שרשור שבועי

LIly845

Well-known member
שרשור שבועי

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע:

:) מנמנמנמנמנ

שיר השבוע מmtv2:החדש של ה-EDITORS שיר השבוע לא מmtv2:MCR-MAMA להקת השבוע:MCR קליפ השבוע:WORKING CLASS HERO-GREEN DAY<3 דיסק השבוע:THE BLACK PARADE-MCR הפתעת השבוע:ממצממ ביאוס השבוע:שמיוז לא באים :( תמונת השבוע: סרט השבוע:לא יודעת סדרת השבוע:סימפסון ערוץ השבוע:ביפ ספר השבוע:

Wild Eye Joker

New member
~!~

שיר השבוע מmtv2: Biffy Clyro- Folding Stars שיר השבוע לא מmtv2: Muse- Hysteria Taking Back Sunday- My Blue Heaven The White Stripes- Fell In Love With A Girl להקת השבוע: ביפי קליירו קליפ השבוע: החדש של ביפי. דיסק השבוע: אין הפתעת השבוע: - ביאוס השבוע: ביטול הפסטיבל תמונת השבוע:
סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: Family Guy ערוץ השבוע:
ספר השבוע: הרדוף לבן..עלה 30 שח

Djerry

New member
=]

שיר השבוע מmtv2: Silversun Pickups - Well Thought Out Twinkles שיר השבוע לא מmtv2: כל השירים של אייר טראפיק להקת השבוע: אייר טראפיק וQOTSA קליפ השבוע: החדש של האדיטורס חמוד דיסק השבוע: Air Traffic - Fractured Life Queens Of The Stone Age - Era Vulgaris הפתעת השבוע: כלום ביאוס השבוע: אין מיווווז תמונת השבוע: סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: יריחו ופרוייט מסלול (רציתי אולי אבל גם ג'פרי זה בסדר) ערוץ השבוע: ספר השבוע: אין חשק לקרוא

dandiT

New member
נאמנאמ

שיר השבוע מmtv2: FFAF - walk away 30STM - from yesterday שיר השבוע לא מmtv2: הפעם ישלי כוח לפרט
HIM - passion's killing floor HIM - you are the one HIM - salt in our wounds The Used - earthquake The Used - wake the dead The Used - buried myself alive The White Strips - seven nation army The White Strips - icky thump Nickalback - rockstar Opeth - A fair judgment Opeth - ghost of perdition Opeth - the funeral portrait טוב חפרתי
להקת השבוע: HIM The Used Opeth קליפ השבוע: לודעת
דיסק השבוע: HIM - DS&BH The Used - lies for the liars הפתעת השבוע: שכשאתה שרוף אתה לא יכול לישון
ואני עוברת דירה^^ ביאוס השבוע: אני שרופה בכל הגוף ואני לא יכולה לזוז
תמונת השבוע:
סרט השבוע: שרק 3! סדרת השבוע: סמולוויל וחברים ערוץ השבוע: נו הערוץ הזה שיש את סמולוויל
ספר השבוע: -

Luna Sphere

New member
cause baby i'm not alright when you go

i'm NOT fine.. please be aaall mine שיר השבוע לא מM2: פלסטיק טראמפ!!!!!1111 להקת השבוע: AM קליפ השבוע: FA דיסק השבוע: הסינגל של FA שעל גבול EP הפתעת השבוע: אעעעע הודלף O: ביאוס השבוע: לא משהו שאני willing to share

oshriti123

New member
בגללך הייתי חייבת לשנות את החתימה

השיר הזה יותר מדי יפה

lestatgirl

New member
Mighty Me

שיר השבוע מmtv2:החדש של אינטרפול אין לי מושג אפילו איך קוראים לו שיר השבוע לא מmtv2:מרי - מכביס להקת השבוע:מכביז קליפ השבוע:האנטינג פור וויטצ'ס גורם לי לרצות שופינג פור טי שירטס דיסק השבוע:קולור איינט הפתעת השבוע:הNME של השבוע? ופונצ'ואים חיחי ביאוס השבוע:השפעת אירועי הפסטיבל על אנשים.. תמונת השבוע:חחחחחחחחח בננה חחחח גושילמות סרט השבוע:כחול סדרת השבוע:יריחווו ופורייקט מסלול, הו ג'פרי.. ערוץ השבוע:אקסטרא אמטיוי 3 ספר השבוע:.. אני מרגישה כ"כ בורה לכתוב שכלום?.

