!!@# XDDD אין לי כח להיזכר נו ><' תמונת השבוע: לא D:

a k c

New member
../images/Emo109.gifלהלההלהה

אין לי כוח השבוע
תהרגו אותי?

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gif*סקילה באבנים*

רק בגלל שיש לנו יומולדת באותו יום D: ואם זאת לא את אז יצאתי מפגרת

למעלה