שרשור שבועי

HagarStar

New member
אר../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע מmtv2: פראמור - מיזרי ביזנס דה רד ג'אמפסוט אפרטוס - פייס דאון שיר השבוע לא מmtv2: דה רד ג'אמפסוט אפרטוס - פולס פריטנס ג'סטין טימברלייק המלך - לאבסטונד/איי ת'ינק דאט שי נואוז [אינטרלוד] ג'ים קלאס הירוס - ויוה לה ווייט גירל להקת השבוע: פראמור, ג'אמפסוט קליפ השבוע: כמו שירי השבוע, ג'ים קלאס הירוס - קלוזס אוף! דיסק השבוע: ריוט! - פראמור הפתעת השבוע: הרשו לשי לישון אצליייי D::: ביאוס השבוע: לא יכולנו לצאת ולראות את יוני וסטיבן/גיא [עוד לא הבנתי
] תמונת השבוע: השפיות D: [אנוכי, שי ואחשלי הקטן] סרט השבוע: אנאדר גיי מובי גרר ג'ראד+גריף
, 13 סדרת השבוע: ניפ/טאק בגלל גלי XD ערוץ השבוע: מטב2, מטב, יסטארז 1/2/3 ספר השבוע: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה - מארק האדון

להלהלה.../images/Emo192.gif

שיר השבוע מmtv2: אמ טינאייג'רס? שיר השבוע לא מmtv2: Patrick Wolf - Tristan Patrick Wolf - The Libretine Patrick Wolf - The Magic Position Interpol - Obstacle 1 להקת השבוע: פטריק וולף וג'פוש קליפ השבוע: Patrick Wolf - The Magic Position חמודייייי דיסק השבוע: Jeff Buckley - Live at Sin-e [LE] Patrick Wolf - Wind In The Wires Interpol - Turn On The Bright Lights הפתעת השבוע: שודדי הקאריבים 3 בכלל לא כזה גרוע, אחלהסרט
ביאוס השבוע: המחשב גוסס!): תמונת השבוע: איןליכוח. תדמיינו לכם פה תמונה של ג'פוש. סרט השבוע: שודדי הקאריבים 3, ואתמול ראיתי גם את טיסת לילה בפעם המליון. סדרת השבוע: קונאן אובריין! ערוץ השבוע: יסטארס 2, אנערף ספר השבוע: לא קראתי השבוע כלוווום.

Djerry

New member
../images/Emo98.gif

שיר השבוע מmtv2: GoodBooks – The Illness שיר השבוע לא מmtv2: כל השירים של אוונסנס air traffic - time goes by air traffic - An End To All Our Problems Queens of the Stone Age – 3's & 7's להקת השבוע: אוונסנס ואייר טראפיק קליפ השבוע: בקושי ראיתי טלויזיה דיסק השבוע: evanescnece - the open door Queens Of The Stone Age - Era Vulgaris הפתעת השבוע: Execution Documentary של מיוז הרבה יותר יפה בלי קולות ובת"א יש המון מפורסמים
ביאוס השבוע: לא היה YS בהופעה תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: בנות גילמור ערוץ השבוע: בקושי ראיתי טלויזיה השבוע ספר השבוע: אני באמת צריכה להתחיל לקרוא את הספר החדש

litaf1

New member
חחח "המון".. לא צריך להגזים..

לא היו כל כך הרבה סלבים... חוצמזה ש3 מתוך ה-4 לא זיהיתי בכלל חחח XD

SainTonix

New member
../images/Emo191.gif

שיר השבוע מmtv2: החדש של SUM41 שיר השבוע לא מmtv2: אוונסנס - סוויט סקריפייס להקת השבוע: אוונסנס !! (כן, פעם ראשונה אולי בהיסטוריה שזה לא גוד שארלוט) קליפ השבוע: אוונסנס - סוויט סקריפייס דיסק השבוע: The Open Door (ולא Good Morning Revival - מי היה מאמין?!) הפתעת השבוע: ההופעה המצויינת, המעולה שכ"כ נהנתי בה מכל שניה. ביאוס השבוע: השרב תמונת השבוע: סרט השבוע: אין סדרת השבוע: אין ערוץ השבוע: M2 ספר השבוע: אין

lestatgirl

New member
Lego../images/Emo180.gif

שיר השבוע מmtv2:ההורורז וג'ק פיניאטה שיר השבוע לא מmtv2:פלטן A של הליבס, כזה מדוייק שבטח נכתבע"י מכונה. להקת השבוע:המכביז\השמבלס קליפ השבוע:קלאקסונס נוט אובר ייט דיסק השבוע:קולור אין איט המכביז. אני איהיה על סף רצח התאבדות והוא פשוט ישנה הכל הפתעת השבוע:my life CAN get any worst ביאוס השבוע:שהאירנים עדיין לא הפציצו? תמונת השבוע:התמונה של קירסטין דאנסט ובורל מה-Q סרט השבוע:פקר, להזכיר לכולכם שלא יצא ממכם צלמים סדרת השבוע:הצילו ערוץ השבוע:אקסטרא הוט ספר השבוע: הבלוג של דרו במיי ספייס של השמבלס