חשק.

שיר השבוע מmtv2: כמעט ולא ראיתי. שיר השבוע לא מmtv2: כל הדיסקוגרפיה של BR? להקת השבוע: בלונדרדהאד. קליפ השבוע: x דיסק השבוע: הכל של BR, נו. הפתעת השבוע: נחליף את זה בכייף השבוע: הופעה של בלונד, פגשתי סוףסוף אחרי 12 יום ידידה טובה
ועוד הרבה בילויים. :) ביאוס השבוע: בלונד לא שרו את השיר האהוב עליי.. >< תמונת השבוע: אוף, יש המון. אני עוד מעט אעלה. סרט השבוע: מיסס סאנשיין, מים אפלים, הטינה ועוד המון
. סדרת השבוע: לא זוכר.
ערוץ השבוע: ערוצי סרטים ויסטארס למינהם. ספר השבוע: טריינספוטינג.

../images/Emo192.gif

שיר השבוע מmtv2: החדש של ביפי שיר השבוע לא מmtv2: המוןןןן פטריק וולף להקת השבוע: פטריקול קליפ השבוע: נו, ביפי דיסק השבוע: patrick wolf - the magic position רכשתי
הפתעת השבוע: הפסטיבל בוטל ): ביאוס השבוע: הפסטיבל בוטל ): תמונת השבוע: התמונה היחידה שיש לי פה.. סרט השבוע: חמש ילדות יפות סדרת השבוע: קונאן אובראיין ערוץ השבוע: M2 ספר השבוע: קראתי את "המחברת הגדולה". ספר דפוק לאללה.

Sweet Calamity

New member
חם לי ;-; ../images/Emo115.gif

שיר השבוע מmtv2: לא ראיתי ממש. שיר השבוע לא מmtv2: נוף אחר-ג'וני בלוך. להקת השבוע: אפי. קליפ השבוע: חיחי קליפ ששומעים את הצחוק של ברט. דיסק השבוע: בקושי שמעתי דיסקים
הפתעת השבוע: העובד הסוציאלי החמוד
ביאוס השבוע: אמ.אני מרוששת..ו..ליטל מינקין העורכת של המסור עוזבת): תמונת השבוע:
איצי פיצי [סמיילינג] ספיידר!! סרט השבוע: חמש ילדות יפות. סדרת השבוע: אייזק!!!!!11135547&%^*)^&)
ערוץ השבוע: ערוצי הסרטים, ואנימל פלנט ונשיונל ג'אוגרפיק. ~מושבניקית~ ספר השבוע: כביסה-סוזן אדם, אפילו שסיימתי אותו לפני שבוע, ובתו של שומר החלומות-לאזוכרתמיכתב.

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifולשם שינוי אני לא אחפור היום.

שיר השבוע מmtv2:הזה של הקלקסונס. שיר השבוע לא מmtv2: muse- plug in baby HIM- in joy and sorrow into eternity- buried in oblivion placebo- slave of the wage red hot chili peppers- scar tissue the beatles- another girl the white stripes- you don't know what love is. להקת השבוע:האלה שבשירים. קליפ השבוע:the white stripes- icky thump. דיסק השבוע: muse- origin of simmetry HIM- deep shadows and brilliant highlights into eternity- buried in oblivion red hot chili peppers- californication the beatles- help! the white stripes- icky thump opeth- damnation. הפתעת השבוע:בגדים
ביאוס השבוע:ביטלו את הפסטיבל. תמונת השבוע:תמונה רנדומלית. סרט השבוע:מולאן רוז'[פעמיים
], שרק, שרק2, שרק3[פעמיים!]. סדרת השבוע:השרדות, בנות גילמור, פרוייקט מסלול. ערוץ השבוע:ערוצי סרטים למיניהםP: ספר השבוע:-

למעלה