תוסיפי ציטוט השבועD:
[אםבאלך,כמובן] שיר השבוע מmtv2: איקי ת'אמפ של הוויט סטריפס כי זה פעם ראשונה שחורשים כ"כ על קליפ ולא נמאס לי ממנו... להפך, אני יותר אוהבת אותו מרגע לרגע.. וגם טינאייג'רס כי הוא נדבק לי כל השבוע והצלחתי לקלוט את המילים סוף סוף... אני עדיין לא אוהבת את מכר though -.- שיר השבוע לא מmtv2: Lostprophets - We are Godzilla you are Japan וכל האלבום החדש של דהיוזד..חוץ מזה לא ממש שמעתי כי יוטיוב זה המקום היחיד שאני יכולה לשמוע בו שירים, והרוב שם זה קליפים אז.. להקת השבוע: דה יוזד ולוסטפרופטס קליפ השבוע: Muse - New Born... ישבתי ככה
מול הטלוויזיה |: דיסק השבוע: דה יוזד החדש... הפתעת השבוע: אותודבר כמו ביאוס השבוע ביאוס השבוע: אמרו לי שכניראה אי אפשר לתקן את המחשב שלי
אז צריך להתחיל בחיפושים אחרי מחשב חדש שיהיה אפשר לחבר אליו את ההארד דיסק שלי כי אין מצב ביקום שאני מוותרת עליו, אני מעדיפה להיתאבד. כל הדיסקים והתמונות שלי.. עושה לי רע לחשוב על זה
... בקיצור, אני אהיה תקועה בבית של אח שלי עוד הרבה... תמונת השבוע: הקונדסאים
אני בדיוק בפרק.. סרט השבוע: הארי פוטר5 כי ראיתי את הטריילר ואני רוצה לראות אותו כבר... הם כ"כ הולכים להרוס את הספר הכי טוב בסדרה
איך יכניסו כמעט 800 עמודים במקסימום שעתיים בלי להרוס חצי מהפרטים? אוף. וגם השיער של רדקליף בכלל לא דומה לשיער של הארי. סדרת השבוע: הסרטים הבייתים המדהימים בעולם XD וחברים. ויריחו! ערוץ השבוע: ביפ וM2 ספר השבוע: הארי פוטר והאסיר מאזקבאן. לכבוד יציאת הספר השביעי אני קוראת את כל הסדרה שוב [: