שרשור שבועי

litaf1

New member
חיחי ביוטופ..ד"א שלחת לי אימייל בטעות

כנראה במקום ללירז...

SainTonix

New member
../images/Emo191.gif

שיר השבוע מmtv2: לא יצא לי לראות הרבה, אבל היום ראיתי את One Last Kiss של מדינה לייק.. אז הוא שיר השבוע לא מmtv2: כמה מהחדש של Atreyu , ומהישנים של p!nk להקת השבוע: האמת שדיי חרשתי את פינק קליפ השבוע: One Last Kiss של מדינה לייק והחדש של אוונג'ד דיסק השבוע: אין הפתעת השבוע: שביתה =] ביאוס השבוע: שביתה \= תמונת השבוע: אני לא סובל אותם
סרט השבוע: בתול בן 40, הסרט על מקדונלדס, סדרת השבוע: אין ערוץ השבוע: אמטיוי2 ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: אין

../images/Emo216.gif..

שיר השבוע מmtv2: החדש של סמאשינג פאמפקינס גאוני
שיר השבוע לא מmtv2: Entwine - Curtained Life aiden-moment fall out boy-golden Charon - Colder dredg - Of the Room Family Force 5 - Drama Queen sixx Am - life is beautiful להקת השבוע:HIM קליפ השבוע: sixx Am - life is beautiful!!!! http://www.youtube.com/watch?v=MJDDxHIaaVk&mode=related&search= דיסק השבוע: Deep Shadows And Brilliant Highlights - HIM הפתעת השבוע: :] ביאוס השבוע: אמאמ? תמונת השבוע:חברה ציירה. אחי צבע:] סרט השבוע: "אימה מתחת לאדמה". גאד. כ"כ מפחיד. סדרת השבוע: רוזוול עונה 3, נמלטים עונה 3, גיבורים עונה 2. ערוץ השבוע: אמטיוי ו-VH1..חח ספר השבוע: נמפ. ציטוט השבוע: Theres nothing like a funeral to make you feel alive מ-sixx Am - life is beautiful

PATD

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo187.gif../images/Emo215.gif../images/Emo187.gif../images/Emo215.gif../images/Emo187.gif

שיר השבוע מmtv2:מממ אין נראה לי
שיר השבוע לא מmtv2:same same
להקת השבוע:ג'ים קלאס הירוז!!
קליפ השבוע:החדש של פארמור
דיסק השבוע:אז קרול אז סקול צ'ילדרן
הפתעת השבוע:ממ שומדבר
ביאוס השבוע:
.... תמונת השבוע:מבשרת שליטה!!
סרט השבוע:מממ לא יודעת סדרת השבוע:סטודנט חופשי חח ערוץ השבוע:אקסטרא הוט ספר השבוע:
ציטוט השבוע:I wish I could unzip my skin and take it off Just to take a walk

orw93

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo205.gif

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: Here With Me-Dido להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: שביתה? ניקינו את השבט והוא נקי פעם ראשונה ב14 שנים האחרונות (או משהו בסגנוןXD) אנחנו יוצאים מנהלה לטיול פתי"ש של הקטניםD: ההופעה של משינה שאני אלך אליה כנראה שבוע הבא
ביאוס השבוע: ה3 ימים שלא היתה בהם שביתה._. תמונת השבוע: סרט השבוע: אלפא-דוג סדרת השבוע: רוזוול
ערוץ השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: "הוא דומה לג'סטין טימברלייק" "כי זה ג'סטין טימברלייק"

Chemical Venom

New member
Let the wind carry you home Blackbird fly awa

שיר השבוע מmtv2: לא ראיתי.. שיר השבוע לא מmtv2: Alter Bridge - Blackbird להקת השבוע: Alter Bridge קליפ השבוע: לא ראיתי... דיסק השבוע: Alter Bridge - blackbird הפתעת השבוע: לא היה שום דבר.. ביאוס השבוע: גם לא היה שבוע סתמי ביותר... תמונת השבוע: סרט השבוע: אלפא דוג!! ! סדרת השבוע: נמלטים...סמולוויל. ערוץ השבוע: תאמת שנישינאל גאגרפיק..לא נרדמתי בשבוע האחרון ובשעות המאוחרות של הלילה..זה מה שיש לראות..אחלה של ערוץ.. ספר השבוע: לא קורא ציטוט השבוע:

milkofamnesia

New member
יאי!

שיר השבוע מmtv2: צ'ארמר! שיר השבוע לא מmtv2: כל בקשתות ודה מן הו ווד בי קינג של הליבס להקת השבוע: רדיוהד, קינגס אוף ליאון, ליבס, רגינה ספקטור קליפ השבוע: צ'ארמר דיסק השבוע: בקשתות, סובייט קיטש, הליברטינס הפתעת השבוע: קורס!!! (חובשים יענו) ביאוס השבוע: יכול להיות שאני אסגור סרט השבוע: אלפא דוג סדרת השבוע: דה שרה סילברמן פרוגרם ערוץ השבוע: ביפ ציטוט השבוע: what are you doing in canada? (tommy chong, that 70's show)

oshriti123

New member
אחרי הרבה זמן.

