שרשור שבועי

LIly845

Well-known member
שרשור שבועי

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע:

Luna Sphere

New member
'-'

שיר השבוע מmtv2: אמ החדש של הקריבס כי זה הדבר היחיד שהספקתי לתפוס בזמן האחרון. שיר השבוע לא מmtv2: imogen heap- speeding cars להקת השבוע: נמ. עדיף שאני לא אומר בתקווה לשמור על חיי מפני אנשים ושמם אטי... אבל אני הרי כל כך אימו אז איך אכפת לי מהחיים שלי בכלל -________- קליפ השבוע: נמ. דיסק השבוע: LFTL. כאילו הדיסק עצמו, לא השירים. הדיסק אני מתכוונת המוצק! כי השירים כבר נחרשו כשהוא יצא.. הפתעת השבוע: חיוך מלבב3> ביאוס השבוע: אני לא בטוחה שזה ביאוס. כי לפעמים שיחות מוציאות דברים מהבטן, אבל מצד שני גורמות למבוכה רצינית כשנפגשים תמונת השבוע: סרט השבוע: אין סדרת השבוע: פמילי ג[א]י ערוץ השבוע: M2 וול אוף קורס ספר השבוע: מי קורא ספר בשבוע=_=

GD ROCKS

New member
../images/Emo69.gif

שיר השבוע מmtv2: ממ.. נו באמת אין לי מושג. שוב טייניגר. שיר השבוע לא מmtv2: Muse-Plug in baby Muse- Hysteria Muse-Sunburn Muse-Stockholm Syndrome Muse-Muscle Museum (אוקיי חרשתי עליהם.) Evanescence- Whisper Evanescence- Haunted להקת השבוע: מיוז. קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=HvJ1GEkr_kI דיסק השבוע: לאיודעת הפתעת השבוע: ממ. שהלך לי טוב במתכונת בפיזיקה? ביאוס השבוע: לא יודעת אבל זה שבוע די יבש. תמונת השבוע: נגיד.. סרט השבוע: איזה סרט? ): לא ראיתי שום סרט ): סדרת השבוע: דרייק וג'וש?! XDDD ערוץ השבוע: ממ.. מטיוי2, ניקולודיאון DDDDDDDDDDDDDD: ספר השבוע: ממ.. לא קראתי כלום השבוע

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שיר השבוע מmtv2: Enter Shikari - Jonny Sniper Rise Against - Prayer Of The Refugee שיר השבוע לא מmtv2: Disco Ensemble - Drop Dead Kasanova להקת השבוע: Lostprophets Evanescence קליפ השבוע: Rise Against - Prayer Of The Refugee דיסק השבוע: - הפתעת השבוע: כמה טובה הייתה ההופעה של אוונסנס. יחסית ללהקה שאף פעם לא באמת אהבתי כלכך
ביאוס השבוע: הומ. חם. תמונת השבוע: - סרט השבוע: Another Gay Movie כזה שולט!!! חחחחחחח עוד ארבעה חודשים יוצא 2. סדרת השבוע: ירחו
ערוץ השבוע: MTV2 חזר להיחרש אצלי. מאז שהחזירו לי את הממיר לחדר P: ספר השבוע: החוברת מתמטיקה לחופש נחשבת?? 50 עמודי תרגילים.. הכנסה למבחן רמה מוגברת. אוך. אמן 5 יחידות.

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שיר השבוע מmtv2: Our Velocity-Maximo Park שיר השבוע לא מmtv2: Creep-Radiohead Just-Radiohead Inside My Head-Radiohead Scatterbrain-Radiohead Let Down-Radiohead High And Dry-Radiohead Be Quiet And Drive-Radiohead Lucky-Radiohead Everything Is Its Right Place-Radiohead Airbag-Radiohead Karma Police-Radiohead וכל האלבום של ביט 69
להקת השבוע: ביט 69
Radiohead קליפ השבוע: Sum 41-Underclass Hero
דיסק השבוע: ביט 69-חומרים רטובים הפתעת השבוע: הלך לי טוב בקונצרט ואבאימא מוכנים לקנות לי חשמליתD: ביאוס השבוע: להוריד זבל זה לא עבודה!!#@!# תמונת השבוע: סרט השבוע: לא יודעת סדרת השבוע: השבט. הנפילים
ערוץ השבוע: יס סטארס ספר השבוע:

Runt

New member
תפוחים זה ממש כיף

שיר מM2: air traffic - shooting star שיר לא מM2: the libertines - boys in the band להקת השבוע: אייר טראפיק קליפ השבוע: מאנקיז - פלורסנט אדולסנט דיסק השבוע: אייר טראפיק - fractured life הפתעת השבוע: המ.. אייר טראפיק? ביאוס השבוע: אמ.. אתמול סרט השבוע: היוקרה
סדרת השבוע: בנות גילמור ערוץ השבוע: ערוץ ההסטוריה לול ספר השבוע: אנשי הקש / מייקל מרשל

CitizenErased

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אימא! הם נראים כאילו הם יצאו מהמועדון של הרוסים מול העבודה שלי שכולם שם משתכרים ואז זורקים בקבוקים על הרצפה
איזו תמונה גאונית. מעניין כמה שיכורים/high הם היו.

BabyShambles

New member
The libertine is locked in jail

שיר השבוע מmtv2: Folding Stars- Biffy Clyro Good Shoes- Morden וגם די התמכרתי לFace Down של The red Jumpsuit
שיר השבוע לא מmtv2: Mansize Rooster- Supergrass Good Shoes- Small Town Girl I Can Do It Without You- Kaiser Chiefs Shut Your Eyes- Snow Patrol Burn The Witch- QOTSA The Bad Thing-AM Last Of The Small Town Playboys-DPT -הרבה שירים של פטריק וולף- להקת השבוע: פטריק. קליפ השבוע: זה לא בדיוק קליפ- Patrick Wolf - Gypsy King דיסק השבוע: לא היה משהו מיוחד. הפתעת השבוע: [אולי] ג'יזל ביומולדת שלי
ביאוס השבוע: לא משהו מיוחד. תמונת השבוע:
סרט השבוע: בוראטXD סדרת השבוע: IDK ערוץ השבוע: M2 ספר השבוע:\ עדיין מועדון האידיוטים [נוו מה, אני קוראת לאט><]

למעלה