שרשור שבועי

thats when things got out of control../images/Emo218.gif

שיר השבוע מmtv2: מממ.. לא ראיתי הרבה אבל אהבתי את החדש של האדיטורס שיר השבוע לא מmtv2: יותר מידי, positive tension של בלוק פארטי בעיקר להקת השבוע: הרבה גאנז אנ רוזס, ג'ימי הנדריקס בוב מארלי וסאבליים קליפ השבוע: an end has a start של האדיטורס^^ דיסק השבוע: - הפתעת השבוע: היה הכי כיף בעולם בבצפר, אחד השבועות המצחיקים ביאוס השבוע: בגלל שאני מפגרת הסתמכתי על זה שיהיו כרטיסים לנופקס בקופות ובאתי ונגמרו, אמרתי כבר שאני מפגרת? תמונת השבוע: סרט השבוע: לורדס אוף דוגטאון
סדרת השבוע: - ערוץ השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: "תשתי קפה, תעשני ת'סיגריה שאחרי ותאכלי קצת מאאאר'מאייט והכל יהיה טוב" חברה אחרי שאמרתי לה שאני עייפה חח

חחח כןכן! אבל במבטא מזרחי כזהXDD

והם הגולשים מלורדס אוף דוגטאון
וואי כזה מוזר לי שלא דיברתי איתך כל היום! maytz you are my stud muffin<3

galkraus

New member
עונה קצת באיחור

שיר השבוע מmtv2: לינקין פארק - bleed it out שיר השבוע לא מmtv2: Despised Icon - In The Arms Of Perdition להקת השבוע:Alesana קליפ השבוע:Despised Icon - In The Arms Of Perdition דיסק השבוע:alesana - try this with your eyes closed הפתעת השבוע:alesana ביאוס השבוע:--------- תמונת השבוע:------- סרט השבוע:הנעלם/The Invisible סדרת השבוע:------- ערוץ השבוע:MTV2 ספר השבוע:-*------- ציטוט השבוע:------

למעלה