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: החדש של ביפי... להקת השבוע: המממ...דה יוזד כי קנו לי את הדיסק שלהם
קליפ השבוע: - דיסק השבוע: The Used-Lies For The Liars הפתעת השבוע: שאני סופסוף בבית!!! באמת שלא ראיתי את השבועיים האלה נגמרים... ביאוס השבוע: יש יותר מדי... תמונת השבוע: - סרט השבוע: אושן 13
סדרת השבוע: לא יצא לי לראות... ערוץ השבוע: M2 ספר השבוע: חוברת תרגול לחניך

dandiT

New member
נאמ../images/Emo9.gif

שיר השבוע מmtv2: הממ... דבורד אנד דווארמD: סוף סוך ראיתי אותוDDDD: שיר השבוע לא מmtv2: אינלי כוח לפרט;; להקת השבוע: HIM The Used Opeth קליפ השבוע: דבורד אנד דווארמD: דיסק השבוע: לייס פור דלייר - יוזד הפתעת השבוע: שחופש זה דבר נורא נחמדXP ביאוס השבוע: חם.. מאוד><" תמונת השבוע: - סרט השבוע: שה"ק קיללת הפנינה השחורה סדרת השבוע: חברים^^ ערוץ השבוע: ביפ... אמטיוי2 ספר השבוע: -

Brianstorm

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif

שיר השבוע:
Nobody Move, Nobody Get Hurt-We Are Scientists להקת השבוע:
ויי אר סיינטיסט וגוסיפ שגיליתי וקייזר בגלל ROCK AM RING קליפ השבוע:
כמו שיר השבוע דיסק השבוע:
אין
הפתעת השבוע:
אין ביאוס השבוע:
ארוך מדיי לפה תמונת השבוע:
חה,גם לו יש תוף מרים אדום מפלסטיק
סרט השבוע:
אין
,אוי רגע היחיד שראיתי זה היה טריינספוטינג סדרת השבוע:
טיצ'רס כי ראיתי לקט של כל הקטעים עם אנתוני ביו-טיוב
ערוץ השבוע:
אין ספר השבוע:
אין!

oshriti123

New member
../images/Emo10.gif

שיר השבוע מmtv2: כל הקליפים של גוד שארלוט [עשיתי מרתון ביוטיוב P:[ החדש של SUM41 Saosin - Voices[יש את זה בערוץ?] החדש של ביפי סורנדר The Fratellis - whistle for the choir שיר השבוע לא מmtv2: לא ממש יצא לי לשמוע דברים שאין באמטיוי 2 כי כי כמו שכבר אמרתי.. אין לי מחשב ): אז אין לי פלייליסט ): להקת השבוע: גוד שארלוט וסאם41... ודה פרטליס קליפ השבוע: כל הקליפים של גוד שארלוט, ו-Sum41 - In Too Deep דיסק השבוע: כל הדיסקים של לוסטפרופטס כי חרשתי עליהם במערכת ^^. הפתעת השבוע: הסולן של סאם41 זה בעלה של אבריל לאבין??
זכרתי שהיא התחתנה עם איזה דרק אבל... הא??
ביאוס השבוע: פלייליסט
תמונת השבוע: ממ בגלל שאני במחשב שלו אז תמונה שמצאתי אצל אח שלי... של אדי גררו וכריס בנואה. אני לא צופה בהיאבקות כ"כ [רק כשהוא מכריח אותי] אבל את הסיפור של אדי אני מכירה והוא סיפר לי את מה שקרה עם כריס[מישהו שמע על זה כאן?חוץ מאיתן חח] ואני לא אומרת שמגיע לו כבוד אחרי שהוא עשה דבר כזה, אבל התמונה הזאת בכל זאת מצמררת... לא? סרט השבוע: המלך האחרון של סקוטלנד
סדרת השבוע: יריחו ערוץ השבוע: M2 וביפ, כ"כ חרשתי עליהם. ספר השבוע: הארי פוטר, התחלתי לקרוא מהתחלה את כל הסידרה בפעם הרביעית

HagarStar

New member
אני שמעתי../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שכריס בנואה חנק את אשתו, דקר את הילד בן 7 שלו והתאבד בתלייה אאל"ט והוא היה ממש מוכר O_O

t a o t a o

New member
../images/Emo122.gif

אותי התמונה הזאת מצמררת כי הבנאדם שמצולם בה רצח אישה וילד בן 7. פגיעה בילדים לעולם תהיה חסרת הצדקה, חסרת הסבר, חסרת תירוץ, חסרת סיבה. דווקא היום שידרו קרב שלו בסמאקדאון, היה די מזעזע, מבחינתי.

למעלה