שרשור שבועי

BabyShambles

New member
אההה לי ולמכוער שם למטה יש יומולדת מחר.

רינגול'ה
שיעשו לי ילדים. חוץ מפול אבל.

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifאני לא יודעת אם הוא צומי וזה

אבל הוא כזה.כזה.חמוד;;

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif מחר??? פייי לכמה אנשים יש יומולדת מחר..

3 אנשים במייספיס שלי. 2 אנשים מלהקות. [מה שאני זוכרת בעלפה..] ובטח עוד מלא XD

oshriti123

New member
הא, הזכרת לי שרציתי לשאול

ואת בדיוק הבנאדם לשאול אותו XD יש לך מושג איזה מזל איאן?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif לא יודעת איזה מזל הוא אבל 30.7

חחחח לא זוכרת איזה מזל אמור להיות ><" אריה, לא? כמו אבא שלי שב11.8 אבא שלי גדול מאיאן רק ב-11 שנים
ואני קטנה מאיאן ב-15 שנים XD וזה אומר שאבא שלי יצר אותי שהוא היה בן 26 חחחחחחחחחחח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif של מפורסמים וכאלה?

אני יודעת רק את שלי ושל אחותי.. [ויש לי עוד שני אחים חוץ ממנה]

Sweet Calamity

New member
צודקת! ../images/Emo115.gif

כי אם פול יעשה לך ילדים הם יצאו חצי בני אדם חצי ינשופים

elknetld2kil

New member
יאללה

שיר השבוע מmtv2: ראיתי את הערוץ חצי שעה בכל השבוע ולא היה שיר אחד שממש אהבתי, אולי חוץ מהחדש של ביפי. שיר השבוע לא מmtv2: כל מיני שירים ישנים של + Threesome Matchbox Twenty, Fenix TX - Pheobe Cates + וסטון טמפל פיילוטס להקת השבוע: MB20 קליפ השבוע: MB20 - Mad Season (קיפ די ישן אבל אהבתי את הרעיון שלו ואת ההפתעה בסוף) דיסק השבוע: הופעות חיות של פרל ג'אם, לייפהאוס, MB20, Chevelle ועוד... הפתעת השבוע: ציונים טובים במבחני סוף סמסטר
ביאוס השבוע: מבחנים מעצבנים
סרט השבוע: סוף סוף יש לי זמן לראות סרטים, אבל לפני זה עשיתי קצת השלמת פרקים קלאסיים של סאות' פארק. מחכים לי עשכיו: בוראט, ספיידרמן 3 (שראיתי כבר בקולנוע) ובועוד כל מיני. ביום של הפיקניק אני מתכוון ללכת אחרי זה לFF2 בת"א עם חבר. סדרת השבוע: סאות' פארק (מעצבן שכל הדברים הטובים בחופשה) ערוץ השבוע: הAV בטלוויזיה שלי (הערוץ שמחובר למחשב...) ספר השבוע: מאמרים בסוציולוגיה |מקיא|

Rose131

New member
המ.

שיר השבוע מmtv2:אמ. כלמיני. השבוע דווקא נורא גיוונתי וניסיתי לא לשמוע דה יוזד בלופים הרבהXD שיר השבוע לא מmtv2:כנ"ל. להקת השבוע:דהיוזד נראה ליXD אמ. וגם שמעתי די הרבה AM.. ואמ.. לאדעת
פוב? קליפ השבוע:מונסון? דיסק השבוע:המ. הפתעת השבוע:אח שלי סיים ביה"ס
ביאוס השבוע:אח שלי סיים ביה"ס
תמונת השבוע:מאתמול סרט השבוע:שרק3 סדרת השבוע:סמולוויל ערוץ השבוע:לא ראיתי הרבה טלוויזיה, אבל סמולוויל אם כבר ספר השבוע:הספר הזה יציל את חייך- א.מ. הומס

Unaffected

New member
~

שיר השבוע מmtv2: אמ לאדעת.לא ראיתי שיר השבוע לא מmtv2: no use for a name- international you day zebrahead-blur להקת השבוע: הה.לאדעת קליפ השבוע: מונסון? למרות שיותר שמעתי את השיר דרך יוטיוב מאשר ראיתי את הקליפ [הביל הזה מטריד מדיי בשביל לראות אותוXD] דיסק השבוע: לאדעת הפתעת השבוע: כלום >< ביאוס השבוע: הפלאפון החליט למות דווקא שהיה מה לעשות בחופש,ואז לא יכלתי לברר איך וכל זה,אז לא יצאתי >.> סרט השבוע: בוראט
סדרת השבוע: מסכים^^ ערוץ השבוע: יסישראליXD ספר השבוע: השטן לובשת פראדה,עדיין. אני איטית.

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo29.gif

שיר השבוע מmtv2: Biffy Clyro - Folding Stars שיר השבוע לא מmtv2: Bowling For Soup - High School Never Ends Bowling For Soup - Baby One More Time Bowling For Soup - Girl All The Bad Guys Want להקת השבוע: פוב! קליפ השבוע: Biffy Clyro - Folding Stars דיסק השבוע: ריוט-פראמור
הפתעת השבוע: ת"אDDD: עם שלל מכובד הפעם^^" אה ומיסטר פאק
ביאוס השבוע: :[ תמונת השבוע: רנדומלית. סרט השבוע: ממ. שיער,בובי לונג ודה נייטמר ביפור כריסמס. סדרת השבוע: נראה לי ניפ טאק. ערוץ השבוע: אקסטרה הוט.

למעלה