שרשור שבועי

SainTonix

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif מההה!?!? יוווו כמה חיכיתי לאלבום

אני אשמע ורוב הסיכויים שאני אקנה. אהבתי מאודדד את פשונס קילינג פלור וקיס אוף דאון!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיש להם אלבום חדש??../images/Emo122.gif

לא יצא איזה אחד לפני שנה? חח

elknetld2kil

New member
אני די מהסס בקטע הזה

זה עדיין הורדות לא חוקיות וזה פורום של תפוז... אם תהיה דרישה אני יכול לשלב פינה של עדכון הדלפות + המלצות על הדברים הטובים שיצאו שאף אחד (חוץ ממני) לא מכיר.

Chemical Venom

New member
אממ

שיר השבוע מmtv2: החדש של F4AF והחדש של FF שיר השבוע לא מmtv2: EVERYTHING WE HAD -TAII What Happened To Us? של Hoobastank וso far away של Staind ו On A Wire של F4AF להקת השבוע: שאלה טובה חח לא יודע..אולי F4AF קליפ השבוע: EVERYTHING WE HAD -TAII דיסק השבוע: אין לי מושג.. הפתעת השבוע: הבצפר ממש טוב כמו שחבתי שהוא יהיה אז זה לא הפתעה...והציונים של בבגרויות הפתעה! חחח והצלחתי לישון אתמול 20 שעות.. ביאוס השבוע: ישנתי אתמול 20 שעות אז הפסדתי את יום חמישי בלילה ציפתי לזה..והציון באזרחות ביאס אחושילנג תמונת השבוע: אין.. סרט השבוע: "איזה יום יפה" אממ "חסין מוות" "1408" סדרת השבוע: סקינס..סקארבס..נמלטים עונה 3!!!!!!! אומג! חחח היה כמה סדרות טובות השבוע..גם באטלסטר גלקטיקה ופאמלי גאיי.. ערוץ השבוע: MTV2 וכל יס סטארס ספר השבוע: לא יודע לקרוא ציטוט השבוע: שחכתי חחח

Chemical Venom

New member
אממ שמעי..

כעיקרון אני הורדתי את זה מכאן: http://rapidshare.com/files/52885248/Prison_Break_S03E01_promo.part1.rar http://rapidshare.com/files/52889048/Prison_Break_S03E01_promo.part2.rar (זה שני חלקים) אבל מצאתי את זה גם ביוטוב אבל בגירסה של 10 דק' זאת אומרת שהעלימו לך 7 דק'. http://www.youtube.com/watch?v=XKuUhuFYN9E

Chemical Venom

New member
חח אחלה של דבר!

וב17 לחודש הזה יוצא הפרק הראשון רישימית!! לזה אני לא יכול לחכות כבר!!

milkofamnesia

New member
רק אני חושב שזאת חרא סדרה?

העונה השנייה הייתה מעפנה אחושרמוטה! כל פרק אותו דבר. הם מצליחים קצת לברוח, כמעט תופסים אותם ואז הם בורחים. יענו בפרק החמישי של העונה הם פוגשים את השוטר והוא מכוון עליהם אקדח ואומר שהוא תפס אותם אבל אתה יודע שלא יקרה כלום כי זה רק הפרק החמישי. סדרה מעפנה

העונה הראשונה אולי הייתה יותר גאונית../images/Emo223.gif

אבל גם העונה השנייה היא מצויינת ואי אפשר להגיד שהסוף שלה היה צפוי ובכלל.. מייקל

HagarStar

New member
אני לא הבנתי ת'סוף XD../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

מייקל
אלג'יי

טוווווווווווווווב

שיר השבוע מmtv2: אנגרי מוב שיר השבוע לא מmtv2: Queen Adreena - I Adore You Queen Adreena - Pretty Like Drugs From Autumn To Ashes - Eulogy For An Angel Mindless Self Indulgence - 1989 Mindless Self Indulgence - Shut Me Up Mindless Self Indulgence - Tom Sawyer Mindless Self Indulgence - What Do They Know וכל השירים של Siddharta להקת השבוע: Mindless Self Indulgence Queen Adreena Siddharta קליפ השבוע: Flyleaf - I'm So Sick דיסק השבוע: הפתעת השבוע: לאור מתאים שיער קצר ביאוס השבוע: אור מתחייל תמונת השבוע: סרט השבוע: the rocky horror picture show סדרת השבוע: ורוניקה מארס, קייל XY ערוץ השבוע: הופ קטנטנים........... ספר השבוע: לא ממש קראתי ציטוט השבוע: "לפעמים אני שוכח שהיא בת 14" טוב אחי....

GD ROCKS

New member
טנהנהP:

שיר השבוע מmtv2: ממ.. האמת שלא שמעתי כלכך מוזיקה השבוע [ולא משנה למה.] שמעתי רק בסופשבוע אז נגיד שBiffy Clyro- Semi-Mental שיר השבוע לא מmtv2: Aiden- Die Romantic NOFX- Seeing Double at The Triple Rock AVA- It Hurts Bright Eyes- Easy/Lucky/Free
להקת השבוע:NOFX אולי. קליפ השבוע: Aiden- Die Romantic דיסק השבוע: ממ.. לאדעת. הפתעת השבוע: שאשכרה חזרנו לביצפר?! חחח ביאוס השבוע: הציוני בגרויות XD גאד. תמונת השבוע: - סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע:

GD ROCKS

New member
אופס../images/Emo12.gif

לא שמתי לב לכל היתר.. סרט השבוע: none. סדרת השבוע: סקראבס
כרגיל. נגמר העונה
ערוץ השבוע: יסטארס. ספר השבוע: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם XD לקחתי מהספרייה של הביצפר D: ציטוט השבוע: לא עולה לי.

milkofamnesia

New member
עוד יומיים בן 19!

שיר השבוע מmtv2: foo's - the pretender שיר השבוע לא מmtv2: the strokes - reptilia להקת השבוע: the strokes swollen members קליפ השבוע: the pretender דיסק השבוע: מלכת הפלקט - אח יפני הפתעת השבוע: חמשו"ש ביאוס השבוע: איבדתי את הפלאפון בראשון לציון והפסדתי טקס השבעה של חבר סרט השבוע: דוגמה ערוץ השבוע: ביפ ספר השבוע: האלכימאי\פאולו קואלו ציטוט השבוע: please don't slow me down if i'm going too fast I don't have a drinking problem. drink, talk shit, fall down, no problem.

למעלה