שרשור שבועי

lestatgirl

New member
העיננים, הו העיניים

קחו את כל השאר תשאירו לי את העיניים.. טוב נו גם את הקול.. גורג'ס

oshriti123

New member
תוסיפי ציטוט השבועD:

[אםבאלך,כמובן] שיר השבוע מmtv2: איקי ת'אמפ של הוויט סטריפס כי זה פעם ראשונה שחורשים כ"כ על קליפ ולא נמאס לי ממנו... להפך, אני יותר אוהבת אותו מרגע לרגע.. וגם טינאייג'רס כי הוא נדבק לי כל השבוע והצלחתי לקלוט את המילים סוף סוף... אני עדיין לא אוהבת את מכר though -.- שיר השבוע לא מmtv2: Lostprophets - We are Godzilla you are Japan וכל האלבום החדש של דהיוזד..חוץ מזה לא ממש שמעתי כי יוטיוב זה המקום היחיד שאני יכולה לשמוע בו שירים, והרוב שם זה קליפים אז.. להקת השבוע: דה יוזד ולוסטפרופטס קליפ השבוע: Muse - New Born... ישבתי ככה
מול הטלוויזיה |: דיסק השבוע: דה יוזד החדש... הפתעת השבוע: אותודבר כמו ביאוס השבוע ביאוס השבוע: אמרו לי שכניראה אי אפשר לתקן את המחשב שלי
אז צריך להתחיל בחיפושים אחרי מחשב חדש שיהיה אפשר לחבר אליו את ההארד דיסק שלי כי אין מצב ביקום שאני מוותרת עליו, אני מעדיפה להיתאבד. כל הדיסקים והתמונות שלי.. עושה לי רע לחשוב על זה
... בקיצור, אני אהיה תקועה בבית של אח שלי עוד הרבה... תמונת השבוע: הקונדסאים
אני בדיוק בפרק.. סרט השבוע: הארי פוטר5 כי ראיתי את הטריילר ואני רוצה לראות אותו כבר... הם כ"כ הולכים להרוס את הספר הכי טוב בסדרה
איך יכניסו כמעט 800 עמודים במקסימום שעתיים בלי להרוס חצי מהפרטים? אוף. וגם השיער של רדקליף בכלל לא דומה לשיער של הארי. סדרת השבוע: הסרטים הבייתים המדהימים בעולם XD וחברים. ויריחו! ערוץ השבוע: ביפ וM2 ספר השבוע: הארי פוטר והאסיר מאזקבאן. לכבוד יציאת הספר השביעי אני קוראת את כל הסדרה שוב [:

oshriti123

New member
תיקון לשיר השבוע מM2,

פשוט כל השירים שהצבעתי להם במצעד P: Sum 41 - Underclass Heroes
2.Madina Lake - Here I Stand 3.Rise Against - Prayer Of The Refugee 4.The White Strips - Icky Thump 5.Biffy Clyro - Folding Stars וטינאייג'רס נו.

orw93

New member
הזכרת לי שרציתי לקרוא את הארי פוטר 6../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

כהכנה לשביעי, אבל כבר 7 אני כל הזמן דוחה את זה ._.^

Djerry

New member
אוף הבנתי שהם ממש שינו את הספר

ואני לא רוצה שהם ישנו

orw93

New member
בלופX__X../images/Emo205.gif

שיר השבוע מmtv2: The White Stripes-Icky Thump שיר השבוע לא מmtv2: Going Forward-Got No Shame Walking Disaster-Sum 41 So Long, Goodbye-Sum 41 Just-Radiohead Creep-Radiohead Inside My Head-Radiohead Scatterbrain-Radiohead You Shout-The Automatic Golddigga-The Automatic להקת השבוע: Sum 41 Got No Shame Radiohead The Automatic The White Stripes ביט 69 קליפ השבוע: Underclass Hero-Sum 41 דיסק השבוע: Huury Up! I'm Losing Wood-Got No Shame [E.P] The Automatic-Not Accepted Anywhere Underclass Hero-Sum 41 הפתעת השבוע: הלכתי לצופים
התחלתי להדריך בקיטנה ביאוס השבוע: דוקטור הו נגמר
תמונת השבוע: סרט השבוע: חצי נלסון, שאגב זה סרט גרוע ברמות. יכול להיות שאני הטיפשה אבל לא הצלחתי להבין את הפואנטה שלו
סדרת השבוע: דוקטור הו
|
נשות כדורגלנים ערוץ השבוע: יס סטראס 1 ספר השבוע:

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo29.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

חצי נלסון סרט גרוע?
הוא בדיוק בהו..בחמור..

orw93

New member
כן../images/Emo205.gif

לדעתי לפחות. ז'תומרת הוא לא משעמם או משהו, הוא פשוט חסר פואנטה

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifבלע בלע בלעעע:]

שיר השבוע מmtv2: לחלוטין, FOLDING STARS
(של ביפי) שיר השבוע לא מmtv2: נמ, מייקל ג'קסון, GIVE INTO ME..הקליפ גם כ"כ יפה, עם סלאש
להקת השבוע:דה יוזד. MCR ומיוז. קליפ השבוע:GIVE INTO ME:] דיסק השבוע:נמ, החדש של לינקין פארק, מעולה:] הפתעת השבוע:כלום ביאוס השבוע:מתמטיקה תמונת השבוע:מצאתי את התמונה/רקע הזה נורא מצחיק
סרט השבוע:חח. "ילדות רעות" סדרת השבוע:יריחו, לא יודעת מה יש למבקרים, אני עוד לא התייאשתי
ערוץ השבוע:בלעט ספר השבוע:

Brianstorm

New member
../images/Emo176.gif

שיר השבוע:הרבה להקת השבוע:ליברטינס\בייבישמלבס קליפ השבוע:I DONT KNOW WHAT TO DO WITH MYSELF קייט
דיסק השבוע:אפ דה בראקט הפתעת השבוע:גזרתי לעצמי את השיער ביאוס השבוע:כל מיני תמונת השבוע:

lestatgirl

New member
וואיי מסכן פיטט

הרי השיר הזה מדבר על פרידה, ועכשיו הוא היחיד שיכול להזדהות גם עם השיר וגם עם הקליפ

BabyShambles

New member
אני מתכחשת!

בשבילי הם עדיין יושבים עכשיו בבית ומסניפים קוקאין או משהו כזה>_>

t a o t a o

New member
אולי היא יושבת בבית,

הוא יושב בחוץ ובוהה במנעולים החדשים שהיא התקינה "הוווו, שייני!!" (וזה מוזר כי מצד אחד היא בוכה על שהיא מתקשרת והוא לא עונה לה ומצד שני היא התקינה מנעולים חדשים כדי שלא יוכל לחזור. פיצול אישיות מאצ'?)

למעלה