שרשור שבועי

sha na na revol

New member
לא לשכוח,

מוות של ילד זו טרגדיה, מוות של מיליונים שחלקם אולי זקנים זו סטטיסטיקה. וזה עצוב אם לכלבה שלך כואב\מגרד משהו, אבל אם היית בתאילנד הית אוכלת כלב.

t a o t a o

New member
אם אתה מנסה להתנגח בי

אז לפחות קח את זה לאוף. למה להפוך את זה לשרשורפלצת? פה אתה לא יכול למחוק שרשורים שלמים... כבר הבהרתי לך, אין לי מה להגיד, אני לא מתכוונת להצדיק את עצמי בפניך יותר, אף פעם. אני לא חייבת לך כלום. אתה לא נמצא בשום עמדה להטיף לי או לעקוץ בקשר לשום דבר שאני אומרת (והמון דברים שלא אמרתי אבל המח המניפולטיבי שלך מסרב לקבל כי אז התגובות שלך לא שנונות מספיק). אתה פשוט לא מעניין אותי יותר. צא מזה.

sha na na revol

New member
מה שכתבת היה אוף.

בדומה למה שאמרת, אני לא הולך להתבלבל מהצעקות שלך ולשכוח מאיפה *את* מגיעה כשאת עונה לי על משהו, כי תמיד הנקודת מוצא שלך די מבטלת את ההערות שלך שהן הו-סו אמיתיות. לא משהו אישי אגב, אני פשוט קורא עוד הודעות ונמצא בעוד פורומים, ואיכשהו הבוטות שלך בקטע של 'כינור לילד' עולה על כולן. ולא שבפועל התחשבות (בילדים! ילדים! שלא תחשבי חס וחלילה שדיברתי על משהו אחר) ראויה לציון כלשהו.

Unaffected

New member
&_&

שיר השבוע מmtv2: הוו.. sick sick sick שיר השבוע לא מmtv2: drake bell-found a way less than jake-overrated the frey-how to save a life להקת השבוע: coheed and cambria קליפ השבוע:לאדעת דיסק השבוע:ממ הפתעת השבוע: לאדעת
ביאוס השבוע: היה משעמם? תמונת השבוע: סרט השבוע:לאריתי סדרת השבוע:דרייק וג'ושD: ערוץ השבוע: יס סטארז1,באמת שאין טעם לשאול את זה כל שבוע
ספר השבוע:השטן לובשת פראדה

פיכ........

שיר השבוע מmtv2: סיקסיקסיק שיר השבוע לא מmtv2: All That Remains - It Dwells On Me All That Remains - Not Alone All That Remains - This Calling Primus - Too many puppies להקת השבוע: paramore, primus, all that remains קליפ השבוע: מיזרי ביזנס דיסק השבוע:ריוט הפתעת השבוע: הרבה דברים ביאוס השבוע:הרבה דברים תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע:חברים, יריחו ועוד כמה ערוץ השבוע:הרבה דברים ספר השבוע:

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifאינלי כח לאותיות גדולות;;

שיר השבוע מmtv2: Queens of the stone age-Sick sick sick The white stripes-Icky thump Good charlotte-The river. שיר השבוע לא מmtv2: Dream theater-
Forsaken The ministy of lost souls In the presence of enemies-Pt.2 The dark eternal night Opeth-
The drapery falls Harvest Patterns in the ivy The funeral portrait Blackwater park The doors-
Unhappy girl People are strange When the music's over Placebo-
Taste in men Special k Nancy boy Black-eyed Protège-moi I do Teenage angst 36Degrees Muse-
Sing for absolution Hysteria Time is running out Butterflies and hurricanes Porcupine tree-
Rest will flow Russia on ice Hatesong 4Chords that made a million Katatonia-
Passing bird Ghost of the sun Complicity Sulfur The used-
Blue and yellow Greener with the scenery. להקת השבוע:הלהקות למעלהX: קליפ השבוע:Placebo-Pure morning. דיסק השבוע: Dream theater-Systematic chaos Opeth-Blackwater park The doors-Strange days Placebo-Black market music Placebo-Once more with feeling Muse-Absolution Porcupine tree-Lightbulb sun. הפתעת השבוע:ילדות בכיתה ה' ששומעות AFI
והממ.פרדי הסקסיD: והממ.היה מגניב בשיעור גיטרה
והממ.חברות. ביאוס השבוע:נגמרו לי העוגיות!111;; תמונת השבוע:>> סרט השבוע:סיפור אהבה בלתי נשכח,רקוויאם לחלום,שודדי הקאריביים3. סדרת השבוע:מופע שנות ה70,בנות גילמור
,דרייק וג'וש. ערוץ השבוע:M2,אייאקסאן>< ספר השבוע:אני חייבת לחזור לקרוא~_~ אני כנראה מכורה לחפירות
לקח לי שנה לכתוב את הכל!

