שרשור שבועי

HagarStar

New member
טםטםטם../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: פנסס כי זה כיף לזמר אותו בחניה כשכולם מסתכלים עליי עקום D: שיר השבוע לא של פראמור: היר ווידאווט יו - 3 דורס דאון קליפ השבוע: להקת השבוע: דה אקדמי איז אלבום השבוע: אלמוסט היר - דה אקדמי איז משהו חיובי שקרה השבוע: גלית הייתה אצלי, קניון איילון עם אמא, קניון איילון עם הדס ובכללי היה נחמד השבוע משהו שלילי שקרה השבוע: המורה לתנ"ך צעקה עליי מול כל הכיתה
, לא יצאתי אתמול O_O סדרת השבוע: דני הוליווד ציטוט השבוע: אני: "ניצן, נכון שלכל הרוסים יש חתולה?" ניצן: "לא.." אני: "תשאלי את פרגר" [הוא רוסי O_O] ניצן: "פרגר ישלך חתולה?" הוא: "כן" תמונת השבוע: קטנה שלי 3>

ANGELUSPIKE

New member
עונה.....

שיר השבוע של פראמור: for a pessimist im pretty optimistic שיר השבוע לא של פראמור: New Found Glory - Kiss Me aly and aj-potential breakup song Vanilla Sky - Umbrella (Plain White T's - Hate (I Really Don't Like You קליפ השבוע: New Found Glory - My Friends Over You להקת השבוע: paramore, newfound glory אלבום השבוע: riot משהו חיובי שקרה השבוע: אין. משהו שלילי שקרה השבוע: אין. סדרת השבוע: קוד גיאס. ציטוט השבוע: אין. תמונת השבוע: חתולי הרעם.

RockSter

New member
עונה!!!!!!!!!!!

שיר השבוע של פראמור: misery buisness *שומעת ורואה את הקליפ עכשיו בyoutube *
שיר השבוע לא של פראמור: כל השירים של אבריל *היום נסעתי לירושלים וכל הדרך חרשתי רק על אבריל ופראמור, ומדי פעם גם על Linkin Park*
קליפ השבוע: ננממנמנמנ... misery buisness. sk8ter boi
להקת השבוע: פראמור
אלבום השבוע: the best damn thing משהו חיובי שקרה השבוע: קבלתי סקייטבורד!!!!!!!!!!! משהו שלילי שקרה השבוע: בית ספר............... סדרת השבוע: משמורת (חולה על שתי הג'ינג'יות@) ציטוט השבוע: "שירי את חייבת שקל למחשב" XD גדולללללללל! תמונת השבוע: אין לי כוח.. אני ב"הוספת תגובה מהירה".. שבוע הבא.. בעזרת השם.. אם אני אשרוד עד אז...

תתחדשי על הסקייטבורד!../images/Emo28.gif

מגניב לך לגמרי! [סקייטבורד זה באמת מגניב. אני לא צינית או משהו.
]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שיר השבוע של פראמור: מיזביז. שיר השבוע לא של פראמור: הרבה סיטי סליפס ובלאקאאוט. קליפ השבוע: החדש של סימפל פלאן. כלכךךךךךךךך חרוש! להקת השבוע: דה בלאקאאוט. אלבום השבוע: ווי אר דה דינמיט - דה בלאקאאוט. משהו חיובי שקרה השבוע: הייתי בסינמה סיטי עם חברות - סרט וקניתי 3 חגורות חח משהו שלילי שקרה השבוע: אני והחבר נפרדנו. סדרת השבוע: מלון בבילון נגמר
ציטוט השבוע: X תמונת השבוע: המחשב שלי מוחרם אז אני על של אחותי.. אין לי כלום.

למעלה