שיר השבוע מmtv2: Foo Fighters - The Pretender
שיר השבוע לא מmtv2: Linkin Park - Given up Metallica - Enter Sandman
אח שלי הדביק אותי ושמעתי את השיר הזה כל השבוע. ועוד כל מיני שירים של דיוזד. להקת השבוע: לינקין פארק ודיוזד. קליפ השבוע: The Used - The Taste Of Ink
סוףסוף ראיתי אותו.. דיסק השבוע: The Used - The Used Linkin Park - Minutes To Midnight Foo Fighters - Echoes, Silence and bla bla bla [מתעצלת לכתוב את השם עד הסוף.. אבל הדיסק ממש מעולה!] הפתעת השבוע: השביתה
והדיסק של הפו פייטרס שממש אהבתי. לא חשבתי שאני אוהב אותו, אין לי מושג למה. ביאוס השבוע: ממ לא עולה לי. תמונת השבוע: מיי בריטשוז
תודו שהן חמודות! סרט השבוע: הוט פאז, מיסטר דידס, רובוטריקים. סדרת השבוע: נשואים פלוס וסיינפלד. זה בערך הדבר היחיד שראיתי השבוע.. ערוץ השבוע: ביפ! ספר השבוע: מתים להתפרסם של בן אלטון... ספר מדהים! ציטוט השבוע: ---

LIly845

Well-known member
../images/Emo12.gif

עשיתי בדיוק ככה לאולסטאר שלי לפני שבוע

M a a y a n K

New member
../images/Emo183.gif

שיר השבוע מmtv2: KOL- צ'ארמר Fake Tales Of San Fransisco- AM שיר השבוע לא מmtv2: אחת, שתיים שלוש- מטרופולין וארקדי דוכין Keane-Bad Dream Air- Cherry Blossom Girl (היה היום בגלגל"צ אחרי שנים שלא שמעתי!) להקת השבוע: AM, KEANE קליפ השבוע:- דיסק השבוע: Under The Iron Sea-Keane הפתעת השבוע: שלא יצאתי הביתה ביום רביעי ושנסעתי לת"א היום ביאוס השבוע: שלא יצאתי הביתה ביום רביעי תמונת השבוע: ---> סרט השבוע: סרטי DVDBOX למיניהם...

Wild Eye Joker

New member
D:

שיר השבוע מmtv2: פרטנדר שיר השבוע לא מmtv2: מיוז- קומה להקת השבוע: מיוז, רדיוהד קליפ השבוע: פרטנדר..? דיסק השבוע: החדש של רדיוהד [אל תהרגו אותי. הייתי חייבת לשמוע.] הפתעת השבוע: התבטל\נדחה הטיול השנתי ביאוס השבוע: החתול היה חולה. תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: גיבורים ערוץ השבוע: 22 ספר השבוע: ציטוט השבוע:

MyUsedRomance

New member
../images/Emo135.gif

שיר השבוע מmtv2: One Last Kiss-Mdina Lake
סוף סוף ראיתי את הוידאו שיר השבוע לא מmtv2: כל כך הרבה, אבך נגיד The Small Print-Muse
להקת השבוע: Muse, Madina Lake, The Used קליפ השבוע: One Last Kiss
דיסק השבוע: Muse-Absolution
הפתעת השבוע: אין בית ספר! ביאוס השבוע: אני צריכה משקפיים
תמונת השבוע: אין לי כוח
סרט השבוע: תקפצו לי, חמוד כזה
סדרת השבוע: קונאן אובריין
ערוץ השבוע: MTV2 ספר השבוע: קומיקס-זבנג
ציטוט השבוע: אמילי: זאת לא אני....זה המוח שלי הורה לי לעשות את זה.... אני: אין לך מוח
אנחנו כאלה דפוקות

HagarStar

New member
יאיי../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

וטפ למה המדגישומטיק לא עובד לי? שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: מיי ביוטיפול רסקיו - דיס פרובידנס וולף אין שיפ'ס קלוזינג - דיס פרובידנס גילטי פלז'ר - קוברה סטארשיפ דה סיטי איז אט וור - קוברה סטארשיפ להקת השבוע: דיס פרובידס, קוברה ופראמורררר קליפ השבוע: קראשקראשקראש 333> דיסק השבוע: ריוט! הפתעת השבוע: קראשקראשקראש יצא D:, הממ הייתי ברמת השרון?, שביתה D: ביאוס השבוע: שהמציאו לנו מערכת לשביתה ויש לי 10 שעות בשבוע תמונת השבוע: היילי ושאאאאאאנט 33333> סרט השבוע: אומן האשליות סדרת השבוע: הירוס D: ופריזןברייק אמג
ועל טבעי וקייל XY ערוץ השבוע: יסטארז ספר השבוע: ציטוט השבוע: אלבז: "אמג הגר! שימי יד על הבטן שלי! הרגשת?!" אני: "כן! יא, זה התינוק שלנו!!!11" אלבז: "לא, אני סתם רעבה" משום מה כרגע זה לא נשמע מצחיק במיוחד

MyUsedRomance

New member
פעם ראשונה שזה לא תמונה שלך../images/Emo12.gif../images/Emo135.gif

ומה?! לקראשקראשקראש יש וידאו?! קישור?

MyUsedRomance

New member
מיזביז יותר טוב../images/Emo3.gif../images/Emo135.gif

אבל לא בשיר, אני אוהבת יותר את קראש מאשר את מיזביז

HagarStar

New member
תצטרפי לפאקינג פורום../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אין על מיזביז, לא בשיר ולא בקליפ אני יכולה לשמוע אותו מיליון פעם ברצף ולא ימאס לי

MyUsedRomance

New member
אבל שמעתי רק שמונה שירים ><"../images/Emo135.gif

אין לי גם דיסקים שלהם...אולי אחרי שאשיג כסף, אז אני קונה את ריוט! אז נראה

MyUsedRomance

New member
תבטלי את זה, אני מצטרפת../images/Emo11.gif../images/Emo135.gif

כאילו, לא נראה לי שמותר לדבר על זה בפורום אבל "השגתי" את שני האלבומים והם ממש טובים, טיהי עברו רק שלוש-ארבע שעות, טוב נקווה שתקבלו אותי בכל זאת ><"

למעלה