Sweet Calamity

New member
באלי גם! ../images/Emo115.gif

שיר השבוע מmtv2:לאדעת
שיר השבוע לא מmtv2: האביב הנצחי-כנסיית השכל. להקת השבוע: כנסיית השכל. קליפ השבוע: לאדעת
דיסק השבוע: אוטוביוגרפיה-כנסיית השכל הפתעת השבוע: יש פילם צבעוני בחבילה של 2, גם דתיות אוהבות את מיקה ואומרות "שיט". ביאוס השבוע: לסדר ת'חדרS: תמונת השבוע: יאמיאמ.
סרט השבוע: ~מנסה להזכר אם ראיתי סרטים~נראה לי שלא
סדרת השבוע: הממ.וואלה אין לי מושג>< ערוץ השבוע: 71-הזה עם הרדיו.. ספר השבוע: כביסה-סוזן אדם. נראה לי שבאמת לקח לי שבוע לקרוא אותו.

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gifסופסוף חזר האינטרנט ^__________^"

שיר השבוע מmtv2: We Are Scientists - The Great Escape כי נתקלתי בו המון השבוע! שיר השבוע לא מmtv2: Busted & Mcfly - Build Me Up Buttercup The Foundations - Build Me Up Buttercup שיר כ"כ ממכר ^^" James Blunt - High James Blunt - Wisemen James Blunt - You're Beautiful James Blunt - Goodbye My Lover James Blunt - No Bravery
437928473X להקת השבוע: ג'יימס בלאנט
ולהקתו, לצורך העניין
קליפ השבוע: sick sick sick- qotsa כי אח שלי ראה אותו והתחלחל XD הפתעת השבוע: יש מצב שאני נוסעת עם עוד 3 חברות למלון קלאב הוטל טבריה
ושיעור גיטרה נחמדון D: ביאוס השבוע: היה סוגשל Mor against the world
תמונת השבוע: סרט השבוע: פרל הארבור
אה וגם מיליון דולר בייבי
סרטים כ"כ עצובים.. עכשיו שחושבים על זה, אולי הם הגורמים האמיתיים למצבי הרוח הקקיים שהיו לי
סדרת השבוע: דרייק וג'וש
ערוץ השבוע: MTV ^-^ ספר השבוע: אוח;;אני מתה להרשם למדיטק._.

HagarStar

New member
נו ברייברי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

MirrorGirl

New member
../images/Emo210.gif

שיר השבוע מmtv2: נממ.. teenagers? שיר השבוע לא מmtv2: Akira - Million miles away from home להקת השבוע: - קליפ השבוע: - דיסק השבוע: - הפתעת השבוע: מסיבת הפתעה שהתגלתה כמסיבת הפתעה מזוייפת XD ביאוס השבוע: - תמונת השבוע: אני וחברה במועדון >> סרט השבוע: שרק 3
סדרת השבוע: איןןן :/ ערוץ השבוע: יס סטארס D: ספר השבוע: -

HagarStar

New member
מיכ את כ"כ יפה ../images/Emo23.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

גם שוש XD

Moldy Peach

New member
../images/Emo118.gif

שיר השבוע מmtv2: The Wombats - Kill The Director שיר השבוע לא מmtv2: Spoon - I Turn My Camera On The Stills - Changes Are No Good Pete And The Pirates - Nuana להקת השבוע: The Films קליפ השבוע: Mark Ronson - Oh My God מארק
דיסק השבוע: The Films - Don't Dance Rattlesnake סרט השבוע: The Science of Sleep סדרת השבוע: האנטומיה של גריי/המשרד/קוראים לי ארל

t a o t a o

New member
גו בייבי, גו גו

שיר השבוע מmtv2: הטלויזיה שלנו גוססת, הקול מעוות מעבר לכל דמיון, לא יצא לי לראות כל כך הרבה זמן שאני אפילו לא יודעת איזה שירים יש שם עכשיו. זה מסביר גם למה אני מגיבה בעיקר להודעות על היאבקות, בלט וסדרות בריטיות. גו אוף-טופיק! שיר השבוע לא מmtv2: פיטי דוקרטי עם there she goes (a little heartache) גו פיטי! להקת השבוע: בייבישאמבלס, כי התגעגעתי. גו דרו! קליפ השבוע: הכלבה מצפצפת. גו כאב ראש! דיסק השבוע: דאון אין אלביון של השאמבלס. גו ארקדיה! הפתעת השבוע: ירח מלא ביאוס השבוע: ירח כחול תמונת השבוע: גבינה כחולה? סרט השבוע: דומינו. גו קירה נייטלי! סדרת השבוע: טיצ'רס בגרסה האמריקאית. לא כמו המקור אבל עדיין שובה לב בדרכם האמריקאית המיוחדת וחסרת התחכום. גו ג'ף! ערוץ השבוע: ערוצי הספורט. גו ווימבלדון! ספר השבוע: פיוז לפטריק ג'ונס. גו פאט!

lestatgirl

New member
תשפכי ועכשיו!

רק שזה לא יהיה קשור לג'ייסון שוורצמן..
ראית SPUN?

lestatgirl

New member
את קראת את הבלוג של דרו במיי ספייס של השמבלס?

הוא כ-ז-ה חמוד!! איזו עוד להקה תיתן לך עדכוניים יומיים על מה שקורה שם באולפן הקלטות. וזה כזה בקשר ישיר עם המעריצים דרו: מיק אימץ חתול מעריצים: פיט חופר לו קבר ברגעים אלה..

למעלה